Занепад Європи-302 - кондове ватник

0.9K вт, 27/09/2016 - 6:40 | sevik68 (4 роки 4 місяці)

Кілька тижнів тому в Вільнюський аеропорт прибули 20 біженців з Сирії. Це три сім'ї - шестеро дорослих і 14 дітей. З сюди привезли з турецьких таборів для біженців. "Неважливо, яка країна, багата чи ні, людина хоче жити в безпеці", - сказав тоді мігрант з Сирії Мохамед Алі Абдула. Але, виявляється, для них важливо, щоб країна була багатою. Саме ця сім'я, як тільки приїхала в Центр прийняття біженців, стала страйкувати - не погодилась підписувати угоду з Рукла і угоду про інтеграцію в Литві, повідомили 25 вересня "Новости" LNK.

Сім'я стала вимагати, щоб її відправили в Канаду. Сім'я складається з 5 осіб - 36-річного кравця, 29-річної домогосподарки і їх трьох дітей.

Алі Абдула погодився розповісти, що їм не подобається в Литві. "Я ще не знаю, як в Литві йдуть справи з охороною здоров'я, але я вже бачу, що як хвора людина, швидше за все, не зможу працювати, тому не зможу утримувати сім'ю в цій країні. Зрозумійте, як мені тут жити і утримувати сім'ю. Я піду лікуватися, повинен буду сидіти вдома, не працювати.

Так виплати, які тут платять і посібники, ймовірно, не покриють ні витрати на житло, ні інші витрати ", - сказав Алі Абдула. Кілька тижнів тому він говорив зовсім інше." Я можу працювати, якщо є пропозиції, неважливо, про яку роботу йдеться ", - сказав він тоді. Зараз біженець стверджує, що ООН, обдурила його, направивши його з родиною в Литву." Коли мені сказали, що Литва теж приймає біженців, головне питання, яке мене хвилювало - чи всі права будуть як в Німеччини, Швеції, в інших країнах ЄС. Мені сказали - так, Литва теж серед країн класу А. Але коли ми приїхали і заступник директора цього центру пояснила нам процес інтеграції і розповіла про виплати, я зрозумів, що опинився в невідповідному місці ", - сказав мігрант. Через кілька днів сирієць поступився - підписав угоду.

Коли йому пояснили, що буде, якщо не підпише. "Видно, обговорювалися б питання аж до повернення туди, звідки вони приїхали, тобто до Туреччини, в військову зону їх точно ніхто не повернув би", - сказав віце-міністр Соцміна Альгірдас Шешелгіс. "Як вони самі кажуть, вони ніби як не в ту країну потрапили, куди хотіли, як представляли, або їм не ту інформацію дали, або не так представили, може зі страху спочатку не підписували ці два документа, але зараз погодилися", - сказав директор центру прийняття біженців Робертас Мікуленас. Зараз сім'я з Сирії за допомогою адвокатів цікавиться можливістю скаржитися в ООН через переїзду в Литву. "Допомагають, та, місцеві юристи за допомогою перекладачів, тому що їм такі послуги у нас надають. Я думаю, ми повинні це робити.

Перспективи в майбутньому їх ніхто не позбавляє. Вони зараз живуть в безпеці, вони зможуть заново оцінити ситуацію, поглянути на свої можливості, проаналізувати все, які є можливості і визначитися щодо подальшої життя. Ні, скажімо, такого, що вони приїхали в Литву як до в'язниці і їх тут замкнули ", - сказав Шешелгіс. Латвія прийняла 45 біженців, але більше половини з них вже переїхали до Німеччини. За відомостями LNK, вони отримали притулок в Німеччині, оскільки Латвія нібито порушила їх права - по телебаченню показали їх жінок з непокритими головами.

Делфі

Ці біженці, як бич зі старого анекдоту, готові «напрацювати», аж чортам стане нудно

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------.

