З чим правильно носити високі ботфорти?

  1. Історія
  2. Які бувають?
  3. З каблуком
  4. На платформі
  5. Без підборів
  6. дуже високі
  7. З хутром
  8. З чим носити?

Варто сказати, що у цьому взутті рівну кількість як прихильників, так і ненависників. Про те, як правильно вибирати і носити ботфорти ми будемо міркувати в цій статті.

Про те, як правильно вибирати і носити ботфорти ми будемо міркувати в цій статті

Жіночі чоботи ботфорти завжди були спірним елементом гардеробу жінки. Для одних критиків самі високі чоботи є сексуальною і незамінною взуттям для дівчат. А інші вважають, що ботфорти можна носити, так як вони будь-яку жінку роблять вульгарної і вульгарною.

Історія

На обличчях дівчат напевно промайне посмішка, коли вони дізнаються що ботфорти - це взуття для служителів кавалерії, простіше кажучи, для рядових солдатів.

Найперші високі чоботи були пошиті з дуже грубої шкіри, вони практично не гнулися. На колінах був пришитий додатковий захисний клапан, який захищав ноги солдатів в боях.

На колінах був пришитий додатковий захисний клапан, який захищав ноги солдатів в боях

Найбільше вони сподобалися наїзникам. У цих чоботях було дуже зручно скакати на коні, особливо якщо доводилося брати участь в битвах. Ботфорти шилися таким чином, щоб нога наїзника була максимально зафіксованою. Більш того в цих чоботях ноги отримували значно менше навантаження, ніж в звичайному взутті.

У той час як в Європі все активно носили ботфорти, в Росії нічого про них не знали. Тільки Петро Перший випробувавши на собі всі принади цих чобіт ввів на них моду. Тепер їх носили не тільки солдати, але і багаті верстви суспільства.

Тільки в середині дев'ятнадцятого століття ботфорти почали носити прекрасніше жінки. Хто б міг подумати, що в наші дні найвищу взуття будуть носити тільки жінки. В середині двадцятого століття вони вперше ступили на модні подіуми. Це сталося в Парижі завдяки Абросимова Вірі. Ну а після виходу в кінотеатрах фільму «Красуні» у всіх пропали питання про актуальність цієї речі.

Які бувають?

Найвищі чоботи бувають різноманітними: зимові, осінні і навіть літні. Чоботи шиють з різних матеріалів, також існує велика кількість моделей.

З каблуком

Це класичний варіант найвищих чобіт. Найбільш зухвало виглядають ботфорти на шпильці. У них ваші ніжки будуть довгими і сексуальними. Незважаючи на всю зручність ботфортів для деяких дівчат досить важко носити взуття на тонкому каблуці. Тому ви можете знайти ботфорти на стійкому каблуці, наприклад у вигляді чарочки. Зазвичай в ботфортах використовується шпилька висотою 10-14 см, а стійкий каблук - 8-9 см.

На платформі

Подібні чоботи без сумніву асоціюються зі зручністю. Сексуальності в них менше, ніж в ботфортах на шпильці. Зате в ні ви точно не замерзнете, та й стійкість під час ожеледиці в них буде краще. Найбільш красиво виглядають замшеві.

Без підборів

Чоботи без каблука є найзручнішим взуттям для зими. Зазвичай вони виконуються повністю без каблука. Ботфорти без каблука ідеально підходять для спортивного одягу. Їх можуть носити не тільки юні дівчата, а й дами постарше.

дуже високі

Ботфорти можуть бути вище коліна на 3-5 см. Це найпоширеніший варіант. Найбільш епатажно виглядають ботфорти висотою до середини стегна. Як ви самі розумієте, вони поєднуються тільки з відвертим міні, тому в такому взутті ви точно будете виглядати екстремально сексуальною.

З хутром

Такий варіант взуття зараз знаходиться на піку слави. Для них можуть використовуватися як натуральний матеріал, так і штучний. Узлісся може виступати як декоративний матеріал. Найчастіше такі ботфорти мають стійкий каблук.

З чим носити?

Вони поєднуються з багатьма речами. Найбільш популярним варіантом у молодих дівчат є ботфорти і короткі сукні. Для цього вибирайте ботфорти - панчохи. Такий образ є мега сексуальним. Щоб не виглядати дівчиною сумнівної репутації ваше плаття зверху має бути максимально скромним і закритим.

Можна надіти до них об'ємний, довгий светр. Цей образ підійде дівчатам волелюбним, з нестандартними поглядами на життя.

Цей образ підійде дівчатам волелюбним, з нестандартними поглядами на життя

У 2013-2014 роках дизайнери пропонують носити креативні ботфорти. А точніше вони можуть бути неймовірних кольорів, від сірих до жовтих. Можливе використання візерунків, страз, каменів, шнурівки. На подіумах ви можете побачити, як така яскрава взуття поєднується з неординарними речами. Найчастіше це багатошарові і різнокольорові сукні та туніки.

Не тільки з сукнями можна носити ботфорти. Набагато скромніше вони виглядають з брюками. Ви можете вибрати обтягуючі штани або легінси. Дизайнери радять до ботфортів надягати штани - галіфе.

Джинсовий міні - спідниця і ботфорти - це точно не найкрасивіший варіант. Подібне поєднання давно застаріло. Чи не можете прожити без коротких речей, тоді надягайте до ботфортів шортики або комбінезон .

З верхнього одягу для ботфортів найкраще підходить пальто. куртка або коротка шуба додасть вам вульгарності. А ось пальто зробить вас елегантною.

Бажано щоб ваші перші ботфорти були скромними. Тоді ви навчитеся відчувати себе в них комфортно. Навчіться комбінувати їх зі своїми речами.

Модні ботфорти стануть вашим козирем, якщо вам в якийсь момент життя захочеться стати центром загальної уваги. Носіть найвищі чоботи, не боячись побачити в очах оточуючих осуд. Тому вирушайте в бутік за новенькою парою взуття. весняна взуття дозволить вам виглядати надзвичайно.

Які бувають?
З чим носити?

Новости