З чим носити чоботи: 5 варіантів

Чоботи - невід'ємна частина осіннього гардероба жінки Чоботи - невід'ємна частина осіннього гардероба жінки   Дуже важливо і те, що чоботи, на відміну від туфель, виглядають дуже елегантно навіть на низькому ходу, і їх можна поєднувати з найрізноманітнішою одягом, пише   ДеПо

Дуже важливо і те, що чоботи, на відміну від туфель, виглядають дуже елегантно навіть на низькому ходу, і їх можна поєднувати з найрізноманітнішою одягом, пише ДеПо .

Розглянемо кілька різноманітних варіантів шкарпетки високих чобіт без каблука.

1. З джинсами. Можна носити чорні джинси під чобіт з тонким светром, а коли похолодає - з теплим жилетом. Якщо є кольорові чоботи, носіть їх з джинсами того ж тону. Це візуально подовжить ваші ноги.

2. З гольфами. Гольфи не тільки зігріють ваші коліна, але і додадуть образу легкої грайливості. При цьому потрібно бути обережною з довжиною гольфів: щоб не вкоротити візуально ноги, вони не повинні бути вище чобіт більш ніж на 2-2,5 см.

Однотонні нейтральні гольфи можна доповнити кардиганом з принтом, а яскраві з малюнком - однотонним яскравим платтям.

3. З легінсами. Штани скинни або легінси з принтом відмінно поєднуються з високими чобітьми. Для такого комплекту бажано вибирати вільний однотонний верх нейтрального кольору. Відповідний аксесуар допоможе розставити акценти.

Відповідний аксесуар допоможе розставити акценти

4. З спідницею або платтям. Якщо це спідниця-олівець, вона повинна бути до коліна або трохи вище, щоб невелика частина ніг залишилася відкритою.

Для спідниці А-силуету діє те ж правило, що і для спідниці-олівець: поділ не повинен стосуватися халяви. І ще один момент: якщо вибрати верх більш темного кольору, низ не буде виглядати масивним і перевантаженим. Вдале поєднання легкої летить спідниці і більш темного фактурного светри робить образ більш повітряним.

Класичне осіннє плаття також відмінно поєднується з чобітьми. Воно, як і спідниці, не повинно доходити до халяви чобіт. Гарний шарф додасть обсяг верхньої частини і способу і відверне від важких чобіт, пом'якшуючи образ і роблячи його більш елегантним.

5. З джинсової курткою і кольоровими колготами. Щільні колготи з принтом - відмінний варіант для осені. А джинсова куртка відмінно доповнить легкий молодіжний образ. При виборі спідниці або плаття, не забувайте про правила, описаних вище.

раніше на ДеПо повідомлялося, які помилки найчастіше допускають жінки при підборі зимового гардеробу.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Новости