Замовлення авіаперевезення вантажів з США до Росії

  1. Авіаперевезення з США до Росії
  2. Авіадоставка вантажів з США

Компанія «Adriatik» здійснює вантажні авіаперевезення з США в комплексі з усіма необхідними транспортно-логістичними послугами. Авіатранспортом зі Сполучених Штатів нами доставляються генеральні, збірні , Швидкопсувні, тендітні, особливо цінні і інші типи вантажів .

Вантажні авіаперевезення з США здійснюються повітряними суднами регулярних пасажирських, вантажопасажирських і вантажних ліній з великих американських аеропортів, розташованих в містах Нью-Йорк, Бостон, Чикаго, Х'юстон, Майямі, Даллас, Сан-Франциско та інших. Організовуємо регулярні авіарейси з доставки вантажів в Москву, Санкт-Петербург, Челябінськ, Єкатеринбург, Новосибірськ, Тюмень, Владивосток і інші російські міста, де є великий аеропорт. У невеликі міста, де немає великих аеропортів, організуємо відправку від найближчого аеропорту автомобільним транспортом - тентами, фурами, рефрижераторами, изотермами і т.д.

Здійснюємо відправку вантажів з будь-якого американського штату, беремо на себе організацію доставки до аеропорту. Термін авіаперевезення вантажів з Америки з урахуванням всіх митних процедур і складських операцій становить до 7 днів. У режимі експрес-доставки організуємо перевезення в Москву (Шереметьєво, Домодєдово) або до Санкт-Петербурга (Пулково) за 1 добу.

Авіаперевезення з США до Росії

Наші фахівці розробляють і пропонують клієнтам найбільш оптимальні маршрути авіаперевезення вантажів з США в залежності від виду вантажу, його ваги брутто / нетто, габаритів, типу і виду упаковки, терміновості доставки, застосовуваних заходів щодо забезпечення його збереження на всьому маршруті та інших особливостей. Для зниження вартості перевезення пропонуємо варіанти мультимодальной доставки вантажів з Америки за схемами авіа + авто і авіа + море через аеропорти і порти Європи. Такі маршрути за часом займають від 10 до 14 днів.

Комплекс послуг компанії «Adriatik» щодо виконання міжнародних авіаперевезень вантажів з США складається з наступних операцій:

  • оформлення транспортних і супровідних документів - вантажний авіаційної накладної, вантажного маніфесту;
  • організації тимчасового і відповідального зберігання вантажів в аеропортах відправлення, транзиту і прибуття;
  • маркування, упаковки, зважування, палетування;
  • страхування вантажу;
  • митного оформлення;
  • вивезення з території аеропортів та ін.

Що стосується митного оформлення товарів із США, то воно проводиться нашими штатними брокерами на Пулковської митниці, при ввезенні вантажу з європейського аеропорту автотранспортом або морем - на постах Балтійської і Санкт-Петербурзької митниць.

При прямих перевезеннях з США авіатранспортом в Москву та інші міста Росії митне очищення виконується на постах Московської митниці та регіональних митницях країни. Авіавантажі розмитнюються в прискореному режимі, тому на їх очищення нам потрібно від декількох годин до одного робочого дня.

Авіадоставка вантажів з США

У комплекс послуг з митного оформлення авіадоставки з США входить оформлення транспортно-супровідної і дозвільної документації, сертифікація і декларування відповідності товарів, заповнення, реєстрація і відправка в митний орган електронної декларації на товари, оптимізація, розрахунок і сплата всіх митних платежів, розміщення вантажу на складах тимчасового зберігання та ін.

«Adriatik» регулярно здійснює авіадоставку з Америки вантажів широкого спектра, зокрема:

  • одягу, взуття, аксесуарів;
  • фото- і відеотехніки, комп'ютерної техніки, мобільних телефонів, комплектуючих;
  • офісної техніки;
  • швидкопсувних делікатесних продуктів, напоїв;
  • медикаментів, медичного обладнання;
  • косметики і парфумерії;
  • високоточних приладів, інструментів;
  • автозапчастин, комплектуючих для обладнання;
  • побутової техніки та інших товарів.

У разі збірних відправок організовуємо консолідацію збірних партій на логістичних складах і терміналах великих американських міст.

Новости