Завантажити безкоштовно корисні утиліти, програми, софт для комп'ютера, можна тут - www.softoplace.ru

  1. Свіжий софт:

Практично у будь-якої комерційної програми є її безкоштовний аналог, саме такий софт і зібраний в даному каталозі. У цьому ви можете переконатися відвідавши розділи сайту. Упевнений, ви знайдете необхідні вам безкоштовні програми, які потрібно тільки завантажити і встановити. Забудьте про болісних пошуках усіляких ключів і кейгенов, не піддавайте свій комп'ютер ризику зараження вірусами і не порушуйте авторські права розробників. Наш сайт постійно оновлюється. Ознайомитися з останніми надходженнями ви можете прямо на головній сторінці. Нові програми надходять в каталог на основі щоденного аналізу їх популярності у користувачів інтернету.

Свіжий софт:

Друг навколо

Друг навколо

Програму "Друг навколо" можна назвати новим етапом в розвитку різноманітних месенджерів та інших програм для спілкування. Здавалося б нічого принципово нового розробниками винайдено не було, проте програма "Друг навколо" вийшла настільки вдалою, що з кожним днем ​​все більше і більше людей стають її пользователмі.

Докладніше

Zona

Zona

Програма Zona є втіленою мрією багатьох кіноманів і любителів музики. Програма представляє із себе дуже зручну оболонку - каталог для скачування фільмів через торрент. Тепер немає ніякої необхідності сидіти на торрент треккера вишукуючи потрібний фільм. Якщо ви хочете подивитися кіно - досить запустити Zona і в вашому розпорядженні виявиться великий каталог в ктор фільми відсортовані за кількома критеріями, є постер і опис фільму. Інформація про якість відеозапису.

Докладніше

CuneiForm

CuneiForm

Про програму CuneiForm довго писати не доводиться, просто тому що вона є робочою конячкою по перетворенню відсканованого тексту в формат текстового редактора. Від інших програм подібного штибу вона відрізняється лише своєю безкоштовністю. Звичайно ж це є безумовним плюсом.

Докладніше

nanoCAD

nanoCAD

Програма nanoCAD преддназначена для якісної роботи з кресленнями. По суті, nanoCAD є функціональним, але безкоштовним аналогом популярної програми Autocad.

Докладніше

Новости