Замовити вантажоперевезення до 5 тонн по Москві

  1. Ціна вантажоперевезення 5 тонн по Москві
  2. Оренда 5-тонника

Пятитонними відноситься до розряду середньотоннажних вантажівок і завдяки вдалому співвідношенню продуктивності і витрат на експлуатацію користується високою популярністю. Він володіє достатньою компактністю і пристосований для вантажоперевезень, як по Москві, так і на далекі відстані. Компактні габарити 5-тонного автомобіля (довжина - близько 7,5 м і ширина - близько 2,5 м) дозволяють йому маневрувати в міському транспортному потоці, а за рахунок великого кута повороту передніх коліс він здатний відмінно пересувається навіть у вузьких вуличках, щільно заставлених іншими автомобілями, і успішно розгортатися на тісних вантажно-разрузочних майданчиках. Для перевезення вантажів 5 тонн використовуються різні марки автомобілів. З вітчизняних найбільш поширені МАЗи і ЗІЛи, а з іноземних - Mercedes Atego, MAN і Volvo.

З вітчизняних найбільш поширені МАЗи і ЗІЛи, а з іноземних - Mercedes Atego, MAN і Volvo

Ціна вантажоперевезення 5 тонн по Москві

Автотранспорт Довжина (борт) м. Обсяг (тент) м3. Час роботи (min) Вартість однієї години (безнал. / Нал.) Зміна Тариф область (руб / км.) 5т. ЗіЛ, Іномарка 4 18-25 1 + 6 700/800 руб. 4900/5600 руб. 23/25 руб. 5т (дл.) ЗіЛ, Іномарка 6 25-30 1 + 6 700 руб. 4900 руб. 18 руб.

Всі ціни вказані з урахуванням ПДВ.

При замовленні за готівковий розрахунок - знижки.

Автомобіль 5т може бути виконаний в 3-х варіаціях: фургон, бортовий і бортовий з тентом. Бортові модифікації можуть використовуватися для перевезення металоконструкцій , залізобетонних виробів і різних будівельних матеріалів, включаючи пиломатеріали довжиною до 4-х метрів. Бортовий варіант може мати подовжену базу, що дозволяє здійснювати перевезення об'єктів довжиною до 6 метрів. Вантажівки закритого типу застосовуються для перевезення 30 кубічних метрів, чутливих до впливу зовнішнього середовища - продуктів харчування, іграшок, текстилю, друкарською продукції і т.п. Деякі моделі обладнуються гидроліфтом, що представляє собою розташовану позаду фургона майданчик для підйому вантажу від землі до рівня підлоги, що сприяє полегшенню завантаження і розвантаження.

Оренда 5-тонника

Щоб замовити 5-тонник в компанії «Автоальянс», слід зателефонувати або на сайті заповнити заявку. Оренда вантажного автомобіля підходить приватним особам для перевезення меблів та іншого майна при квартирних і дачних переїздах, а власники малого або середнього бізнесу можуть їх використовувати для доставки товару.

Для перевезення багажу розміром до 6 метрів і вагою до 5т компанія використовує закриті або відкриті 5-тонники. Залежно від типу вантажу вибирається найбільш підходящий варіант. Для виробів, що вимагають певного температурного режиму, використовується ізотермічний або рефрижераторний фургон.

Вантажоперевезення 5 тонн здійснюється за встановленими тарифами. Вартість однієї години становить 600-700 рублів залежно від типу автомобіля, його марки і способу оплати (готівковий або безготівковий розрахунок). Ціна 1 км шляху по Москві і області - 21-22 рубля.

При зверненні в компанію гарантується швидка і грамотна доставка багажу за вказаною адресою. Завдяки гарному стану техніки і професіоналізму водіїв з багаторічним досвідом роботи, доставка точно в строк в повній цілості й схоронності. Добре знання водіями географії автомобільних доріг дозволяє вибрати найбільш оптимальний маршрут в будь-який регіон РФ.

Замовити вантажоперевезення на 5 тонник

Новости