Збірка комп'ютера на замовлення в Гомелі

збірка комп'ютера

Переваги складання комп'ютера

Перше вагому перевагу складання комп'ютера на замовлення - його ціна, збираючи комп'ютер з комплектуючих, Ви економите значну суму, що не переплачуєте за бренд збирача (як правило, збирачі збирають свої комп'ютери з дешевих китайських комплектуючих). Друге не менш важливе перевагу складання комп'ютера зі своїх комплектуючих полягає в тому, що Ви самостійно підбираєте найкраще по продуктивності, сумісності і довговічності. Збірні комп'ютери, якщо вони зібрані професіоналами, набагато продуктивніше своїх аналогів з вітрин магазинів.

Як правильно вибрати комплектуючі для зборки комп'ютера

Можна самостійно вибирати і купувати комп'ютерні комплектуючі виходячи з технічних характеристик, прочитаної інформації на форумах або де-небудь, але ми рекомендуємо звернутися до професіоналів своєї справи. Наші збирачі комп'ютерів мають значний досвід у цій сфері, мають відповідне технічне освіту і завжди в курсі останніх тенденцій ІТ-ринку.

Професійна збірка комп'ютера

Яка різниця в тому, як буде зібраний комп'ютер? Всі комплектуючі підходять по роз'ємів і начебто великого розуму не потрібно, щоб зібрати цей конструктор. Але запевняємо Вас в тому, що ця думка помилкова і ось чому. Наведемо невеликий приклад, зібраний комп'ютер, назвемо його "Комп'ютер 1" був зібраний в домашніх умовах одним з користувачів, через деякий час він перестав завантажуватися по незрозумілим причинам. Один з наших майстрів пізніше з'ясував, що проблем було достатньо багато: домашній користувач не правильно наніс термопасту на процесор, блок живлення був обраний спочатку невірної потужності, а забуті болти викликали короткі замикання на корпус. При професійної збірці ПК виключені ці та багато інших помилок, наші інженери виконують роботу настільки професійно, що зібраний ними комп'ютер є твором мистецтва.

Чим ми можемо Вам допомогти?

  • Підберемо необхідні комплектуючі.
  • Виконаємо повну збірку і тестування зібраного комп'ютера.

Гарантія на роботи по збірці ПК

Часто при спробі зібрати самостійно комп'ютер згоряють ті чи інші комплектуючі, не володіючи необхідними знаннями можна спалити і весь комп'ютер. Замовляючи послугу "Збірка комп'ютера" Ви застраховані від виходу з ладу дорогих комплектуючих і отримуєте тривалу гарантію на роботи.

Більш детально ознайомитись з переліком послуг ви можете тут або скачати прайс-лист на послуги

Чим ми можемо Вам допомогти?

Новости