З чим носити високі чоботи без каблука в 2019 році: подивимося на фото приклади луків

  1. З чим носити високі чоботи без каблука - фото і опис стильних образів
  2. З чим носити руді та коричневі моделі?

З приходом зими більшість дівчат відмовляється від ботильонов і низьких черевичок і віддає перевагу взуттю з високою халявою. У таких моделях набагато тепліше і комфортніше, нехай це дощовий день або сильний снігопад. Питання про те, з чим носити високі чоботи в 2019 році, хвилює багатьох модниць, які прагнуть стежити за трендами стилю. Рекомендації та поради стилістів пропонуються у величезній кількості, все залежить від того, про яку саме модель йдеться - низький або високий каблук, танкетка, плоска підошва, фасони на шнурівці, гостроносі чобітки або інші варіації.

Багато пані дбають про безпеку і намагаються не носити підбори, коли на дорогах ожеледь і замети. А ось з чим носити чоботи без каблука, залежить від загального стилю в сезонного одягу. Подібна взуття може бути цілком витонченої всупереч поширеній думці, потрібно лише запам'ятати кілька прийомів, які допоможуть вам візуально збільшити довжину ніг. У нашій статті ви дізнаєтеся, як скласти повсякденний лук, щоб не уславитися володаркою поганого смаку. Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам виглядати цієї зими на всі 100%.

А поки подивимося на фото приклади луків на 2019 рік у подібному стилі на базі взуття з високою халявою на плоскій підошві:
А поки подивимося на фото приклади луків на 2019 рік у подібному стилі на базі взуття з високою халявою на плоскій підошві:

З чим носити високі чоботи без каблука - фото і опис стильних образів

Взуття на низькому ходу візуально укорочує ноги - цього ефекту бояться всі жінки. Подивіться на фото - з чим носити чоботи без каблука в 2019 році, щоб зберегти пропорції силуету? Перш за все намагайтеся підібрати колготи або легінси в тон чобітків - світлі чоботи з чорними колготками носити не варто. Якщо ви вибрали білу взуття, до неї обов'язково потрібно підібрати аксесуари в тон. Це може бути головний убір, шарф, рукавички , Ремінь або сумка. З чорними чобітками можна носити як чорні колготи, так і кольорові легінси і брючки скинни.

[Affegg id = 124 limit = 3]
[Affegg id = 124 limit = 3]   А ось від колгот тілесного кольору краще відмовитися, інакше чоботи будуть виглядати грубо і недоречно
А ось від колгот тілесного кольору краще відмовитися, інакше чоботи будуть виглядати грубо і недоречно. Чим щільніше колготи, які ви одягаєте до чорної взуття з високою халявою, тим краще, бажано, щоб вони були ще й матовими. Чорні чобітки на низькому ходу можна надягати з розкльошені сукнями з трикотажу або вовни. Шикарно будуть виглядати такі чоботи з білими вузькими джинсами і подовженим джемпером - стильний повсякденний образ.

Давайте вивчимо фото - з чим носити високі чоботи без каблука, а будь комбінацій краще уникати? Не можна одягати таке взуття з вузькими обтягують міні-сукнями, такий вбрання не буде гармонійним. Немає сенсу носити високі чоботи з довгою спідницею або широкими брюками. Якщо ви одягаєте штани, обов'язково заправляйте їх в халяви, отже, краще вибирати вузькі штани і джинси. Опис деяких моделей чобіт дає зрозуміти, що їх можна поєднувати з короткими шортами.

[Affegg id = 124 next = 3]
[Affegg id = 124 next = 3]

Звичайно, під шорти потрібно надіти колготи або лосини. Якщо ви купили в 2019 році чоботи-труби, халява яких досить широке навіть в області щиколотки, можете підібрати до них штани-галіфе - такий образ буде цілком вдалим, якщо взяти штани з щільної тканини. Дуже витончено виглядають чобітки-панчохи, особливо замшеві. Якщо у вас дуже худі або не дуже прямі ноги нижче коліна, краще відмовитися від таких моделей в чорному кольорі і вибрати світлий відтінок. Прекрасно поєднуються з замшевими чобітками трикотажні, вовняні і в'язані розкльошені сукні, а також сукні-туніки і довгі светри, які можна прикрасити ременем і доповнити коротким шкіряним жакетом прямого крою.
Звичайно, під шорти потрібно надіти колготи або лосини

З чим носити руді та коричневі моделі?

Руденькі чобітки дами найчастіше вибирають для осені, а й взимку подібні відтінки виглядають досить ефектно. З чим носити руді чоботи без каблука в повсякденності так, щоб взуття не виділялася на тлі загального образу? Чорні скинни і чорна куртка-косуха стануть відмінним доповненням до такого взуття. Пожвавити образ допоможе рудий або помаранчевий строкатий шарфик, сумка в тон чобіт, руді рукавички або рукавиці. Не менш гармонійним буде комбінація рудого з білим - приміряйте білосніжний кожушок або тренчкот кремового відтінку.
Руденькі чобітки дами найчастіше вибирають для осені, а й взимку подібні відтінки виглядають досить ефектно

[Affegg id = 124 next = 3]

Чудово підходить рудий до синього і блакитного, тому ваші улюблені джинси в традиційній колірній гамі ви сміливо можете використовувати. Якщо ви одягаєте жакет в тон взуття, решту одягу можна підібрати в бордовому кольорі - насичена комбінація, яка зовсім не виглядає кричущої або агресивною. Тут же можна приміряти бірюзовий пуловер або зелені скинни.

З чим носити коричневі чоботи без каблука, щоб створити спокійний і благородний образ? Підберіть одяг в кремових, бежевих або білих відтінках. Щодо поєднання чорного з коричневим стилісти сперечаються постійно. Варто ретельно підібрати відтінок чобіт - нехай це буде коричневий з мідним відливом. З ними можна буде надіти чорну шкіряну куртку , Прикрашену хутряним коміром в тон взуття. Щоб відтворити святковий образ, використовуйте червоний. Червона сукня з вовни або ажурне виріб ручної в'язки вільного крою довжиною до коліна буде виглядати з коричневими чобітьми бездоганно. Якщо ваші чобітки - теплого шоколадного відтінку, комбінуйте їх з речами в спокійному помаранчевому кольорі - сьогодні в моді відтінок Помаранчевий кадмій. Ідеально підходять один одному коричневий і зелений - це два природних кольору, які не можуть не гармоніювати.
З чим носити коричневі чоботи без каблука, щоб створити спокійний і благородний образ
Переглянувши запропоновані образи і вибравши найбільш сподобалися варіанти, ви зможете носити зручні та практичні високі чобітки без каблука в рамках абсолютно будь-якого стилю. Не нехтуйте комфортом і безпекою на догоду громадській думці - жінка у взутті на низькому ходу в 2019 році цілком може залишатися привабливою і спокусливою.


Подивіться на фото - з чим носити чоботи без каблука в 2019 році, щоб зберегти пропорції силуету?
Давайте вивчимо фото - з чим носити високі чоботи без каблука, а будь комбінацій краще уникати?
З чим носити руді та коричневі моделі?
З чим носити руді чоботи без каблука в повсякденності так, щоб взуття не виділялася на тлі загального образу?
З чим носити коричневі чоботи без каблука, щоб створити спокійний і благородний образ?

Новости