[Zara Home = ◾ Фото ◾Ідеі◾ Дизайн

Скоро період літніх відпусток, жаркого сонця, пляжного настрою, і Zara Home не дає нам про це забути. Новий літній каталог компанії подумки переносить нас в жарку Іспанію, де час йде повільно і безтурботно. В інтер'єрах затишного пляжного будиночка Zara Home представила свої останні новинки в декорі, текстилі і домашніх аксесуарах. Приємних натхнень! Скоро період літніх відпусток, жаркого сонця, пляжного настрою, і Zara Home не дає нам про це забути

Безумовно, одним з основних трендів останнього часу - використання елементів прославленого стилю ар-деко і його адаптація до сучасних реалій. Ось і наша улюблена Zara Home не залишилася осторонь і днями представила свою інтерпретацію в прекрасній колекції Modernist. Це характерні принти та візерунки, золоті аксесуари і деталі, чисті лінії і благородні відтінки. Приємного натхнення!

Приємного натхнення

Фотографії чудовою нової колекції Zara Home просякнуті весняною свіжістю і затишком натуральних матеріалів. Невід'ємними атрибутами інтер'єрів нової лінійки є живі рослини і рослинні принти в текстилі, а локація для зйомок було обрано просто чудова - кам'яна вілла з терасами і видами. Розглядати ці картинки - одне задоволення!

Розглядати ці картинки - одне задоволення

Для тих, хто задавався питанням: що ж цікавого приготувала улюблена Zara Home на святковий сезон в цьому році - ділимося їх свіжою різдвяної колекцією. В принципі, тут все як завжди: безліч красивих ялинкових іграшок та домашніх прикрас, ідея по ошатною сервіровки, приємний текстиль. Одним словом, все як ми любимо. Приємного перегляду!

Приємного перегляду

У новій колекції Botanical Autumn від Zara Home максимально натуральні матеріали і природні кольори, які ми зазвичай зустрічаємо на вулиці в осінній сезон. Пудровие відтінки, шляхетні рослини в принтах, вінтажна вишивка - з цим декором дуже легко відтворити атмосферу осені у себе вдома. А ще, кожен каталог компанії - це новий чудовий будинок, в якому ...

А ще, кожен каталог компанії - це новий чудовий будинок, в якому

Zara Home це завжди актуально і модно. Спеціально до нового навчального року компанія випустила відмінну тематичну колекцію дитячих меблів і декору під назву Back to school ( «Знову в школу»). Тут і оригінальні робочі столики, і стелажі для зберігання шкільного приладдя, і просто класні деталі дитячого інтер'єру. Приємного натхнення!

Приємного натхнення

Дитячі від Zara Home - це завжди красиво, ніжно і стильно. Незважаючи на досить стандартне розподіл на «рожевий для дівчаток, блакитний для хлопчиків», пастельні відтінки в новій дитячій колекції компанії підібрані дуже вміло і красиво, а поєднання їх з різними оригінальними принтами викликає тільки розчулення. Як завжди, відмінна робота іспанських дизайнерів!

Як завжди, відмінна робота іспанських дизайнерів

Повний захват! Zara Home не перестає радувати нас всякими «смачними» фотосесіями і зовсім недавно компанія презентувала ще одну приголомшливу колекцію під назвою «New Floral». Як можна зрозуміти з назви, мова піде про квіткових мотивах, але якщо ви думали побачити тут банальні візерунки і бабусині інтер'єри, ви сильно помилилися. З властивою їй шармом, Zara Home по ...

З властивою їй шармом, Zara Home по

Захоплює швидкість, з якою Zara Home презентує свої нові колекції або тематичні новинки. Тільки недавно ми розповідали про свіжої весняно-літньої колекції від іспанського бренду, як компанія представила ще одну - на тему морської і підводної життя під назвою Underwater. Унікальні принти і красиві види - що ще потрібно для ідеальної фотосесії!

Унікальні принти і красиві види - що ще потрібно для ідеальної фотосесії

Свою нову весняно-літню колекцію неперевершена Zara Home розділила на три лінійки, які відрізняються між собою колірною гамою і носять прості назви: синій, білий, чорний. Звичайно ж, в колекції багато моря і морських мотивів, відчувається наближення теплих сонячних днів, фотографії наповнені атмосферою відпочинку. А будинок, в якому був знятий каталог, і зовсім чудовий!

Новости