За покупками на OLX: зміїна отрута, дизайнерський кермо і хутро крисоліса

  1. Спонж Б'юті Блендер
  2. Корейська косметика Bioaqua
  3. хутровий комір
  4. яловичина туристична
  5. Як саме наукова книга польською
  6. 48 дисків DVD
  7. Проїзний за 2004 рік
  8. Антіцарапкі
  9. собачі наклейки
  10. Велосипедний руль

Хто сказав, що на 100 грн в Україні не можна навіть продуктів купити? На ці гроші можна і поїсти, і красу навести, та ще й коханому коту подаруночок зробити. Вікенд дізнався, що пропонують купити на OLX за сотку і дешевше.

Спонж Б'юті Блендер
Хто сказав, що на 100 грн в Україні не можна навіть продуктів купити

Це не клоунські носи і не затички для вух, а модний і професійний спонж для нанесення будь-яких косметичних засобів. Продавець запевняє, що диво-пристрій замінить всі кисті для макіяжу, так що одним шматочком поролону ви зможете нанести тоналку, рум'яна і навіть тіні, головне не переплутайте, що і куди наносити.

Корейська косметика Bioaqua

Якщо спонж не зробив вас досить красивою, переходите до більш радикальних засобів - капсул зі зміїним отрутою і колагеном
Якщо спонж не зробив вас досить красивою, переходите до більш радикальних засобів - капсул зі зміїним отрутою і колагеном. Ця косметика розгладить всі зморшки і зволожить шкіру обличчя. Як користуватися капсулами, автор промовчав, але спробуйте нанести їх вміст на обличчя супер-спонжиком. Ефект повинен бути ще крутіше.

хутровий комір

Завершить б'юті-образ шикарний сірий комір, який віддають на OLX за кіндер. Судячи з того, скільки автор продає на сайті іграшок з кіндера, можна припустити, що комірів у нього було дуже багато. Так що поспішіть з покупкою, а то хутро сірого крисоліса прикрашатиме чуже пальто.

яловичина туристична

На OLX можна дешево поїсти
На OLX можна дешево поїсти. За 15 гривень ви отримаєте півкіло тушонки без ГМО і, швидше за все, без м'яса. Але жир, перець, вода і жерстяна банка в цю суму точно входять. Для вегетаріанців є спеціальна пропозиція - «Туристична перловка» за ті ж 15 гривень, так що з голоду ніхто не помре.

Як саме наукова книга польською

Як саме наукова книга польською

На ситий шлунок пора і самоосвітою зайнятися. За 70 гривень можна не тільки зануритися в світ науки, а й підтягнути польський. У книзі йдеться про винаходи, які схожі на явища природи. Ви не здогадувалися, що парашут схожий на кульбаба? Тоді терміново купуйте книгу. Заодно дізнаєтеся, що літаки схожі на птахів, а поїзди - на гусениць.

48 дисків DVD

Автор цього оголошення досить щедра людина, адже за 50 гривень він продає відразу 48 ліцензійних дисків з фільмами. Звичайно, їх можна безкоштовно скачати в інтернеті, але будьте далекоглядними - введуть закон про боротьбу з піратством і за перегляди доведеться платити, і вже точно не 50 гривень за 48 сеансів. Тому кожен поважаючий себе кіноман повинен мати таку колекцію про запас.

Проїзний за 2004 рік

Проїзний за 2004 рік

На перший погляд штука зовсім марна, але якщо включити уяву, можна перетворити проїзні в арт-об'єкт і позмагатися в творчості з Оксаною Чернат. Дівчина вже зробила картину з автобусних квитків і тепер приступила до проїзним. Якщо немає здібностей до мистецтва, можна зберегти його ще на 10 років, а потім продати за цілих 30 гривень.

Антіцарапкі

Порадуйте свого кота яскравими накладними кігтями. Ковпачки з вінілу потрібно закріпити спеціальним клеєм і після цього кішка перестане дряпатися. Продавець запевняє, що тварина не зможе зняти або сгризть ковпачок, а через якийсь час він відпаде сам. Крім квітів можна вибрати і розмір антіцарапок - від S до L, залежно від ваги тварини. Котом з рожевими кігтиками можна похвалитися перед друзями, але потрібно врахувати, що хвостатий не сидітиме, як панянка на манікюрі, і чекати, поки ви йому приклеїте ковпаки. Будьте готові до шаленого бою.

собачі наклейки

Для тих, хто любить тварин, але заводити їх не збирається, є спеціальна пропозиція - наклейки із зображенням собак за 1990 рік. За одну штуку автор просить 15 гривень, пропонуючи з 200 різних наклейок вибрати найкрасивішу. Дог, пекінес або болонка прикрашатимуть дверцята шафи у вашій спальні - вирішуйте самі.

Велосипедний руль

Не знаєте, куди подіти зайві 50 гривень? Купіть старий «дизайнерський» кермо від велосипеда. Одна зі сторін обмотана синьою ізоляційною стрічкою, що робить його своєрідним арт-об'єктом. Навіть якщо немає велосипеда, можна повісити кермо в вітальні і годинами роздумувати про те, який арт-задум автор вклав у своє творіння.
Раніше Вікенд писав про київських петиції за лютий .

Ви не здогадувалися, що парашут схожий на кульбаба?

Новости