Забродні черевики Vision

  1. Черевики Vision Keeper
  2. Забродні черевики Vision Hopper

бездоганну репутацію черевики vision заслужили завдяки якісним підошов, оригінальному крою і надійності. Популярність забродних черевик vision стала результатом багаторічних досліджень матеріалів, застосування сучасних технологій, кропіткої роботи фахівців над дизайном взуття та ретельному контролю якості продукції.

черевики vision

Черевики Vision Keeper

Забродні черевики vision keeper призначаються для риболовлі у водоймах без скелястих порогів. Зручна і практична шнурівка дозволяє швидко взувати і надійно фіксувати черевики vision на ногах. Підошва однією з найлегших пар взуття для риболовлі проводиться з матеріалу EVA, який надійно захищає ноги від гострих каменів, а верх забродних черевик vision пошитий з Cordura - дуже надійного, міцного і довговічного нейлону.

Характеристики моделі vision keeper:

  • кільця для протягування шнурків зроблені з надійного нейлону;
  • дизайн взуття продуманий так, то черевики легко взуваються / знімаються, вони дуже комфортні при будь-яких умовах експлуатації;
  • «Мови» і «коміри» взуття оброблені неопреном;
  • матеріал міцною і легкою підошви - повсть.

кільця для протягування шнурків зроблені з надійного нейлону;   дизайн взуття продуманий так, то черевики легко взуваються / знімаються, вони дуже комфортні при будь-яких умовах експлуатації;   «Мови» і «коміри» взуття оброблені неопреном;   матеріал міцною і легкою підошви - повсть

Виробник рекомендує використовувати черевики vision keeper практично в будь-яких умовах, за винятком кам'янистих поверхонь.

Забродні черевики Vision Hopper

Оновлена ​​модель черевиків vision hopper посилена додатково елементами з гуми, що робить її міцніше і надійніше. Підошва Gummi з гуми дозволяє черевиків для вейдерсов vision краще прилипати до будь-якої поверхні і робить взуття більш еластичною.

Характеристики черевик vision hopper:

  • підошва комплектується надійними і функціональними низкопрофильними шипами з вольфраму;
  • за вагою та комфортності черевики vision з гумовим носком практично нічим не відрізняються від туристичного взуття;
  • модель комплектується нейлоновими петлями для шнурків;
  • широка передня частина взуття дозволяє легко і швидко взувати черевики, а система шнурівки забезпечує надійну і комфортну фіксацію взуття на ногах;
  • для більшого комфорту і надійності модель має неопренові вставки.

підошва комплектується надійними і функціональними низкопрофильними шипами з вольфраму;   за вагою та комфортності черевики vision з гумовим носком практично нічим не відрізняються від туристичного взуття;   модель комплектується нейлоновими петлями для шнурків;   широка передня частина взуття дозволяє легко і швидко взувати черевики, а система шнурівки забезпечує надійну і комфортну фіксацію взуття на ногах;   для більшого комфорту і надійності модель має неопренові вставки

Для більшої надійності взуття для риболовлі підошва черевиків vision hopper прошита.

У нашому салоні можна вибрати і купити оптимальні за характеристиками черевики для вейдерсов vision різних моделей і розмірів. В каталозі вказані ціни, описані особливості та переваги кожної моделі.

Ми використовуємо файли cookie для аналізу подій на нашому веб-сайті, що дозволяє нам покращувати взаємодію з користувачами і обслуговування. Продовжуючи перегляд сторінок нашого сайту, ви приймаєте умови Користувальницької угоди .

Новости