UK Oil and Gas знизила оцінку запасів нафти Британії з 8-12 млрд барелів до 6-9 млрд
Британська асоціація компаній нафтогазової галузі UK Oil and Gas знизила оцінку запасів нафти Великобританії з 8-12 млрд барелів нафтового еквівалента до 6-9 млрд барелів, повідомляє Reuters. Це пов'язано з низькими цінами на нафту, яке істотно зменшило можливість отримання великої частки запасів.

Загальні витрати нафтових компаній в Британії, за оцінками UK Oil and Gas, скоротяться з 26,6 млрд фунтів в 2014 році і 21,7 млрд фунтів в 2015 році до 19 млрд фунтів ($ 25 млрд) в 2016 році.
В UK Oil and Gas прогнозують скорочення числа нових свердловин для видобутку на 30% в цьому році.
«Стимулювання всіх форм буріння в наступні 12-18 місяців життєво важливо для майбутнього галузі», - підкреслює гендиректор UK Oil and Gas Дейрдре Мічі.
Великобританія займає 21-у позицію в світовому рейтингу виробників нафти і газу.
джерело

Націлені на негайний прибуток, компанії Заходу різко скоротили пошуки корисних копалин. Вже дуже скоро для населення це обернеться великими бідами і смертями.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------

5.6K чт, 29/09/2016 - 8:29 | alexsword (4 роки 11 місяців)

З Греції повідомляють, що за періодом січень-липень спостерігається падіння грошових надходжень від туризму, і очікується скорочення прибутків на потужні 25% в порівнянні з минулим роком. Більш того, асоціація грецьких туристичних компаній очікує падіння і в наступному році.

Керівництво асоціації звинувачує в цьому навала біженців, погіршення іміджу Греції, а також податкові реформи, які ведуть до ускладнень інвестицій. Також очікується, що проблема "поганих боргів" у туристичних компаній приведе до перехоплення управління іноземцями.

ДЖЕРЕЛО

Коментар автора:

Загалом результатом "оздоровчих" реформ по МВФ буде наступне - все, що генерує якийсь прибуток, піде іноземцям, а грекам залишиться купа боргів і руїни соціальної системи.

2.2K пт, 30/09/2016 - 9:10 | alexsword (4 роки 11 місяців)

Згідно з даними, представленим Network for Pensioners, пенсії греків в останні роки скоротилися від 20% до 50%. В результаті - 1.2 мільйона пенсіонерів (44,8%) отримують менше 665 євро, що є порогом бідності.

Любителям порівнювати пенсії в різних країнах "один в один", нагадаю, що у них обов'язкові витрати (медицина, житло, транспорт і т.д.) зовсім інші, а крім того дикі 52% сімей Греції назвали пенсію * основним * джерелом доходу , Тобто найчастіше один пенсіонер має досить велику кількість безробітної молоді - і ситуація навряд чи зміниться, тому що замість створення продуктивних робочих місць, "реформи МВФ" заточені на переділ існуючої інфраструктури і знищення соціалки.

ДЖЕРЕЛО

З коментів на афтершоків:

Artem_01 (4 роки 6 місяців) (09:33:21 / 30-09-2016) нове

В середньому, для квартири площею 85 кв.м електрика, вода, опалення та вивезення сміття будуть коштувати близько € 150 на місяць.

Вартість електроенергії в Греції

Ціна на електрику в Греції залежить від споживання: чим менше витрачається, тим нижче вартість кВт • год.

При споживанні до 800 кВт - 0,08225 євро за 1 кВт • год;

від 801 до 1000 кВт • год - € 0,010209 за 1 кВт • год;

від 1001 до 1200 кВт • год - € 0,01449 за 1 кВт • год;

під 1201 до 1600 кВт • год - € 0,01619 за 1 кВт • год;

від 1601 до потужність 2000 кВт • год - € 0,11229 за 1 кВт • год.

