Залізничні вантажоперевезення контейнерні, негабаритні залізничні перевезення вантажів по Росії. Транспортна компанія «УралТрансЕкспедіція» в Єкатеринбурзі

  1. Наші переваги:
  2. Вибираючи транспортну компанію, вибирайте НАДІЙНІСТЬ
  3. Вантажоперевезення залізничним транспортом - більше можливостей для розвитку вашого бізнесу
  4. Важливі особливості залізничних перевезень, організованих компанією «УралТрансЕкспедіція»:
  5. Корисна інформація для наших партнерів і клієнтів

Транспортно-експедиційна компанія «УралТрансЕкспедіція» з 1997 року успішно працює на ринку вантажоперевезень, надаючи широкий спектр послуг в області доставки вантажів залізничним транспортом в / з Єкатеринбург (а) по всій Росії. «УралТрансЕкспедіція» - солідне сучасне підприємство з широкою мережею клієнтів. Транспортно-експедиційна компанія «УралТрансЕкспедіція» з 1997 року успішно працює на ринку вантажоперевезень, надаючи широкий спектр послуг в області доставки вантажів залізничним транспортом в / з Єкатеринбург (а) по всій Росії

«УралТрансЕкспедіція»: для нас кожен клієнт ВАЖЛИВИЙ

Весь комплекс послуг спрямований на те, щоб вантаж був доставлений швидко, економічно, по максимально зручною власнику вантажу схемою. Компанія «УралТрансЕкспедіція» незмінно дотримується високих стандартів в обслуговуванні замовників. В умовах все зростаючих вимог до якості залізничних вантажоперевезень ми не тільки прагнемо врахувати всі побажання клієнта, але і впроваджуємо нові технології, що дозволяють поліпшити якість сервісу і тим самим гарантувати точні терміни виконання перевізних робіт, а також дотримання інших договірних зобов'язань.

Наші переваги:

✔ Доставляємо будь-які вантажі (великовагові, великогабаритні, негабаритні) в Єкатеринбург / з Єкатеринбурга в вагонах різного типу, контейнерах, на платформах, в тому числі виконуємо замовлення з транспортування цінних і крихких вантажів.

✔ Маємо добротної технічною базою та штатом досвідчених висококваліфікованих співробітників.

✔ Забезпечуємо регулярне вантажне залізничне сполучення за маршрутом Єкатеринбург-Москва-Єкатеринбург.

✔ Маємо налагоджені партнерські відносини з профільними компаніями, державними організаціями, співробітниками товарних станцій і представниками МПС.

✔ У нашому розпорядженні парк автомашин, оснащених причепами - організуємо залізничні перевезення вантажів по Росії за принципом «з рук в руки» - клієнтам не потрібно шукати транспорт, щоб спланувати доставку від станції до місця призначення.

✔ Маємо значний досвід роботи на контейнерних, товарних терміналах, власних під'їзних шляхах.

✔ Ми виправдовуємо довіру клієнтів, гарантуючи повне збереження, надійну, стабільну доставку, точне дотримання термінів і всіх положень договору.

✔ Оперативно працюємо зі складними, нестандартними замовленнями, нам можна довірити те, що не здатні зробити інші.

✔ Дотримуємося демократичною цінової політики, надаємо систему знижок і розробляємо спеціальні тарифи для наших постійних замовників і партнерів.

Вибираючи транспортну компанію, вибирайте НАДІЙНІСТЬ

Послуги «УралТрансЕкспедіція»

Домогтися успіху в області ж / д доставки ми багато в чому змогли завдяки відповідальному ставленню до кожного замовлення і комплексній системі обслуговування, фахівцями компанії виконується:

✔ підготовка і здійснення розрахункових операцій;

✔ організація грузотранспортіровкі в змішаному ж / д сполучення;

✔ термінова і транзитна доставка по залізниці;

✔ контейнерні, вагонні і негабаритні вантажоперевезення, доставка збірних вантажів;

✔ митна обробка;

✔ ведення централізованих розрахунків за всі зроблені операції;

✔ послуги страхування;

✔ контроль за місцезнаходженням вантажу;

✔ широкий спектр консультаційних послуг.

Крім основних робіт, які полягають у виконанні контейнерних, вагонних і негабаритних перевезень, виконуємо широкий спектр додаткових послуг:

✔ Обшивка контейнера зсередини пінопластом (листи виготовляються під замовлення).

✔ Оформлення необхідної документації фітосанітарного контролю, включаючи відправку зразків в карантинну інспекцію

✔ Обробка митних документів

✔ Обслуговування на під'їзних шляхах

✔ Підготовка до завантаження негабариту (складання та затвердження схем)

✔ Страхування

Детальна інформація про послуги компанії «УралТрансЕкспедіція» представлена ​​у відповідних розділах сайту. Також ви можете дізнатися більше про наші пропозиції у фахівців, що займаються питаннями контейнерних, вагонних і негабаритних доставок.

Вантажоперевезення залізничним транспортом - більше можливостей для розвитку вашого бізнесу

Багатьом підприємствам потрібно транспортувати продукцію, сировину, допоміжні матеріали, обладнання з інших, часто віддалених, міст країни. Поставки товарів також ведуться по всій території РФ. Ж / д сполучення - оптимальний варіант для всіх категорій вантажів, в тому числі великих і великовагових. Крім того, залізниця найбільш надійна і безпечна, якщо потрібно доставити цінні, крихкі, вогненебезпечні предмети.

Висока провізна здатність і наявність налагодженої системи перевезень, дозволяє скоротити час, що витрачається на доставку по залізниці, особливо при транспортуванні великих партій товарів, обладнання, сировини.

Важливі особливості залізничних перевезень, організованих компанією «УралТрансЕкспедіція»:

✔ Регулярне Слухайте повідомлення по ВСІЙ Росії через Єкатеринбург: термінові поставки, практично повна відсутність накладок і затримок в дорозі.

✔ Економічна ефективність при високій надійності і безпеки.

✔ Незалежність від погодних умов і клімату.

✔ Створення прямого зв'язку за найбільш вигідною логістичної схемою між підприємствами, які потребують транспортування товарів, сировини, обладнання.

Корисна інформація для наших партнерів і клієнтів

Ми постаралися зробити наш сайт максимально інформативним і корисним. Крім докладних відомостей про надані ТОВ «УралТрансЕкспедіція» послуг в спеціальних розділах ви зможете знайти:

карти залізниць;

правила і тарифи перевезення різних типів вантажів авто і ж / д транспортом (регламенти, керівництва і т.п.);

ТУ на транспортування у вагонах і контейнерах;

тематичні статті.

УралТрансЕкспедіція - надійна транспортна компанія Єкатеринбурга. Вантажоперевезення безпечно і професійно, довірте нам турботи по організації ж / д доставки. Довеземо - залізна!

Новости