З Кривого Рогу можна буде літати до Туреччини

9 липня 2016 року стартували авіаперельоти з аеропорту Кривого Рогу в турецьку Анталію 9 липня 2016 року стартували авіаперельоти з аеропорту Кривого Рогу в турецьку Анталію.

У прес-службі аеропорту ЦТС повідомили, що рейси виконуватиме авіакомпанія Bravo.

Час вильоту з Кривого Рогу - 13:55. Рейси здійснюватимуться один раз в тиждень - по суботах. На маршруті працює повітряне судно McDonnell Douglas MD-83.

Аеропорт Кривого Рогу розташований в с. Лозуватка, в 21 км від центру міста. Тому для пасажирів організовано безкоштовне підвезення. Крім пасажирів з самого Кривого Рогу, на рейси будуть здійснюватися трансфери з Дніпра і Запоріжжя.

У прес-службі аеропорту також повідомили, що авіакомпанія Bravo розглядає можливість організації рейсів до Норвегії в зимовий період, у разі, якщо авіаперельоти будуть користуватися популярністю у криворіжців.

Раніше ЦТС повідомляв, що аеропорт Рівне запускає перший міжнародний рейс за десятиліття.

Чартерний рейс до Туреччини заплановано на 10 липня. Передбачається, що він буде здійснюватися раз на тиждень. Якщо рейс буде користуватися популярністю, то туроператор TPG готовий розглянути можливість запуску рейсів з Рівного до Польщі і Єгипет .

На перший рейс до Анталії придбали квитки 150 пасажирів. Переліт здійснюється на повітряному судні McDonnell Douglas.

В даний момент в аеропорту ведуться останні приготування, щоб прийняти пасажирів.

Версія для друку

Новости