Зимові сукні для вагітних: вечірні, повсякденні

  1. Як вибрати
  2. повсякденні фасони
  3. футляр
  4. балон
  5. Плаття сорочка
  6. З запахом
  7. туніка
  8. вільне
  9. пряме
  10. З завищеною талією
  11. трансформер
  12. вечірні фасони
  13. А-силует
  14. ампір
  15. трапеція
  16. трикотажні
  17. Оздоблення
  18. Волани, рюші, драпірування
  19. кокетка
  20. З чим поєднувати

Вагітність - прекрасний час життя для будь-якої жінки. Однак, цей період пов'язаний з необхідністю внесення коректив в гардероб через зміни фігури. Якщо другий або третій триместр вагітності припадають на зиму, необхідно подбати про теплі речі вільного, приховує живіт, крій. Особливо зручні для вагітних сукні - саме про цей предмет гардероба ми і поговоримо в статті. З'ясуємо, які плаття підійдуть вагітній жінці взимку для носіння в денний і вечірній час. А ось які плаття для вагітних з велюру самі відповідні, допоможе зрозуміти дана інформація.

Як вибрати

Дізнаємося, які моменти мають особливе значення при виборі відповідного зимового сукні на період вагітності.

Важливо обов'язково враховувати комфорт і зручність - це найважливіші критерії при підборі нарядів на вагітності. Нічого не повинно здавлювати, сковувати рухи - враховуйте цей момент. Особливо важливо переконатися, що в районі талії плаття вільно сидить.

Вагітність - прекрасний час життя для будь-якої жінки

Варіант укороченого сукні для красивих ніжок

Переконайтеся, що плаття ідеально сидить по фігурі, і враховує всі її особливості. Хороший крій передбачає максимальне приховування кругленький живіт, комфорт при носінні і добре тягнеться, еластичну тканину.

Важливим моментом є можливість сукні регулювати ширину області талії. Ця можливість дозволить носити плаття як на ранніх термінах, так і на пізніх.

Переконайтеся, що тканина, з якої плаття зшито, натуральна, дихає, добре тягнеться і мало мнеться. Матеріал повинен бути гіпоалергенним, добре пропускати повітря.

Найкращі варіанти тканини для зими - шерсть, бавовна і трикотаж з невеликою добавкою еластану або поліестеру для додання еластичності і більшої несучості.

Також існують і осінні сукні для вагітних.

Якщо плануєте носити сукні і після народження малюка, бажано вибирати модель, яка дозволить надалі легко годувати дитину грудьми. Зазвичай подібні моделі мають потайну блискавку в районі грудей.

На відео - які бувають сукні для вагітних, і як їх вибрати:

Якщо вагітна жінка має, незважаючи на всі зміни, що відбулися з нею, гарну фігуру, вона цілком може надіти і коротке плаття. Якщо ж постать грунтовно «пролунала», краще віддати перевагу міді або максі варіант. Але на пізніх термінах на середню і максимальну довжину в будь-якому випадку доречно перейти всім жінкам, так як змін, що сталися з фігурою, вже не приховати. Варто звертати свою увагу і на стильні сукні для вагітних.

повсякденні фасони

Познайомимося з найбільш актуальними і зручними фасонами зимових суконь для вагітних, які підходять для щоденного носіння.

футляр

Цей варіант сукні актуальний більше для ранніх строків, приблизно до 4-5-го місяця вагітності. Плаття-футляр чудово підходить для роботи, стримано і елегантно виглядає.

Плаття-футляр чудово підходить для роботи, стримано і елегантно виглядає

Найкраще вибирати фасон такого сукні трохи вище коліна

У період вагітності краще вибирати модель футляр, що має еластичні вставки на животі - це зробить наряд більш комфортним і не утрудняють рухів. існують і коктейльні сукні для вагітних.

балон

Така модель підійде для носіння на будь-якому терміні вагітності. У плаття покрою балон можна піти і на роботу, і на прогулянку, і по магазинах - воно дуже зручно і зовсім не здавлює живіт.

У плаття покрою балон можна піти і на роботу, і на прогулянку, і по магазинах - воно дуже зручно і зовсім не здавлює живіт

Відмінний варіант для довгих чобітків

Плаття сорочка

Цей варіант може стати незамінним для носіння при вагітності. Для зимового часу моделі необхідно вибирати утеплену, з довгими рукавами. У плаття сорочкового крою доречно з'явитися і на роботі, і в гостях, а також дуже зручно використовувати для прогулянок. Вільний крій робить носіння такого вбрання досить комфортним, а стильний крій прикрашає зовнішність жінки.

Вільний крій робить носіння такого вбрання досить комфортним, а стильний крій прикрашає зовнішність жінки

Такий варіант можна одягати і в офіс і для прогулянок

Це плаття добре тим, що має спереду гудзики, тому ідеально підійде і після народження дитини для годування. А ось як виглядають плаття з оксамиту для вагітних і як підібрати її для себе, можна побачити тут.

