Захищені камери відеоспостереження MIC IP від ​​Bosch з вбудованою відеоаналітікі

Просто уявіть складну фізичну середу: скажімо, державний кордон в спекотної пустелі, залізничну сортувальну станцію морозною зимою, туманний аеропорт або завод, покритий смогом або пилом. Якщо потрібно камера відеоспостереження, то правильним вибором буде сімейство IP-камер MIC - це саме те, що підходить для екстремальних умов.

Сильний вітер, дощ, туман, 100-відсоткова вологість, температура від -40 ° C до + 65 ° C, екстремальні вібрації, сильні впливи і навіть корозія. Істинний потенціал IP-камер MIC - це поєднання їх міцної конструкції з новітньої вбудованою системою інтелектуальної відеоаналітики (Intelligent Video Analytics), спеціально розробленої для найвимогливіших середовищ. Завдяки додатковим функціям, таким як відеоаналітіка під час руху і злиття метаданих, істотно поліпшується ситуаційна обізнаність в екстремальних умовах.

Вбудована відеоаналітіка камер MIC IP starlight 7000i і MIC IP fusion 9000i дозволяє їм відрізняти помилкові спрацьовування від реальних загроз: наприклад, дерево, яке коливається під впливом вітру, від людини намагається перелізти через паркан. Вони можуть відокремлювати сніг, дощ, град або відображення води від цікавить картини. Камери MIC також надзвичайно стійкі до розгойдування, викликаному сильним вітром, рухом міського транспорту або велосипедом, припаркованим поруч зі стовпом, на якому встановлена ​​камера.

Камери MIC також надзвичайно стійкі до розгойдування, викликаному сильним вітром, рухом міського транспорту або велосипедом, припаркованим поруч зі стовпом, на якому встановлена ​​камера

Посилені Інтернетом Речей, продукти стають все більш пов'язаними і більш інтелектуальними. Прикладом цього є функція злиття метаданих в MIC IP fusion 9000i. Вона спрямовує метадані вбудованих оптичної і тепловізійної лінз камери, допомагаючи користувачам зосередитися на «невидимих» речах, які вимагають уваги. Таким чином, якщо оптичний об'єктив заблокований димом, теплової може автоматично активувати сигнал тривоги, демонструючи при цьому тепловизионное зображення того, що відбувається. Саме тому MIC IP fusion 9000i ідеально підходить для ситуацій, які вимагають максимальної ситуаційної обізнаності та раннього виявлення об'єктів, таких як захист периметра аеропортів, охорона критичної інфраструктури або моніторинг мостів, тунелів і кордонів.

Ще одна нова функція - відеоаналітіка під час руху, пропонована новими моделями MIC IP. Коли об'єкт, що рухається або людина виявляється камерою, оператор відразу віддалено отримує повідомлення, або спрацьовує функція інтелектуального відстеження. Після активації інтелектуального відстеження об'єкти відстежуються автоматично. Оптимальний захоплення рухомих об'єктів забезпечується динамічним регулюванням поля зору камери.

Як IP starlight MIC 7000i, так і MIC IP fusion 9000i підтримують технологію starlight від Bosch з роздільною здатністю 1080p і частотою 60 кадрів в секунду, що дозволяє захоплювати дуже докладні, швидко мінливі кольорові зображення в сценаріях з мінімальною освітленістю (до 0,0077 лк). Відмінна експозиція при нерівномірному освітленні забезпечується високим динамічним діапазоном камер, який становить 120 дБ. В умовах туману або низької контрастності видимість поліпшується за допомогою інтелектуальної функції Intelligent Defog. MIC IP starlight 7000i може бути оснащений додатковим освітленням, що дозволяє камері захоплювати високоякісні зображення в повній темряві на відстані до 450 м.

MIC IP starlight 7000i може бути оснащений додатковим освітленням, що дозволяє камері захоплювати високоякісні зображення в повній темряві на відстані до 450 м

Обидві камери оснащені вбудованим моторизованим силіконовим склоочисником, щоб забезпечити чистоту лінз. Функція розморожування вікна дозволяє MIC IP fusion 9000i захоплювати відео високої якості незалежно від того, наскільки низька температура навколишнього середовища. Ці можливості самоочищення в поєднанні з рейтингом NEMA-TS2 роблять IP-камери MIC ідеальним вибором для моніторингу трафіку в тунелях або на мостах.

в тему: ДРОН DAHUA X820 ГАРАНТУЄ ГРОМАДСЬКУ БЕЗПЕКУ

Камери Bosch MIC IP starlight 7000i і MIC IP fusion 9000i пропонують функції інтелектуального динамічного шумозаглушення та інтелектуальної потокової передачі в поєднанні з компресією відео H.265. Залежно від змісту сцени це зменшує бітрейт до 80 відсотків. Це допомагає істотно знизити навантаження на мережу, а також витрати на зберігання відеоданих, без шкоди для функціональності і якості зображення.

Завдяки аналітиці під час руху, інтелектуальному відстеження, злиття метаданих, екстремальної міцності і тепловізіонним рішенням для раннього виявлення об'єктів нові інтелектуальні рухливі камери MIC IP є прекрасним прикладом того, як можна підвищити надійність і безпеку.

4 Поділитися 0 Поділитися 0 Поділитися 0 Поділитися

Новости