Збільшуємо тривалість роботи батареї Samsung Galaxy Note 2

  1. Як правильно заряджати Galaxy Note 2
  2. Догляд за батареєю
  3. Не забуваємо вимикати різні фічі

Samsung Galaxy Note 2 N7100 оснащений батареєю з ємністю 3100 мАг, що сприяє досить тривалого часу роботи, але цей показник можна збільшити, якщо ви знаєте, як правильно користуватися вашим девайсом. Ознайомившись з цим керівництвом, ви зможете продовжити роботу батареї Galaxy Note 2, виконуючи виключно базові дії, які не потребують будь-яких надзнань. Установка настільки ємною батареї викликана високими енергозатрат самого заліза, особливо при активному використанні девайса. Серед найбільших споживачів варто виділити Super AMOLED дисплей на5,5 дюйма, чотирьох ядерний процесор з частотою 1.6ГГц і 3G / 4G. Крім цього варто звернути увагу і на GPRS, WiFi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 3.0, GPS, Glonass і NFC, вони можуть тягти не мало, якщо забувати їх відключати.

Galaxy Note 2,

Як правильно заряджати Galaxy Note 2

Те, як ви заряджаєте свій девайс, істотно впливає на час його роботи. Неправильна зарядка призводить до зниження часу використання та поступового зносу батареї. Щоб уникнути цього, ставте Galaxy Note 2 на зарядку тільки при менш ніж 10% індикатора і відключайте тільки при 100%.

Також ви повинні пам'ятати, що десяти останніх відсотків батареї забезпечують більш тривалий час роботи: з 10% до 0% девайс розрядиться значно повільніше, ніж, наприклад, з 20% до 10%. так що не панікуйте, якщо рівень батареї низький, вам повинно вистачити, особливо якщо девайс буде знаходитися в сплячому режимі.

Ніколи не використовуйте неякісні зарядні пристрої, вони можуть зіпсувати не тільки батарею, але і сам девайс. Користуйтеся тільки оригінальними зарядками для Galaxy Note 2 і по можливості уникайте використання USB в цих цілях. На це є дві причини: сам процес відбувається набагато повільніше; коливання напруги USB порту збільшують знос батареї.

Догляд за батареєю

Батарея - це, як правило, та складова смартфона, яка першою виходить з ладу. Але це в основному відбувається від неправильного використання.

Намагайтеся не виймати батарею з гнізда. Це допоможе вберегти контактні поверхні від подряпин і пилу. Якщо ж ви все-таки вийняли батарею, то перед тим, як поставити її назад, протріть контактні поверхні м'якою тканиною. Тим самим ви вбережете їх від пилу.

Якщо ж батарея вийшла з ладу, і ви зібралися купити нову, то переконаєтеся, що це оригінальна запчастина для Galaxy Note 2, так як аналоги можуть мати менший тривалістю роботи і більш коротким життєвим циклом.

Не забуваємо вимикати різні фічі

Samsung Galaxy Note 2 N7100 оснащений безліччю різних фічь, майже кожна з яких може швидко посадити батарею, якщо ви будете неуважні.

Найбільші пожирачі енергії - це процесор і дисплей, а так як з процесором ви особливо нічого зробити не зможете, то залишається попрацювати над дисплеєм. Налаштуйте його таким чином, щоб він швидше вимикався і не включався в непотрібних для вас ситуаціях.

Тепер пару слів про 3G і 4G. Ясна річ, що ви включаєте їх для активної роботи з інтернетом, але не забувайте при цьому деактивувати ці підключення вчасно. Для постійної роботи, що не вимагає великої швидкості з'єднань, можете використовувати 2G, хоча це теж буде розряджати вашу батарею, але не так швидко як 3G або 4G. Загалом, користуйтеся інтернетом тільки в разі потреби. Це продовжить час роботи вашого девайса.

Це ж стосується WiFi, Bluetooth і GPS: покористувалися і вимкнули. Інакше не встигнете помітити, як батарея розрядиться.

Тепер пару слів про шпалери. Живі шпалери витрачають багато ресурсів: це і робота процесора, і оперативної пам'яті, і більш інтенсивне використання дисплея. Так що не радимо вам їх використовувати. Найбільш економні ті шпалери, які являють собою темний фон. Вони не використовують ресурси процесора і не вимагають високої яскравості дисплея.

Також ви можете знайти найбільш енерговитратні програми: Settings> battery. Деякі з них можуть працювати постійно, перешкоджаючи режиму "Deep Sleep" на телефоні, який допомагає економити багато енергоресурсів. У подібній ситуації батарея буде сідати дуже швидко.


Збільшуємо тривалість роботи батареї Samsung Galaxy Note 2:
рейтинг 80 з 80 на основі 80 оцінок.
Всього 80 відгуків.

Новости