З запахом

Подібна модель надає чарівність і жіночність образу. Таке моделі для вагітних шиються з еластичних тканин що робить їх дуже зручними та комфортними. Носити плаття з запахом можна протягом всієї вагітності, особливо якщо воно коригується в районі талії. Також вас зможе заінтеерсовать інформація про те, які існують сарафани для вагітних на літо.

Також вас зможе заінтеерсовать інформація про те, які існують   сарафани для вагітних на літо

Дуже гарна сукня, яке зможе підкреслити фігуру

туніка

Ідеальний і вкрай зручний варіант для «вагітної» зими. Оскільки погода холодна, то туніка повинна бути виготовлена ​​з м'якої, теплої тканини. У такій сукні жінці буде дуже затишно, а наряд може носитися як вдома, так і на прогулянці. Якщо туніка коротка, під неї можна надягати лосини, легінси, роблячи тим самим наряд більш сучасним, актівним.Также вас зможе зацікавити інформація про те, як можуть виглядати плаття селянка для вагітних.

Также вас зможе зацікавити інформація про те, як можуть виглядати   плаття селянка для вагітних

Таке плаття може бути як з малюнком так і без

вільне

Футболка широкого вільного покрою ідеально зможе замаскувати вагітність, до того ж воно дуже зручно в шкарпетці. Наряд не обмежує рухів: в ньому можна пересуватися по місту, працювати, гуляти, зустрічатися з друзями, вести активне життя.

Наряд не обмежує рухів: в ньому можна пересуватися по місту, працювати, гуляти, зустрічатися з друзями, вести активне життя

Якщо хочеться приховати свою вагітність, або трохи її замаскувати

До того воно підійде і для носіння після пологів, дозволивши приховати фігуру, поки вона приходить в норму. Може бути як вінчальний плаття для вагітних.

пряме

Це плаття - різновид покрою футляр з тією лише різницею, що в даному випадку ніякого звуження в області талії немає. Це сучасний, стильний силует, чудово виглядає в поєднанні з однотонною якісної тканиною. Ідеально підходить для створення повсякденних образів в стилі кежуал.

Ідеально підходить для створення повсякденних образів в стилі кежуал

Дуже хороший варіант для модниць

Вагітним жінкам краще вибирати прямі наряди максі або міді довжини спокійних нейтральних і класичних відтінків. Подібний наряд легко доповнювати різними аксесуарами, обігруючи щоразу по-новому.

З завищеною талією

Класичний «вагітний» варіант сукні. Перевага подібного фасону в тому, що такі сукні ідеально сидять на вагітної фігурі, не здавлюючи живіт і не обмежуючи рухів. До того ж подібні наряди чудово і стильно виглядають, надають образу жінки миле зачарування.

До того ж подібні наряди чудово і стильно виглядають, надають образу жінки миле зачарування

Зимові плаття із завищеною талією для вагітних підходить для дам з будь-якою фігурою

Моделі із завищеною талією підкреслюють груди, тому можуть виглядати і досить сексуально. Даний факт необхідно враховувати, і уникати носіння нарядів з надто глибоким вирізом.

трансформер

Моделі, придумані колумбійським дизайнером Марісоль Родрігесом, можуть прослужити всю вагітність, а також стати в нагоді і після її закінчення. «Фішка» наряду в тому, що сукня має особливі вставки, які вступають в справу зі зростанням живота. Таким чином в одному і тому ж вбранні можна спокійно і комфортно проходити всю вагітність, до того ж і на роботу, і на прогулянку, і на вечірній вихід воно може бути використано.

Таким чином в одному і тому ж вбранні можна спокійно і комфортно проходити всю вагітність, до того ж і на роботу, і на прогулянку, і на вечірній вихід воно може бути використано

Відмінний варіант для молодих матусь, можна одягати як в короткому виконанні, так і довге

Відзначимо, що вставки мають різні кольори, що додають з кожним новим додатком поряд і нове звучання, перетворюючи його в інший, по суті.

вечірні фасони

Розглянемо найбільш популярні і зручні варіанти фасонів для вечірнього виходу в зимовий час.

А-силует

У вечірній сукні а-образного силуету вагітна жінка буде відчувати себе комфортно, а її образ вийде стильним і сучасним. Підійде подібний варіант, в тому числі і для урочистих офіційних заходів, для корпоративу на роботі.

Підійде подібний варіант, в тому числі і для урочистих офіційних заходів, для корпоративу на роботі

Зазвичай плаття носиться вище коліна

Вдалий розширюється донизу фасон приховує округлі талію і живіт, робить фігуру гармонійної, більш стрункою.

