Завантажити гру Шеф Піца 2 безкоштовно

  1. (Казуальні міні-ігри: Стратегії та бізнес) У бізнес-грі Шеф Піца 2 вам належить відкрити власний...
  2. Завантажити гру, схожу на «Шеф Піца 2»:
  3. Найпопулярніші ігри в жанрі «Стратегії та бізнес»:

(Казуальні міні-ігри: Стратегії та бізнес)

У бізнес-грі Шеф Піца 2 вам належить відкрити власний бізнес - мережа піцерій. Але ось невдача - напередодні відкриття у вас раптом зникає шеф-кухар! Ну а оскільки дату відкриття перенести ніяк не можна, вам доведеться самому стати до плити і почати обслуговувати відвідувачів. Так що для того, щоб викрутитися з непростої ситуації, в грі Шеф Піца 2 вам буде потрібно вся ваша кмітливість і швидкість реакції!

У грі ви дізнаєтеся, як швидко обслужити клієнтів, заробити максимальні чайові, а також як краще вкласти чесно зароблені гроші. Гра Шеф Піца 2 це унікальне поєднання симулятора бізнесу і тайм менеджера з логічними головоломками в стилі "три в ряд". Так, ви не помилилися! Вам належить не тільки вправно обслуговувати відвідувачів, а й готувати для них піцу на ігровому полі для цієї популярної серії головоломок! Збирайте на ігровому полі фішки, розташовуючи їх по три і більше в ряд. А коли фішки зникнуть, під ними запаляться конфорки і ви зможете робити піцу!

Як і в будь-який правильної бізнес-стратегії, в Шеф Піці 2 ви зможете розширити асортимент страв. Але нові страви буде все важче розміщувати на плитка! Крім того, граючи в логічні ігри "три в ряд" ви будете отримувати бонуси, які дозволять вам приготувати ще більше страв для ваших відвідувачів!

Нова гра Шеф Піца 2 обов'язково сподобається всім шанувальникам жанрів бізнес-стратегій і три в ряд. Гру відрізняє захоплююча і пророблена до дрібниць ігрова механіка, яскрава графіка і чудове музичне оформлення! Скачайте бізнес-гру Шеф Піца 2 зараз і відкрийте власну віртуальну піцерію!

Завантажити гру Шеф Піца 2 безкоштовно:

Завантажити гру Шеф Піца 2 безкоштовно:

Лічильники: 6503/1261 | Теги:

Завантажити гру, схожу на «Шеф Піца 2»:

Найпопулярніші ігри в жанрі «Стратегії та бізнес»:

Всього коментарів: 0

Новости