Зимові Жіночі Високі Чоботи і Півчобітки на танкетці, Модні Шкіряні та Замшеві Моделі 2019-2018

  1. Для тих, хто втомився від високих каблуків
  2. Новий виток моди
  3. Вибір фасону і матеріалу
  4. Крок в сторону економії
  5. Актуальна обробка чобіт
  6. Творчість в оформленні чобіт на танкетці
  7. Стильна висока танкетка
  8. візуальна імітація
  9. Висока халяву
  10. Чоботи-панчохи на танкетці
  11. Круглий або гострий носок
  12. Ефектно і модно

string (10) "error stat" string (10) "error stat"

Взуття часто грає одну з провідних ролей у формуванні нового образу. Взимку одним з найважливіших модних аксесуарів стають чоботи. У холодну пору року особливо складно поєднати стиль і практичність. А жіночі чобітки на танкетці є оптимальним варіантом для модниці зі снігового міста. Безпечне пересування по обмерзлих дорогах часто не так легко здійснювати, якщо на ніжки надіта взуття на підборах або шкіряні чоботи на тонкій підошві. Сніг і ожеледь не застане зненацька, якщо у вашому гардеробі буде хоча б одна пара зимового взуття на танкетці. До нового сезону всі великі будинки моди підготували широку колекцію чобіт і черевик на будь-який колір і смак. Розберемося в модному різноманітності зими 2018-2019.

Розберемося в модному різноманітності зими 2018-2019

Чоботи на танкетці - найзручніша взуття на Виска ходу на зиму.

Для тих, хто втомився від високих каблуків

Що найактуальніше носити в суворі холоди? Чобітки на високих підборах - це стильно. Класичні чорні або коричневі варіанти повинні бути присутніми в гардеробі кожної модниці. Але стійкість і безпеку поєднує в собі тільки взуття на танкетці. Коли на ваші ніжки надіта подібна взуття, хода виправляється, фігура набуває стрункість. У комплекті ви отримуєте впевненість в собі і абсолютну свободу пересування. Стійка хода - це основа будь-якого модного образу. Жіноче взуття на танкетці в майбутньому сезоні - не просто елемент утилітарності, це по-справжньому актуальний тренд зими 2018-2019.

Жіноче взуття на танкетці в майбутньому сезоні - не просто елемент утилітарності, це по-справжньому актуальний тренд зими 2018-2019

Замшеві чоботи на танкетці.

Новий виток моди

Чоботи і напівчоботи на танкетці є різновидом взуття з підошвою-платформою. Модниці всього світу стали із задоволенням носити цей аксесуар в 50-х роках двадцятого століття. 10 років тому дизайнери знову ввели зручний і оригінальний вид взуття в свої колекції, і мода на танкетку пережила друге народження. Володарку подібного взуття відразу можна виділити з натовпу по королівської поставі. Вражаюча зручність вироби кожна модниця може гідно оцінити і в прийдешньому зимовому сезоні. Жіночі чоботи на танкетці зараз знову на піку популярності в широкому розмаїтті фасонів і варіантів обробки.

Жіночі чоботи на танкетці зараз знову на піку популярності в широкому розмаїтті фасонів і варіантів обробки

Чоботи на танкетці як альтернатива чобіт.

Вибір фасону і матеріалу

Як на думку модних дизайнерів повинні виглядати трендові моделі зимового взуття в новому сезоні 2018-2019? Лаконічний дизайн чобітків допоможе відчути всю легкість і зручність підошви на танкетці. Світовий показ від провідних великих будинків мод продемонстрував всю різноманітність дизайнерських шедеврів різного матеріалу виконання. Як і раніше в тренді натуральна шкіра. За нею легко доглядати, вона прекрасно захищає ніжку від промокання і опадів. Коричневі шкіряні чоботи матового виконання є улюбленою класикою для модниць з усього світу. Це відмінний варіант для повсякденного носіння. У шкіряних чоботах взимку тепло і затишно. У наступаючому сезоні актуальними моделями взуття будуть чоботи з лакової і перфорованої шкіри.

У наступаючому сезоні актуальними моделями взуття будуть чоботи з лакової і перфорованої шкіри

Лаковані чоботи на танкетці.

