Заміна батарейки в годиннику DKNY в Москві

Заміна батарейки в годиннику DKNY (ДКНУ) з гарантією на замінений елемент живлення терміном на один рік в сервісних центрах КлокСервіс в Москві. При заміні батарейки в годиннику DKNY (ДКНУ) майстри проведуть повну діагностику годин, перевірку на точність ходу, перевірку на герметичність і при необхідності відновлять герметичність ваших годин DKNY (ДКНУ). Ми надаємо повний комплекс послуг по заміні батарейки в наших сервісних центрах КлокСервіс в Москві.

Діагностика - безкоштовно:

У комплекс послуг по заміні батарейки в годиннику DKNY (ДКНУ) входить повна діагностика механізму, яку проводять перед тим як приступити до заміни батарейки в годиннику DKNY (ДКНУ). Діагностика в наших сервісних центрах проводиться безкоштовно, незалежно від того - замовляє клієнт ремонт чи ні.

Заміна батарейки в годиннику DKNY (ДКНУ) включає в себе:

  • розтин годин DKNY (ДКНУ);

  • первинна діагностика стану і працездатності механізму годинника DKNY (ДКНУ);

  • перевірка старого елемента живлення;

  • перевірка токопотребленіе електронного блоку годин DKNY (ДКНУ);

  • установка нового елемента живлення;

  • перевірка точності ходу годинника DKNY (ДКНУ);

  • обробка влагозащитних ущільнювачів спеціальним силіконовим мастилом;

  • закріплення задньої кришки годин DKNY (ДКНУ);

  • Перевірка на герметичність;

  • Установка показників часу і календаря, при необхідності відновлення герметичності (дана послуга замовляється окремо і не входить у вартість заміни елемента живлення)

Звертаємо вашу увагу на те, що якщо у вас не закінчився термін гарантії на ваш годинник DKNY (ДКНУ) - заміна батарейки протягом гарантійного терміну проводитися безкоштовно при наявності правильно заповненого гарантійного талона.

Перевірка герметичності - безкоштовно:

За допомогою спеціального обладнання WITSCHI PROOFMASTER майстер перевірить ваш годинник на герметичність. Перевірка герметичності годин після заміни батарейки є обов'язковою і безкоштовною процедурою в наших сервісах.


Розцінки на роботу по заміні батарейки (з урахуванням вартості батарейки)Вартість послуг вказана в рублях РФ

Заміна елемента живлення протягом гарантійного терміну * безкоштовно Заміна елемента живлення в простих кварцових годиннику 500 Заміна елемента живлення в годиннику Casio з альтернативним харчуванням, а так само в часах типу "хронограф", "ProMaster", "Aqualand", G-Shock, SPF і т.п. 600 Заміна елемента живлення в годиннику лише в процесі установки скла і заміни корпусу. 200 * Заміна елемента живлення протягом гарантійного терміну проводиться безкоштовно при наявності правильно заповненого гарантійного талона встановленого зразка (вказані модель, дата продажу, печатка торговельної організації)

Корисне:

Ремонт годинників DKNY (ДКНУ)

Новости