Замовлення товарів по каталогу ОТТО. Україна

  1. Замовлення речей по каталогу Otto. переваги:
  2. ОТТО. Україна. доставка
  3. ОТТО. Україна. оплата
  4. ОТТО. Україна. повернення

В недалекому майбутньому замовлення речей по каталогу зможе зрівнятися за популярністю з покупкою товарів онлайн, а лідером продажів в сфері каталогів є німецький ОТТО, присутній на українському ринку вже більше 20 років. За каталогом ОТТО можна за лічені хвилини замовити доступну одяг з Німеччини, однак і тут є певні нюанси.

За каталогом ОТТО можна за лічені хвилини замовити доступну одяг з Німеччини, однак і тут є певні нюанси

Замовлення речей по каталогу Otto. переваги:

Економія коштів і часу

Замовляючи речі по каталогу, ви економите кошти і час, адже речі з каталогу ОТТО можна знайти в звичайних офлайн-бутиках, тільки ось коштувати вони будуть дорожче. Купувати речі в Otto завжди зручно - ви можете витратити на це рівно ту кількість часу, який готові витратити і купити тільки те, що хочеться, а не те, що вам можуть випадково нав'язати або умовити вас купити.

величезний асортимент

Незважаючи на те, що каталоги ОТТО випускаються всього два рази в рік - влітку і взимку - друкується велика кількість додаткових і сезонних міні-версій, і в кожному каталозі безліч нових не тільки товарів, а й брендів. Наша команда дуже любить замовляти через ОТТО такі бренди як Манго, Adidas, Fossil, Tom Tailor, Wrangler і Pepe. Ще в каталозі добре представлені аксесуари, взуття і товари для дому. Також в ОТТО часто бувають акції і розпродажі, подарунки постійним та новим клієнтам.

Це важливо! Ціна товару залежить від обраного кольору і розміру.

зручна навігація

У кожної речі в каталозі власна сторінка, де вказано її артикул, докладний опис, склад парламенту й вартість в євро та гривні за курсом. Зверніть увагу, що ціна на сайті вказана в гривнях і вже з урахуванням сервісного збору. Саме гривнева ціна дійсна тільки на поточний день, але в разі 100% передоплати вона буде зафіксована. Якщо у вас є персональна знижка, то вона буде врахована при оплаті.

Також внизу буде автоматично згенерований список "супутніх товарів".

Розмірна сітка

На сайті ОТТО є власна розмірна сітка або "Примірювальна" , Де ви знайдете докладні пояснення за розмірами одягу, взуття та аксесуарів, а також таблицю відповідності розмірів.

словник

Менеджери ОТТО оперативно додають нові товари на сайт, проте не завжди встигають переводити опис до речей, тому на сайті є "Словник" із зазначенням основних термінів.

ОТТО. Україна. доставка

Кожна посилка долає два етапи доставки: по Німеччині (14-20 днів) і по Україні (ще не менше 14 днів). Доставка товарів по Україні здійснюється безкоштовно, але при оформленні замовлення необхідно вибрати кур'єрську службу: "Укрпошта", "Нова Пошта" або транспортна компанія "Автолюкс". Про особливості фірм ми розповіли в цієї статті .

ОТТО. Україна. оплата

Якщо мова не йде про великогабаритних товарах, то прийом і оформлення замовлення виконується без передоплати, а розрахуватися ви можете на момент отримання замовлення. Коли загальна сума замовлення перевищує 500 євро, то необхідна передоплата в розмірі 20%. Якщо ви купуєте великогабаритні товари, то потрібна передоплата 50% від загальної суми замовлення.

Також товари можна оплатити за безготівковим розрахунком або кредитною карткою.

У ОТТО існує фіксована сума сервісного збору за кожен товар. 20% поширюється на товари, що одягаються на людину. Сума сервісного збору на всі інші товари, а також продукцію каталогів Basler, товари для новонароджених і засоби гігієни становить 25%.

ОТТО. Україна. повернення

Згідно з українським законодавством, поверненню або обміну підлягають ті товари, що не були у вжитку, а також на них збережені всі фірмові бирки і упаковки. Повернення приймаються протягом 7 днів з моменту отримання. Якщо ви хочете повернути товар бо він вам не сподобався, то за кожну возвращаемую одиницю фірма утримає по 3 євро.

Поверненню та обміну не підлягають:

- товари дешевше 10 євро;
- товари, замовлений метражем;
- всі продукти харчування та косметично-парфумерна продукція;
- великогабаритні товари.

Гроші за повернутий назад товар ви отримаєте протягом трьох банківських днів.

Хорошим вам покупок разом з ОТТО!

Новости