Вартість води в Греції

Щорічна плата за водовідведення становить € 26, кубометр води коштує від € 0,5 до € 1,2: чим більше води витрачається, тим вище тариф.

Витрати на каналізацію

Чистка проводиться, як правило, 1-3 рази на рік, і вартість виклику машини - € 70-80. Витрати розподіляються між усіма власниками. Середня вартість на рік - € 40-50.

Чи не одні хохли розплачуються за пристрасть до халяви. «На жаднюгу не потрібен ніж ...»

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -

1.4K пт, 30/09/2016 - 8:09 | felix_alchniy (3 роки 6 місяців)

Британці, народжені на початку 1980-х років, стали першим післявоєнним поколінням, які у віці 30 років мають вартість активів менше, ніж люди, народжені на 10 років раніше них, йдеться в доповіді британського Інституту фінансових досліджень.

Нинішні 30-річні британці в середньому володіють приблизно 27 тисячами фунтів (трохи більше 35 тисяч доларів). У такому ж віці ті, хто народилися в 1970-і роки, в середньому володіли 53 тисячами фунтів. Під багатством в дослідженні розумілася вартість нерухомості, фінансові активи та гроші, накопичені на пенсію.

Частково це пов'язано з тим, що доходи населення в працездатному віці практично перестали рости. При цьому від економічної кризи 2008-2009 років і наступного повільного зростання економіки найбільше постраждали доходи і зайнятість саме молодих людей.

Згідно з дослідженням, лише 40% британців у віці 30 років володіють нерухомістю. Серед попередніх післявоєнних поколінь володіли нерухомістю мінімум 55%. Більш того, нинішньому поколінню молодих британців буде куди складніше, ніж їх попередникам, заробити гроші і збільшити свій добробут. Їм не варто розраховувати на те, що їх багатство підвищиться, наприклад, в результаті зростання цін на нерухомість, так як у більшості її просто немає. Експерти, які не пов'язані з дослідженням, пояснюють проблеми 30-річних британців занадто високою вартістю житла. Його ціна мало порівнянна з середніми зарплатами. Це змушує ціле покоління молодих людей жити на знімних квартирах. У підсумку молодим британцям все складніше зібрати на свій будинок і на пенсію в майбутньому.

джерело: http://www.bbc.com/russian/news-37515129

З коментів на афтершоків:

alexsword (4 роки 11 місяців) (08:21:18 / 30-09-2016) нове

Причому "багатство" нинішнього покоління завищено - бо їх Недвіга / акції це бульбашки, роздуті друкованими верстатами, які знеціняться в рази (якщо не в номінальному вираженні, завдяки гіперку, то в реальному наповненні), а пенсійні фонди і без того вже почали вити про диких розривах між активами і зобов'язаннями.

Тобто це завищена оцінка, реально британці (крім купки олігархів) це босота, яка якщо все правильно порахувати, цілком ймовірно, ще і в мінусі буде

elix_alchniy (3 роки 6 місяців) (08:35:33 / 30-09-2016) нове

Днями читав на цю тему статтю, приведу з неї цитату. "Пару років тому компанія HiFX провела дослідження, яке показало, що близько 40% британців хочуть виїхати з країни, щоб позбутися від іпотечного боргу. Виплати по іпотеці (mortgage) складають близько 70% від доходу британця середнього класу після сплати податків. Кожен 5й пенсіонер в Британії ще має заборгованість по іпотеці в десятки тисяч.
Етимологія слова mortgage - це обітницю / поруку до смерті. так воно і виходить по суті для простих людей ". ( http://sharla-tanka.livejournal.com/253030.html )

¾ британців при опитуванні заявили, що поїхали б на місці російських на Далекий Схід, де їм виділяється безкоштовно гектар землі. Але це ж росіянам ...

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------

4.5K чт, 29/09/2016 - 17:56 | з чуток (2 місяці 1 тиждень)

Швеція може вирішити проблему мігрантів шляхом створення нової держави в державі, де не будуть діяти національні закони і куди можна буде направляти тисячі мігрантів і так званих біженців, заявив новий головний економіст Світового банку.

