Жасмин показала фото сильно похудевшей Алли Пугачової

Ні для кого не секрет, що Алла Пугачова не зареєстрована в одній соціальній мережі, все ж, іноді її знімки з'являються в Instagram за допомогою об'єктивів фотоапаратів її колег по сцені. Так, напередодні співачка Жасмін поділилася з передплатниками спільною фотографією з Аллою Борисівною, на якій Примадонна вражає своєю стрункістю. Здається, до Нового 2016 році їй знову вдалося схуднути.

Здається, до Нового 2016 році їй знову вдалося схуднути

Алла Пугачова одягнена в обтягуючі чорне коротке плаття з оригінальною підвіскою, волосся Примадонна розпустила, а в руках тримає тільки модний білий гаджет. Співачка Жасмін ж, яка зараз перебуває в становищі і чекає на третю дитину, вибрала квітчасту сукню з улюбленим чорним піджаком. Зірки зустрілися на торжестві давніх спільних друзів Олександра та Іди Достман, які поєднали свої дні народження в один.

Відзначимо, що більшість з передплатників захоплюються молодим видом 66-річної Пугачової, але знайшлися і такі, які вважають, що прагнення Алли Борисівни виглядати якомога молодше доходить до абсурду. Особливо після чергової фотосесії в своєму будинку в селищі бруд, де стиліст Примадонни Алішер створив їй новий образ.


Новости