З 1 січня 2015 року змінюється база для нарахування страхових внесків на випадок тимчасової непрацездатності та у зв'язку з материнством

  1. Бухгалтер, заповнюй реєстр правильно! З 1 липня 2019 року набрав чинності новий порядок призначення...
  2. Будьте уважні і обережні!
  3. Про «Прямих виплати» - в ефірі радіостанцій «Авторадіо» і «Іванове ФМ»
  4. Готовність до «прямим виплатам» перевірили колеги з Нижнього Новгорода
  5. лікарняний безпосередньо
  6. СКОРО !!! ПРЯМІ ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ!
  7. До уваги роботодавців!
  8. З 1 ЛИПНЯ 2019 року "залікові" ПРИНЦИП НЕ ДІЄ!
  9. «Кешбек» 30% НА ОХОРОНУ ПРАЦІ ВІД ФСС

Бухгалтер, заповнюй реєстр правильно!

З 1 липня 2019 року набрав чинності новий порядок призначення і виплати допомоги по обов'язковому соціальному страхуванню.

Протягом 5 календарних днів роботодавці зобов'язані передати інформацію для призначення допомоги в Іванівське відділення Фонду соціального страхування РФ. Якщо чисельність працівників страхувальника перевищує 25 осіб, необхідно передавати дані виключно в електронній формі. Страхувальники з чисельністю 25 осіб і менше можуть також передавати відомості як в електронному вигляді, так і на паперовому носії.

Детальніше...

Керуючий Ивановским відділенням ФСС провів особистий прийом громадян в приймальні Голови Партії "Єдина Росія" в Фурмановского районі

02 липня поточного року керуючий Ивановским регіональним відділенням ФСС РФ І 02 липня поточного року керуючий Ивановским регіональним відділенням ФСС РФ І.В. Светушков провів прийом громадян у місцевій громадській приймальні Голови Партії "Єдина Росія" Д. А. Медведєва по Фурмановского району.

Протягом двох годин до нього зверталися жителі Фурмановского району для вирішення своїх питань. При цьому деякі з них виходили за рамки компетенції діяльності державної установи. В основному люди цікавилися питаннями соціальної підтримки маломобільних груп населення.

Детальніше...

Будьте уважні і обережні!

Від імені державних позабюджетних фондів інтернет користувачам вже не перший рік надсилаються листи шахрайського характеру.

У них злочинці посилаються на неіснуючий Федеральний закон РФ, відповідно до якого громадяни можуть розраховувати на виплати від держави - теж неіснуючі. Щоб дізнатися розмір компенсації, можуть запропонувати перейти на вказаний в листі сайт, далі ввести персональні дані, а після - оплатити певну суму грошей за використання порталу. В результаті користувач залишається і без своїх грошей, і без обіцяних компенсацій. У деяких випадках посилання в листі виявляється шкідливою і може загрожувати безпеці вашого комп'ютера або мобільного телефону.

Детальніше...

Про «Прямих виплати» - в ефірі радіостанцій «Авторадіо» і «Іванове ФМ»

Про «Прямих виплати» - в ефірі радіостанцій «Авторадіо» і «Іванове ФМ»

Керуючий Державною установою - Ивановским регіональним відділенням Фонду соціального страхування Російської Федерації Ігор Валерійович Светушков розповів слухачам радіостанцій «Авторадіо» і «Іванове ФМ» про майбутні зміни в порядку нарахування та виплати допомог працюючим громадянам з 1 липня 2019 року.

Детальніше...

Готовність до «прямим виплатам» перевірили колеги з Нижнього Новгорода

Готовність до «прямим виплатам» перевірили колеги з Нижнього Новгорода

На поточному тижні Іванівське відділення Фонду соціального страхування РФ з робочим візитом відвідали колеги з Нижнього Новгорода.

У 2011 році Нижегородська область одна з перших перейшла на новий формат призначення і виплати допомоги працюючим громадянам. За час реалізації проекту в сусідній області було напрацьовано великий практичний досвід.

Детальніше...

лікарняний безпосередньо

лікарняний безпосередньо

З 1 липня підприємства Іванівській області, а їх близько 36 000, переходять на нову схему виплати допомоги своїм співробітникам. Тепер допомоги працюючим громадянам Фонд соціального страхування буде перераховувати безпосередньо. Навіщо потрібні були «прямі виплати» - дивіться в сюжеті телеканалу "Рідне ТВ Іваново". ДИВИТИСЯ ВІДЕО .

Детальніше...

СКОРО !!! ПРЯМІ ВИПЛАТИ ДОПОМОГИ!

З 1 ЛИПНЯ 2019 року "ПРЯМІ ВИПЛАТИ" ПОСІБНИКІВ!

З 1 липня 2019 року Івановська область переходить на новий порядок виплати допомоги працюючим громадянам З 1 липня 2019 року Івановська область переходить на новий порядок виплати допомоги працюючим громадянам. Їх стануть розраховувати фахівці Іванівського регіонального відділення Фонду та перераховувати безпосередньо громадянам, на їх особисті рахунки в банках (карти «Світ») або поштовими переказами, минаючи роботодавців.

Перевага такої системи полягає в тому, що працівники отримуватимуть всі належні їм виплати незалежно від фінансового стану підприємства або організації, де вони працюють.

Детальніше...

До уваги роботодавців!

Шановні страхувальники-роботодавці!

У зв'язку з переходом на "прямі виплати" допомоги по обов'язковому соціальному страхуванню з 1 липня 2019 року роботодавцям необхідно провести наступні заходи:

1) Записатися на безкоштовні семінари «Прямі виплати допомоги», які проходять щодня: ПН, ВТ, ЧТ, ПТ в 11-00, СР в 14-00 за адресою: м Іваново, вул. Суворова, д.39, 3 поверх, каб. 313 (актовий зал). Запис за телефонами: (4932) 93-29-81, 93-29-82, 93-29-83,93-29-84.

Детальніше...

З 1 ЛИПНЯ 2019 року "залікові" ПРИНЦИП НЕ ДІЄ!

З 1 ЛИПНЯ 2019 року залікові ПРИНЦИП НЕ ДІЄ

Звертаємо увагу страхувальників, що з початку реалізації проекту Прямі виплати »« заліковий »принцип сплати страхових внесків скасовується.

Сплата страхових внесків за обома видами обов'язкового соціального страхування здійснюється в повному обсязі без зменшення на суму виплат страхового забезпечення (п.2 Постанови Уряду РФ від 21.04.2011 № 294).

Детальніше...

«Кешбек» 30% НА ОХОРОНУ ПРАЦІ ВІД ФСС

ГУ-Іванівське відділення Фонду соціального страхування РФ доводить до відома страхувальників-работодат про зміни в Правилах фінансового забезпечення запобіжних заходів (наказ Мінпраці 580-н від 10 ГУ-Іванівське відділення Фонду соціального страхування РФ доводить до відома страхувальників-работодат про зміни в Правилах фінансового забезпечення запобіжних заходів (наказ Мінпраці 580-н від 10.12.2012).

Обсяг коштів, що спрямовуються на профілактику виробничого травматизму, може бути збільшений до 30 відсотків сум страхових внесків на обов'язкове соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, нарахованих за попередній календарний рік, за вирахуванням витрат, вироблених в попередньому календарному році на виплату допомоги по тимчасової непрацездатності в зв'язку

Детальніше...

Новости