ампір

Такий варіант має на увазі завищену талію і наявність красивого декору. У плаття в стилі ампір вагітна жінка зможе з зручністю, комфортом та з повним дотриманням усіх модних тенденцій зустріти Новий Рік, відзначити день народження, ювілей, відвідати ресторан або весілля друзів.

У плаття в стилі ампір вагітна жінка зможе з зручністю, комфортом та з повним дотриманням усіх модних тенденцій зустріти Новий Рік, відзначити день народження, ювілей, відвідати ресторан або весілля друзів

Вечірня сукня ампір для вагітних підходить для урочистих вечірок або весільних заходів

Відзначимо, що подібний варіант сукні підкреслює груди, що в даному випадку вдало відволікає увагу від кругленький живіт. До всього іншого фасон ампір прикрашає фігуру і зовнішність, а святкове оздоблення тільки підкреслює красу власниці цього наряду.

трапеція

фасон нагадує а-подібний силует, однак, більш простий і нехитрий. Але саме простота крою та скромність обробки робить такий наряд незамінним варіантом на будь-який випадок життя.

Але саме простота крою та скромність обробки робить такий наряд незамінним варіантом на будь-який випадок життя

Так може виглядати вечірню сукню трапеція для вагітних

У трапецевідного крою плаття вагітна жінка зможе і роботу відвідати, і після офісу поїхати в ресторан або в гості. Особливо, якщо прикрасити наряд відповідними аксесуарами.

трикотажні

Моделі облягає силуету з м'якого теплого трикотажу - то, що потрібно вагітній жінці, щоб з комфортом пережити зиму.

Моделі облягає силуету з м'якого теплого трикотажу - то, що потрібно вагітній жінці, щоб з комфортом пережити зиму

Можна носити в приміщеннях на вечірках

Відзначимо, що подібний фасон дуже зручний і практичний - адже легко тягнеться еластичне трикотажне плаття можна носити і на будь-якому терміні вагітності, а також і після народження дитини. Підійде наряд і для вечірки в колі друзів, і для походу в пафосне заклад.

Оздоблення

Познайомимося з популярними способами обробки зимових суконь для вагітних.

Волани, рюші, драпірування

Наряди, забезпечені подібним декором, виглядають вкрай жіночно, повітряно і невимушено. Волани здатні створити і романтичний образ, і елегантний - в залежності від розміру обробки її матеріалу і кольору.

Волани здатні створити і романтичний образ, і елегантний - в залежності від розміру обробки її матеріалу і кольору

Так може виглядати плаття для вагітних з воланами

Відзначимо, що в будь-якому випадку подібний декор додає платтю деяку святковість і ошатність, тому найдоречніше буде виглядати в поєднанні з сукнями, призначеними «на вихід».

кокетка

Плаття, що мають контрастну або декоративну кокетку, серед «вагітних» моделей вельми поширені. Відзначимо, що кокетка в даному випадку добре виглядає і спереду і ззаду вироби. Кокетка надає виробу елегантність і якийсь шик, добре виглядає з вечірніми нарядами.

Кокетка надає виробу елегантність і якийсь шик, добре виглядає з вечірніми нарядами

Сукня може бути різного забарвлення і фактури

З чим поєднувати

Плаття, щоб вони красиво і актуально виглядали, краще поєднувати з відповідними зовнішності і ситуації аксесуарами. Далі розглянемо, які доповнення зможуть прикрасити вбрання для вагітних в зимову пору.

Хустка яскравою контрастного забарвлення, накинутий на плечі поверх однотонного суворого сукні, зможе зробити образ більш ефектним. До того ж якщо на роботі досить прохолодно, цей аксесуар ще й зігріє.

Для офісу використовуються зазвичай зносостійкі матеріали

В офісі також можна поєднувати сукні з кардіганами або піджаками. Подібне поєднання виглядає по-діловому, доречно і стильно.

Що стосується верхнього одягу, то сукні вагітним взимку можна носити як з шубами, так і з розкльошені пальто. Варіант з пуховиків сумнівний, оскільки плаття в даному випадку підійде тільки певного покрою - напівспортивний трикотажне.

Не варто носити чоботи і туфлі на високих підборах в період вагітності. В цей час на перший план виходить безпеку жінки, турбота про своє і малюка здоров'я, тому взуття на низькому або середньому стійкому каблуці набагато більш актуальна. До того ж правильно підібрана подібна взуття може виглядати з сукнею нітрохи не гірша за ту, що оснащена високим каблуком.

Що стосується вибору прикрас, то в період очікування дитини рекомендується виключити з модного арсеналу синтетичні вироби, а віддавати перевагу натуральним металів і каменів.

Отже, ми познайомилися з найбільш популярними і комфортними в шкарпетці зимовими моделями суконь для вагітних. Як бачите, вибір широкий - є можливість підібрати підходящу модель для будь-якої події, ситуації, фігури і зовнішності.

Новости