Завантажити ІАС Вантажоперевезення - Дана система призначена для автоматизації бізнесу в галузі транспортної логістики. В

Категорія програми в каталозі програм: "Бізнес"
Категорія програми в   каталозі програм:   Бізнес   опис:   Shareware

опис: Shareware . Дана система призначена для автоматизації бізнесу в галузі транспортної логістики. У ній реалізовані наступні основні функції: обробка інформації за заявками на перевезення вантажів від клієнтів; автоподбор транспортних засобів під вантажі; реєстрація угод з перевізниками; облік перерахувань клієнтів; облік перерахувань перевізникам; облік накладних витрат; розподіл перерахувань клієнтів по операціях; розподіл перерахувань перевізникам за угодами; роздільний облік пробігу тягача і причепа; облік витрат і покупки палива; роздільний контроль ремонтних робіт тягача і причепа; масова обробка даних по рахунках, рахунках-фактурах, ТТН, актам; масова обробка інформації про доставку пошти; розрахунок термінів оплати в банківських днях; автораспределеніе перерахувань клієнта за номером рахунку на оплату; автораспределеніе перерахувань перевізникам за номером рахунку на оплату; система нагадувань за винятковими ситуацій; контроль вхідної та вихідної документації; автоматичний підрахунок прибутку від діяльності менеджерів; автоматичний перерахунок сальдо клієнтів; автоматичний перерахунок сальдо перевізників; друк звітної документації (понад 50 видів, всі звіти настроюються); автоматична реєстрація через Інтернет; зворотний зв'язок з розробниками. Інструменти отримання звітної документації дозволяють переглянути та роздрукувати оперативні дані по трансучету, оплаті, боргам і багато іншого. ІАС "Вантажоперевезення" являє собою розраховану на багато користувачів систему з налаштованим інтуїтивно-зрозумілим інтерфейсом. Вхід в систему здійснюється на основі авторизації, яка визначає доступні інструменти і обсяг оброблюваних даних.


Примітки:
- Види ліцензій: Freeware - безкоштовні програми, Shareware - умовно-безкоштовні, Детальніше...
- Цей сайт не надає посилання на завантаження (скачування) програмних продуктів. Завантаження програмного забезпечення можна на офіційних сайтах авторів і на офіційних веб-сайтах компаній розробників програмного забезпечення.
- Описи софта іноді включають комп'ютерний сленг: Ака, девайс, фрівар, хинт, фіча, наладонник, реліз, движок, GUI, ЖЖ, IMHO, IIRC, FAQ ... словник .
- Рекомендуємо: гри шахи грати онлайн . Безкоштовні шашки грати .

Новости