Запонки в Києві: купити запонки золоті і срібні

  1. Запонки - статусний акцент чоловічого іміджу Як часто для створення по-справжньому елегантного іміджу...
  2. Як правильно поєднувати запонки з іншими аксесуарами

Запонки - статусний акцент чоловічого іміджу

Як часто для створення по-справжньому елегантного іміджу чоловікові не вистачає всього однієї деталі Як часто для створення по-справжньому елегантного іміджу чоловікові не вистачає всього однієї деталі. Про що мова? Звичайно ж, про запонки із золота або срібла. Вітчизняні ювелірні фабрики випускають цей статусний аксесуар у величезній палітрі дизайнів і цін. Каталог інтернет-магазину umgold.ua зібрав найоригінальніші і якісні моделі чоловічих запонок. Тут кожен покупець зможе недорого придбати ювелірний виріб, який стане ідеальним доповненням його ділового гардероба.




Срібні і золоті запонки: як вибрати виріб по дизайну і формі

Одягаючи сорочки під піджак, стильний чоловік завжди повинен контролювати, щоб їх рукава визирали на пару сантиметрів (не більше) Одягаючи сорочки під піджак, стильний чоловік завжди повинен контролювати, щоб їх рукава визирали на пару сантиметрів (не більше). Запонки в цьому випадку стають оригінальним акцентом гардероба, що привертає загальну увагу. Ювелірні моделі, пропоновані в нашому інтернет-магазині, для цієї мети підійдуть ідеально. Срібні, золоті чоловічі запонки від провідних брендів України поєднують в собі лаконічність дизайну і стильні елементи декору. У нашому каталозі за вигідною ціною виробника можна замовити вироби:

                    • з оніксом;
                    • з фіанітами;
                    • з емаллю;
                    • з гербом.

Свого часу бренд Versace ввів моду на запонки круглої форми. Вітчизняні виробники віртуозно перейняли цю ідею в свої колекції ювелірних прикрас, вдало доповнивши асортимент виробами квадратної, овальної і оригінальної форми. Оцінити неординарність і красу запонок можна по фото в каталозі, а також в нашому відео. Для останнього були відібрані моделі, які отримали найбільше число позитивних відгуків покупців магазину «Ювелірне Мистецтво».

Як правильно поєднувати запонки з іншими аксесуарами

Ювелірний набір успішного чоловіка вже давно не обмежується годинами і обручкою Ювелірний набір успішного чоловіка вже давно не обмежується годинами і обручкою. Багато представників сильної статі включають в нього перстень, браслет, затиск для краватки, брошки і шпильки . Тому, підбираючи стильні запонки, необхідно дотримуватися правила поєднання всіх металів в чоловічому образі. Видимі оточуючим вироби не повинні контрастувати між собою.

Якщо все прикраси чоловіки золоті, то і запонки він повинен надягати з ідентичного металу. Винятком, яка не суперечить стильною концепції, можуть стати вироби з комбінованих металів. Але в пріоритеті чоловічого вибору завжди будуть статусні моделі з білого або жовтого золота 585 проби. Замовити їх можна безпосередньо на нашому сайті. Покупці мають можливість в онлайн-режимі оформити кредит від Приватбанку на весь асортимент ювелірних виробів. Доставка в регіони проводиться «Нової поштою».


Де недорого купити чоловічі запонки в Києві

Всі, хто вважають за краще вибирати запонки особисто, можуть відвідати будь-який оффлайновий магазин мережі «Ювелірне Мистецтво» в Києві Всі, хто вважають за краще вибирати запонки особисто, можуть відвідати будь-який оффлайновий магазин мережі «Ювелірне Мистецтво» в Києві. Ціна на асортимент встановлена ​​демократична, регулярно проводяться вигідні акції і знижки. Відмінна якість пропонованих виробів підтверджує клеймо Пробірною Палати і гарантія виробника. Допомога у виборі прикрас в торгових павільйонах надають кваліфіковані консультанти. Корисним доповненням до їхніх порад при виборі запонок для вас стане цікавий тематичний матеріал.

Про що мова?

Новости