Модною альтернативою матеріалу, що витримує будь-які примхи природи, є хіба що норовиста замша. Чорні та коричневі жіночі півчобітки з цього матеріалу з підошвою на танкетці вже кілька сезонів не виходять зі списку трендів. Замшеві чоботи вимагають особливого догляду. Зате вони додають вишуканості зовнішньому вигляду і часом задають тон всьому образу. До замшевого парі чобіт підійде стильний хутряний жилет, пуховик або кашемірове пальто. Термін служби черевик з цього красивого матеріалу можна продовжити, використовуючи спеціальне водовідштовхувальне засіб для догляду.

Коричневі замшеві черевики на танкетці.

Крок в сторону економії

Економічною альтернативою замші і іншим натуральним матеріалам стануть синтетичні текстильні замінники. Взимку чоботи або півчобітки на танкетці з подібною тканини будуть зігрівати ніжки нітрохи не гірше шкіряних аналогів. Плюс до всього, догляд за взуттям з синтетичного замінника не складе труднощів. Такий варіант підійде любителькам стилю кежуал. Жіночі чобітки-дутики на танкетці неймовірно стильно виглядають на ніжці. Моделі з в'язаним халявою можна носити практично c будь-яким різновидом верхнього одягу. Вони стильно виглядають в поєднанні зі спортивними куртками і пуховиками кежуал.

Вони стильно виглядають в поєднанні зі спортивними куртками і пуховиками кежуал

Цікаві жовті чоботи з прихованою танкеткою.

Актуальна обробка чобіт

Сучасні моделі жіночого зимового взуття можуть поєднувати кілька видів матеріалу і кольору. Модним трендом в наступаючому сезоні є стилізація тканини під крокодилячу або зміїну шкіру. Також наступаючої взимку стилісти рекомендують носити чоботи з декоративною обробкою.

Щоб бути в тренді, підбирайте взуття зі шнурівкою, всілякими ременями і пряжками, будь-якими допоміжними елементами, за допомогою яких можна регулювати силу обхвату ноги. Щоб бути в тренді, підбирайте взуття зі шнурівкою, всілякими ременями і пряжками, будь-якими допоміжними елементами, за допомогою яких можна регулювати силу обхвату ноги Чоботи на танкетці з цікавою і модною обробкою.

Оздоблення халяви хутром виглядає вишукано і відносить володарку подібної пари взуття до любительку етно-стилю. Носити подібні півчобітки на танкетці можна з пуховиків, облямованим масивним капюшоном або коміром.

Штучне хутро в якості облямівки чобіт виглядає також актуально, а ціновий діапазон подібного матеріалу відрізняється більш доступним рівнем. Наймодніші колірні варіанти в наступаючому сезоні 2018-2019 представлені білим, коричневим і чорним відтінком.

Модель з хутром.

Творчість в оформленні чобіт на танкетці

Фантазія дизайнерів при оформленні моделей зимового взуття грає першу скрипку в новому сезоні. Сполучення різних матеріалів стане тенденцією №1. Ремінці, шнурівка, декоративні блискавки, прошивка ниткою контрастного кольору, вишивка і етно-принти, вставки і аплікації з іншого різновиду матеріалу - все це становить основу дизайнерської ідеї при розробці фасонів чобіт на танкетці. Оригінальні різновиди виробів, де замша поєднується з шкірою, а оксамит з велюром, стануть прикрасою колекції 2018-2019 будь-якої модниці. Носити таке взуття можна практично з будь-яким одягом. Головне - правильно підібрати колірну гамму.

Стильна висока танкетка

Модель взуття на високій платформі цікава своїм дизайнерським виконанням. Танкетка у подібних чобітків виконана з того ж матеріалу, що і халяву і верх моделі. Одягаючи таке взуття, ви пристойно збільшуєте зростання і візуально подовжує ноги. При цьому хода у власниць цих оригінальних чобіт стає більш впевненою і жіночною. Прихована платформа практично непомітна оку. Дизайнери часто декорують її шнурівкою, ремінцями або навіть ланцюжками. Це надає оригінальності образу.

Це надає оригінальності образу

Взуття з прихованою танкеткою.