Колишній професор економіки Нью-Йоркського університету Пол Ромер прокоментував на цьому тижні свій незвичайний підхід до вирішення мігрантської кризи в Швеції в інтерв'ю шведській газеті Dagens Nyhter. Запропонувавши створити зону на зразок британського Гонконгу, головний економіст сказав, що це може принести величезну користь без будь-яких витрат для платника податків.

Пояснюючи свій задум, він сказав: «Питання з біженцями є серйозною проблемою, але є можливі шляхи вирішення. Швеція як малонаселена країна може здавати землі площею, що відповідає розмірам Гонконгу, в оренду ».

«Там можна розмістити мільйони людей, які б забезпечували себе самі, і це не буде коштувати нічого ... Важливо, щоб ця вільна зона не була частиною Швеції і вважалася незалежною, де будуть діяти свої закони і правила».

«Ті, хто там буде проживати, ні бути громадянами Швеції. Вони будуть жити своїм життям окремо від решти суспільства ».

Економіст вже пропонував створити аналогічну зону в Сполучених Штатів, використовуючи землі в затоці Гуантанамо для створення автономної колонії для біженців і мігрантів.

Для реалізації проекту, за словами Ромера, повинен бути встановлений жорсткий прикордонний контроль з іншою частиною Швеції, щоб «зробити неможливим для жителів зони перетинати кордони». Звільнення мігрантів від дії таких обмежувальних законів про працю, як мінімальний розмір оплати праці та обмеження робочого часу, буде стимулювати економічне зростання в зоні, сказав він.

Підставою для цієї пропозиції став досвід Гонконгу - британської колонії, що стала одним з найбагатших місць на землі - а сотні тисяч нових мігрантів можуть наслідувати приклад тих, хто приїхав до Гонконгу з Китаю, щоб старанно працювати, домагаючись процвітання.

Але прибулі в Європу мігранти сильно відрізняються від підприємливих китайців, що перебралися в Гонконг. Незважаючи на початковий оптимізм з приводу використання масової міграції, підживлює кризою біженців, для вирішення демографічних проблем в Німеччині за рахунок поповнення трудових ресурсів, працевлаштування так званих біженців залишається на вкрай низькому рівні.

З більш одного мільйона мігрантів, які прибули в 2015 році, більшість були визнані «непрацездатними», оскільки не мають абсолютно ніякої кваліфікації. Тільки 54 людини знайшли роботу в провідних німецьких фірмах, незважаючи на значні зусилля уряду переконати компанії в Німеччині наймати осіб, які шукають притулку.

Переклад звідси

Breitbart

Справи у них насправді погані, не здивуюся, якщо щось подібне буде втіленням в життя. Швеція давно нагадує лабораторне тварина, над яким проводять жахливі експерименти.

====================

Швеція може впасти в небачений кримінальний криза через наплив емігрантів. Новий звіт повідомляє, що 80% Співробітники поліції збираються міняти роботу через небезпеку, якій вони піддаються.

http://tanya-mass.livejournal.com/3373103.html

До речі, пропаганда у них відповідна. Швецію, хоч вона і з русофобським душком, все-таки шкода.

The New Country

Коментар автора:

Як то кажуть, - далі скрізь ... Схоже це майбутнє Європи і ... США. Все йде до того, що останньою білою християнською країною залишиться Росія. Хоча ні, швидше за все деякі країни Східної Європи теж збережуть свою ідентичність. Поки з них формують ворожий пояс проти Росії, але хто знає, чи не стануть вони захисним валом для неї?)

Як я багато разів писав - шведи, в масі - божевільні. І мені анітрохи не шкода цих русофобів.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------

Поки з них формують ворожий пояс проти Росії, але хто знає, чи не стануть вони захисним валом для неї?

Новости