Зима 2014 року - модні тенденції в світі головних уборів - Моя газета

Вже не за горами новий зимовий сезон

Вже не за горами новий зимовий сезон. З одного боку, зиму з її морозами і снігопадами люблять не всі. З іншого ж - це пора року просто створено для того, щоб продемонструвати всім свій стиль і вміння одягатися.

Зимовий одяг, як ніяка інша, відбиває сучасні модні тенденції. Колекції відомих дизайнерів, призначені для холодних сезонів, як правило, набагато різноманітніше літніх. Крім того, тільки взимку можна надіти стильну хутряну шапку, завдяки якій можна створити новий, витончений і яскравий, образ.

Інтернет-магазин головних уборів « хутряної Скринька »Пропонує Вам підготуватися до початку нового сезону, купивши стильну шапку з натурального хутра.

Які ж зимові шапки будуть на піку популярності в 2014-му році? Цієї зими мода на етнічні мотиви буде як і раніше актуальна. А коли мова заходить про хутряних шапках, слово «етнічний» майже завжди рівнозначно слову «исконно русский». Головні убори «а la russe» (в російській стилі) як і раніше не сходять з подіумів найшанованіших модних показів. Різноманітність моделей «народних» зимових шапок вражає уяву.

Крім «національних» зимових шапок, в моді будуть класичні та вантажні моделі - ці різновиди головних уборів хороші тим, що вони актуальні в будь-який час.

Зимові шапки, актуальні в новому сезоні, представлені в магазині «Хутряний Скринька» в широкому асортименті. Наведемо список ультрамодних видів головних уборів:

  • Папахи. Об'ємні хутряні шапки з довгого густого хутра, теплі і стильні;
  • Снопики. По суті, сніп - це та ж папаха, але менш об'ємна. Снопики поєднуються з самими різними стилями;
  • Вушанки. Вічна класика. Існує величезна кількість моделей цих зимових шапок, що відрізняються один від одного дизайном і видом хутра;
  • «Кульки». Акуратні, милі і дуже зручні головні убори;
  • Берети і капелюшки. Хочете додати своєму образу легкий наліт таємничості? Тоді ці вінтажні головні убори - для Вас;
  • Шапочки з в'язаного хутра. Такі убори відмінно впишуться в будь-який гардероб.

Окремо варто поговорити про модні тенденції на хутряні шапки для чоловіків. У цьому сезоні знову в моді спортивний стиль. Тому, вибираючи головний убір з хутра, чоловікам варто звернути особливу увагу на моделі, які будуть добре виглядати з пуховиків, джинсами і черевиками на товстій підошві. В першу чергу, це вушанки і малахаї. Також популярні будуть теплі зимові бейсболки на хутрі.

І, звичайно, не варто забувати про класику. Актуальні завжди «формування» і кепі підійдуть солідним чоловікам, які віддають перевагу діловий стиль.

Синоптики обіцяють, що зима 2014 буде холодною. В головному уборі з натурального хутра Ви зможете не звертати уваги на морози!

Один коментар до "Зима 2014 року - модні тенденції в світі головних уборів"

Які ж зимові шапки будуть на піку популярності в 2014-му році?
Хочете додати своєму образу легкий наліт таємничості?

Новости