Заступник голови Мінспорту РФ перевірив спортивну інфраструктуру в Пензі

Палац водного спорту «Сура»   (Cc) Тара-Амінгу   Робочу зустріч в зв'язку з проведенням IV літньої спартакіади молоді провели в Пензі заступник міністра спорту РФ Сергій Косилов і губернатор Пензенської області Іван Белозерцев, повідомляє 21 липня ТАСС Палац водного спорту «Сура»
(Cc) Тара-Амінгу

Робочу зустріч в зв'язку з проведенням IV літньої спартакіади молоді провели в Пензі заступник міністра спорту РФ Сергій Косилов і губернатор Пензенської області Іван Белозерцев, повідомляє 21 липня ТАСС.

Спартакіада ​​проводиться в тринадцяти регіонах Росії, причому в Пензенській області проводяться змагання з 25 видів спорту з 42. Сьогодні відбулося урочисте відкриття Спартакіади, на якому були присутні заступник міністра і губернатор.

На зустрічі з губернатором Косилов зазначив, що проведення таких змагань показує хорошу забезпеченість Пензи стадіонами. На думку Косилова це полегшує завдання по доведенню частки громадян, що займаються спортом до 55%, як того вимагає один з нових травневих указів президента. Згідно зі звітом уряду Пензенської області, зараз цей показник становить 40%.

Нагадаємо, що IV Спартакіада ​​стартувала в травні, до середини липня в спартакіаді вже взяло участь більше двох тисяч спортсменів.

Новости