Зима, зима, зима !!! Відповідь - взуття The North Face.

Блог

/ 23 грудня 2016 Зима, зима, зима !!! Відповідь - взуття The North Face.

Зимове взуття The North Face - кращий вибір для тих, хто цінує комфорт і якість. Марке недавно виповнилося 50 років. Бренд завжди йде в ногу з часом, щороку впроваджує різні інновації та випускає різні цікаві моделі взуття. Марка спеціалізується на взуття для низьких температур, різних спортивних занять і гірських експедицій. Такий стиль актуальний зараз навіть на вулицях міста. Комфортна і якісне взуття разом з паркою - класичний зимовий цибулю, тому пара The North Face буде дуже до речі.

Жіночі моделі марки виглядають актуально і стильно. Яскраві сині черевики з жовтою окантовкою легкі і водонепроникні завдяки технології Hydra Seal. У черевиках, джинсах skinny і веселому светрі буде зручно і легко. До того ж, цибуля вийде дуже модним. Ще одна цікава дута модель черевиків завдяки технології PrimaLoft підійде для найсильніших морозів. З яскравим пуховиком і джинсами черевики доречні і в місті для зустрічі з друзями і довгих прогулянок по парку.

З яскравим пуховиком і джинсами черевики доречні і в місті для зустрічі з друзями і довгих прогулянок по парку

Чоловічі черевики марки теж відрізняються досить яскравою палітрою. Сині з жовтою обробкою, червоні, зелені черевики все водонепроникні, стійкі, тримають тепло і відрізняються спортивним актуальним дизайном. Особливо цікава модель червоних черевиків, виконаних зі шкіри, з технологією збереження тепла. Ідеально виглядають з джинсами і виглядають не зовсім в спортивному стилі, а скоріше casual. Активним хлопцям сподобаються сині черевики з жовтою обробкою.

Підтримують стопу в комфортному положенні, не промокають і виглядають здорово - що ще треба! Марка The North Face здійснює зимову мрію - носити теплу комфортну взуття, не втрачаючи стилю. Поспішай придбати свою пару - саме час!

Новости