Залізничне експедирування вантажів

  1. Що входить в послуги експедирування?
  2. Повний контроль
  3. Кому довірити габаритний вантаж?

Залізничне експедирування є трудомісткий процес, який координує і контролює пересування вантажів залізницею не тільки на території однієї конкретної країни, а й усього пострадянського простору. На сьогоднішній день це один з найдешевших способів переміщення вантажу з точки «А» в точку «Б». Експедиторські компанії з легкістю справляються з поставленим завданням: експедируванням різного вантажу: наливної, насипного, контейнерів і особливо небезпечних вантажів - все це входить в їхні прямі обов'язки.

Що входить в послуги експедирування?

Компанія експедитор займається всіма необхідними договорами, пов'язаними безпосередньо з жд перевезеннями, контролює переміщення вантажу за кордон, оформляє супровідні документи і координує подальше пересування вантажів іншим транспортом. Постійне узгодження маршрутів перевезення вантажу не тільки залізничним транспортом, а й сухопутним або морським - це все також входить в обов'язки експедиторських компаній, або агента, який займається конкретним вантажем.

Компанії, які взяли повністю на себе контроль за перевезенням вантажів за допомогою залізниці, намагаються забезпечити наявність всієї необхідної документації в шляху; забезпечити всі необхідні виплати та митні збори для безперешкодного пересування вантажу до кінцевої мети. За допомогою диспетчерської інформації вони намагаються мінімізувати можливості простою вагонів, щоб уникнути додаткових витрат.

За допомогою диспетчерської інформації вони намагаються мінімізувати можливості простою вагонів, щоб уникнути додаткових витрат

Повний контроль

Тільки грамотний підхід до справи дозволить максимально ефективно використовувати кожну хвилину в роботі, не дозволивши контейнерним вантажам в порту простоювати або на елеваторі в очікуванні наступного навантаження, розвантаження або переміщення. Компанія повністю відслідковує всі «свої» вагони, а при необхідності може їх розшукати в будь-якій залізничній гілці. Кожен вагон незалежно від того, що в ньому перевозиться, чітко відстежується і контролюється, про що при необхідності повідомляється грузовладельцу.Іменно тому компанії вважають за краще не займатися самостійно перевезенням свого вантажу, а довірити транспортно-експедиторське обслуговування тим, хто кожен день стикається з подібною роботою і може з упевненістю «доставити» вантаж до вантажоодержувача.

З пропонованих залізничних перевезень можливі перевезення вагонами, цистернами, або контейнерами різного об'єму. Можливо також оформлення і перевезення великогабаритних вантажів, небезпечних вантажів і великовагових. Вагони можна підібрати безпосередньо під конкретний товар та обсяги: рефрижератори, криті або напіввідкриті вагони, прості платформи, хопери, ІВ-термоса та інші.

Кому довірити габаритний вантаж?

До сих пір є сумніви з приводу того, чи варто довіряти свій вантаж експедиторських компаній, але зайнятися їм все ж нікому? Не варто роздумувати, адже стільки відомих компаній давно вже передоручили цей етап в своїй роботі перевіреним експедиторських компаній, які не з чуток знають, що таке залізничні вантажоперевезення і як функціонує весь процес.

03.08.2019

Що входить в послуги експедирування?
Що входить в послуги експедирування?
Кому довірити габаритний вантаж?
До сих пір є сумніви з приводу того, чи варто довіряти свій вантаж експедиторських компаній, але зайнятися їм все ж нікому?

Новости