візуальна імітація

У наступаючому сезоні 2018-2019 знову в тренді візуальна імітація. На світових показах мод актуальні були моделі чобіт, на подошвенную частина яких начебто натягнули матеріал з верхньої частини чобота і закріпили на танкетці. Наступний цікавий екземпляр взуття з прихованою платформою створює візуальну імітацію каблука. Особливість даної моделі полягає в дизайні високою підошви з клиноподібним вирізом посередині стопи. Таке взуття дуже зручна при носінні і виглядає неймовірно елегантно. Оригінальний дизайн цих чобіт нітрохи не впливає на загальну утилітарність підошви-танкетки.

Оригінальний дизайн цих чобіт нітрохи не впливає на загальну утилітарність підошви-танкетки

Червоні чоботи-труби на танкетці.

Висока халяву

У новому сезоні 2018-2019 актуальним модним трендом стане високу халяву у взуття різних фасонів. З передньої сторони матеріал щільно закриває коліно і за зовнішнім виглядом нагадує ботфорти. Взуття на танкетці з високою халявою можна носити з різними моделями верхнього одягу. Зручні фасони пальто, практичні куртки, презентабельні шуби і напівспортивні пуховики - що б ви не наділи з комфортними чобітьми на танкетці, у всьому ви зможете проявити свій неповторні стиль і смак.

Зручні фасони пальто, практичні куртки, презентабельні шуби і напівспортивні пуховики - що б ви не наділи з комфортними чобітьми на танкетці, у всьому ви зможете проявити свій неповторні стиль і смак

Класична замшева модель підійде до будь-якого гардеробу.

Чоботи-панчохи на танкетці

Знову в моду входять чоботи-панчохи. Коричневі і чорні моделі взуття можна носити практично з будь-яким одягом. Подібна взуття вишукано виглядає на володарка стрункої фігури. Високі моделі візуально роблять ноги стрункішими, а підошва у вигляді танкетки додасть граціозності вашій ході. Будь-яка модниця буде чарівною в чобітках, які немов панчохи надіті до середини стегна. Найактуальніше в новому сезоні носити подібне взуття зі спідницею міні або елегантним сукнею.

Круглий або гострий носок

У новому сезоні 2018-2019 дизайнери пропонують не тільки широке розмаїття фасонів халяви взуття на танкетці. У колекціях великих будинків моди представлені різноманітні моделі виробів з варіаціями під круглий і гострий носок. Такі чоботи і півчобітки на танкетці поєднують в собі красу і практичність. Родзинкою нової колекції сезону 2018-2019, представленої дизайнерами Maison Martin, John Galliano, Margiela, Lanvin, Lacoste, Ralph Louren, є танкетка з прозорого пластика. Такі зимові чоботи можна носити з модними фасонами пуховиків з водовідштовхувальним просоченням.

Такі зимові чоботи можна носити з модними фасонами пуховиків з водовідштовхувальним просоченням

Черевики на танкетці відмінний варіант на осінь і весну.

Черевики на танкетці відмінний варіант на осінь і весну

В цьому році особливе місце займають моделі з прозорою танкеткою.

В цьому році особливе місце займають моделі з прозорою танкеткою

Maison Martin.

Ефектно і модно

Стилісти рекомендують вибирати в новому сезоні 2018-2019 чобітки на танкетці, якщо ви хочете одночасно слідувати модному тренду і відчувати себе комфортно при ходьбі. Всі найпопулярніші будинки моди включили цей різновид взуття в свою нову колекцію. Не оминули своєю увагою популярний бренд Ash, Baldinini, Guess, Isabel Marant, Givenchy, Unique і багато інших дизайнерів. Пам'ятайте, що безпека взимку - понад усе. Взуття на танкетці дуже дбайливо ставляться до здоров'я ніг і зберігають природний вигин стопи. Чоботи з підошвою-танкеткою стануть для вас найнадійнішою і улюбленою моделлю взуття на період зимових холодів.

Чоботи з підошвою-танкеткою стануть для вас найнадійнішою і улюбленою моделлю взуття на період зимових холодів

Шкіряні півчобітки на танкетці.

Новости