Збірні вантажі з Тайваню. Доставка і перевезення збірних вантажів з Тайваню.

Економічні успіхи Тайваню на міжнародних ринках дивують і відкривають перспективні напрямки для тих, хто цікавиться імпортом з країн Південно-Східної Азії Економічні успіхи Тайваню на міжнародних ринках дивують і відкривають перспективні напрямки для тих, хто цікавиться імпортом з країн Південно-Східної Азії. Для міжнародних транспортних компаній збірні вантажі з Тайваню вже давно стали одним з найбільш привабливих напрямків діяльності.

Чому це відбувається? Тут працюють відразу кілька факторів.

  • По-перше, в інтересах іноземних покупців діє законодавство, налаштоване дуже лояльно до експорту. Уряд країни всіма доступними способами заохочує такого роду угоди і вивіз товарів з країни.
  • По-друге, тайванські постачальники зацікавлені в довгостроковому співробітництві і тому намагаються діяти передбачувано. Місцеві фірми відрізняються стабільністю і високим рівнем технології у виробництві, використовують найсучасніше обладнання.
  • По-третє, доставка вантажів з Тайваню стала більш вигідною завдяки тому, що на острові присутній розвинена транспортна інфраструктура, а вся промисловість зосереджена в певних центрах, в промислових районах. Це робить доставку вантажів з Тайваню справою вигідним і перспективним. Як правило, провівши вдалу операцію на Тайвані, поставки замовляються знову і знову.

Подібне можна сказати і про інші країни активних імпортерах Південно-Східної Азії. Доставка з Китаю , Індонезії, Таїланду та інших країн регіону характеризується надійністю, стабільністю і передбачуваністю.

Активно працює на Тайвані російська транспортна компанія «Логіпарк» . Вона надає своїм клієнтам вигідні умови доставки вантажів. При цьому «Логіпарк» не тільки здійснює перевезення вантажів, а й надає певний пакет послуг, ціна якого разом з вартістю перевезення включена у вартість доставки. Компанією широко застосовується схема, по якій клієнт не вникає в особливості проведення операції, а спокійно займається своїм бізнесом. Отриманий у постачальника вантаж в збірному контейнері доставляється в російський порт. Тут фахівцями «Логіпарк» буде проведена митне очищення товару. Потім наземним або повітряним транспортом вантаж доставляється замовнику.

  • Фахівці компанії проведуть безкоштовні консультації з питання вибору схем доставки вантажу, а також дадуть відповіді на всі супутні питання.
  • Компанія, за бажанням клієнта, проведе переговори з постачальниками. Якщо виникне необхідність, надасть допомогу у вирішенні юридичних та практичних питань проведення зовнішньоторговельної угоди.
  • Доставка товару буде здійснена найоптимальнішим способом. При цьому вибирається спосіб найбільш зручний замовнику.
  • «Логіпарк» надасть послуги зі страхування вантажу і в шляху контролює його безпеку.
  • Товар надходить на склад покупця після проходження митного кордону з пакетом усіх необхідних документів. Оформлення документів, митне очищення і сертифікацію компанія проведе самостійно без участі замовника.

Чому це відбувається?

Новости