Займалася жертвопринесеннями і вбила кошеня: Бейонсе звинуватили в чаклунстві

цею материал Доступний по-русски

14:08, 21 вересня 2018

світ

697

В матеріалах справи, отриманих виданням The Blast, сказано, що Бейонсе використовувала проти своїх колег заклинання чорної магії.

Колишня барабанщица Бейонсе звинувачує її в чаклунстві / соцмережі

Поки 37-річна Бейонсе колесить по Штатам і Європі зі своїм новим гастрольним туром, колишня співробітниця команди співачки вирішила висунути проти неї досить гучне звинувачення. Кімберлі Томпсон, яка пропрацювала у зірки барабанщиці цілих сім років, подала на співачку до суду.

Читайте також Багаті і знамениті: найбільш високооплачувані зірки Instagram (відео)

В матеріалах справи, отриманих виданням The Blast, сказано, що Бейонсе використовувала проти своїх колег заклинання чорної магії. Кімберлі стверджує, що дружина репера Джей-Зі за допомогою чаклунства контролювала роботу і фінанси своїх співробітників. За словами Томпсон, деякі заклинання співачки навіть носили сексуальний характер, пише Spletnik .

І це ще не найстрашніше в матеріалах цієї справи. Кімберлі також стверджує, що Бейонсе займалася жертвопринесеннями і вбила її кошеня.

Томпсон переконана, що на ній як і раніше лежить страшне прокляття, яке колись наклала на неї іспольнітельніца хітів Lemonade і Crazy in love. Кімберлі була вельми категорична і просила видати заборонний наказ щодо Бейонсе, однак суд відхилив позов барабанщиці проти співачки.

Сама ж Бейонсе утримується від коментарів на цю тему.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости