Жінка-Лев і Телець-чоловік - сумісність

  1. Сумісність жінка-Лев - чоловік-Телець - ПЛЮСИ
  2. Сумісність жінка-Лев - чоловік-Телець - МІНУСИ
  3. Гороскоп Лев-Телець - сумісність і гармонія
  4. Як жінці-Леву завоювати чоловіка-Тельця
  5. Сумісність жінки-Лева і чоловіки-Тельця в дружбі
  6. Сумісність жінки-Лева і Тельця-чоловіка в діловій сфері

За сумісності жінки-Лева і Тельця-чоловіка - цей союз вважається мало вдалим через різне ставлення Левиці і Тельця до грошей

За сумісності жінки-Лева і Тельця-чоловіка - цей союз вважається мало вдалим через різне ставлення Левиці і Тельця до грошей. Якщо чоловік-Телець - сама обережність і ощадливість, справжній трудяга з одним тільки прагненням мати свою власність і забезпечену старість, то жінка-Лев - це духовне панство, великодушність і благородство, щедрість і марнотратство, життєвий розмах і «політ в космічні простори».

Для ґрунтовного чоловіка-Тельця його партнерка - власність, особистий інвентар, і жінці-Леву потрібно завчасно подумати про це і ретельно все зважити.

Але, не все так погано. Насправді, є декілька хитрощів, які допоможуть цій парі Лев-Телець зрозуміти один одного. Якщо незгоду у фінансовій сфері йде, така пара стає міцною і щасливою. Основою їх союзу часто буває фізичне тяжіння один до одного.

Сумісність жінка-Лев - чоловік-Телець - ПЛЮСИ

Цей союз зустрічається досить часто, адже багато в чому енергійна жінка-Лев і завзятий чоловік-Телець схожі. Нехай зовні це і не дуже помітно (адже для досягнення свої цілей вони вибирають різні шляхи), але головне, що вони хочуть одного й того ж: багатства і процвітання. Амбітна жінка-Лев зуміє зробити з сімейного гніздечка справжній палац, а Телець із задоволенням виділить гроші на це. Все це робить їх відносини міцними і стабільними.

Чоловік-Телець і жінка-Лев відносяться до тих людей, які найбільше цінують стабільність і сталість. Протягом життя не змінюють свої смаки, почуття і спосіб життя. Якщо пара впоралася з нерозумінням і різницею характерів, то потім мало що порушить їхнє спільне життя. Так як вони обидва високо цінують все постійне, тому дорожать своїми відносинами і вірні партнерові. Які випробування не приносила б їм доля, вони будуть боротися з ними і захищати свій шлюбний союз. Навіть якщо в парі трапилася серйозна сварка, зрада, зникла любов, все одно Лев і Телець будуть зберігати відносини до останнього.

Жінка-Лев доброзичлива, енергійна і весела. Всі ці риси характеру чоловік-Телець цінує в стосунках з цією жінкою. У парі Лев-Телець сумісності - Левиця вміє зробити повсякденне життя розкішної , А чоловік-Телець дуже дорожить затишним побутом. Крім того, жінка-Лев приносить в будинок, де проживає Телець, радість, що також для нього важливо. Чоловік-Телець скупуватий, але поруч з жінкою-Левом, він бачить, що його гроші не йдуть в нікуди. Вони перетворюються в розкішні і корисні речі. Жінка-Лев, навпаки щедра і частенько залишається без грошей і соціальних досягнень через те, що розкидається шансами. Телець ж, допомагає їй не захопитися, не розгубити все, що у неї є - адже він ощадливий не тільки в грошах, але і в інших питаннях.

Крім цього, у естета-Тельця і ​​чуттєвої Левиці хороша сексуальна сумісність, і при бажанні вони без праці знаходять спільну мову і в справах, і в господарюванні, і в рішенні будь-яких проблем.

Сумісність жінка-Лев - чоловік-Телець - МІНУСИ

Проблема сумісності знаків Зодіаку Лев-Телець в тому, що, незважаючи на сильне фізичне тяжіння, в парі часто бувають сварки. І головною причиною цього є те, що ніхто з них не здатний до підпорядкування. Це породжує і викликає постійні суперечки, погіршуючи і взаєморозуміння, і взаємини. Тут все підводні рифи повинні бути освітлені і вдень і вночі, щоб не натрапити на них і не розбитися.

Перші проблеми у жінки-Лева і чоловіки-Тельця почнуться в зв'язку з різним ставленням до грошей. Чоловік-Телець надмірно ощадливий, він не робить «порожніх покупок» і багато працює. Жінка-Лев теж не нероба, але їй в роботі важлива самореалізація, а Тельцю - заробіток. Жінка-Лев чекає від свого чоловіка щедрості, дорогих подарунків, - все це для неї - обов'язковий атрибут любові. Але, у чоловіка-Тельця інша думка з цього приводу. Для нього це все дурниця. Жінці-Льву подобається розкіш і вона здатна на широкі жести навіть по відношенню до сторонніх людей. Тельцю не подобається марнотратство Левиці, а їй - його економність.

Чоловік-Телець, як правило, скупиться на квіти, відпочинок в тих розкішних місцях, де Левиця любить бувати. Але, він дарує практичні подарунки. Наприклад, він може подарувати потрібну річ або оплатити відпочинок на курорті з хорошим кліматом і прекрасним обслуговуванням, але при цьому пошкодує витрачатися на дорогий пафосний ресторан, вся цінність якого - в престижі.

Крім того, жінці-Леву постійно доводиться стежити за тим, щоб у її партнера не згасав вогонь любові і пристрасті. Його потрібно підтримувати всіма способами - і природними, і штучними.

Гороскоп Лев-Телець - сумісність і гармонія

За сумісності гороскопів Льва-Тельця - для того, щоб союз був міцним і в ньому завжди присутні гармонійні відносини, жінці-Леву, необхідно навчитися спілкуванню з грошима і підлаштується під чоловіка-Тельця. Помилка багатьох жінок в стосунках з чоловіком-Тельцем в тому, що вони починають витрачати гроші на те, що повинно сподобатися Тельцю, на делікатеси, розкішні речі і т.д. Але, чоловік-Телець ніколи не схвалює таких витрат. Якщо Левиці вже дуже необхідно придбати розкішну річ, то найкращим буде, в цьому випадку, попросити її у Тельця в подарунок і віддячити непідробним захопленням, щирим захопленням і хорошим настроєм. Жінка-Лев вміє приймати подарунки так, що їх приємно дарувати. Тому, чоловікові-Тельцю сподобається бути щедрим в її очах.

Також, жінці-Леву не завадить навчитися відрізняти справжню цінність від блискучої мішури. І в цьому велику допомогу може надати чоловік-Телець. Прислухайтеся, частіше, до його думки. Швидше за все, жінці-Леву доведеться забути про букети, непотрібних сувенірах і устрицях до вечері, зате на хороший відпочинок, смачну ситну їжу, якісний одяг Телець грошей не пошкодує.

Як жінці-Леву завоювати чоловіка-Тельця

Жінка-Лев без особливих зусиль зможе завоювати чоловіка-Тельця. Всі протиріччя характерів і різницю в поглядах буде відчуватися пізніше, а на перших порах хлопець-Телець буде просто захоплений дівчиною-Лев. У неї є все, що так подобається чоловікам. Світлий, доброзичливий характер, невичерпний оптимізм, енергійність - все це неодмінно сподобається чоловікові-Тельцю. Крім того, Тельці підсвідомо вибирають жінок з хорошим здоров'ям. Жінка-Лев справляє враження сильної і здорової жінки, повної життєвих сил, навіть якщо це не зовсім так, то її життєлюбність допомагає зробити таке враження. Не залишить без уваги чоловік-Телець і волосся Левиці. Як правило, жінки, народжені під знаком Лева мають красивої, розкішної, густий і здоровою «гривою».

При завоюванні чоловіки-Тельця, жінці-Леву варто уникати демонстрації своїх примх і істерик. Вона майстер у влаштуванні публічних, показових «виступів», але спокійного і доброзичливого чоловікові-Тельцю це дуже не подобається.

Сумісність жінки-Лева і чоловіки-Тельця в дружбі

Чоловік-Телець і жінка-Лев можуть дружити довго, якщо будь-які обставини їх зблизили. В цьому випадку їх дружба йде за звичкою. І чоловік-Телець, і жінка-Лев люблять стабільність у всьому, і в стосунках з друзями також. Якщо ж доля, не надала їм випадку зблизитися, то вони не будуть дружити, так як у них абсолютно різний стиль життя. Для жінки-Лева спілкування з друзями включає спільні виходи в світ, розкішний відпочинок і яскраві розваги. Крім того, вона і в дружбі з чоловіком чекає від нього подарунків, квітів і компліментів. А для «скупуватих» чоловіки-Тельця один це той, хто не робить замах на його гроші і з ким можна поспілкуватися і відпочити, не витрачаючи фінанси. Чоловік-Телець вибирає корисний і економний відпочинок.

Якщо вони не вільні, їх партнерам можна не боятися зрад: тяжіння між цими знаками не так сильне, щоб заради нього вони переступили через відмінність характерів, різні погляди на життя і звичку до вірності своєму партнерові.

Сумісність жінки-Лева і Тельця-чоловіка в діловій сфері

Якщо у жінки-Лева і чоловіки-Тельця однакові цілі в роботі, то вони відмінно спрацюються, і будуть разом робити справу, поки їх цілі не розведуть їх в різні боки. Вони обидва активні і неліниві, енергійно беруться за роботу. Але, якщо для чоловіка-Тельця найважливіше в роботі стабільність і гроші, то для жінки-Лева необхідно, щоб її виділяли з натовпу, хвалили, і вона любить організовувати щось масштабне.

Коли жінка-Лев і чоловік-Телець колеги або партнери - непогане поєднання для роботи. Чоловік-Телець і жінка-Лев не бояться роботи і вельми енергійні, ніж викликають повагу і симпатію один в одному. Якщо чоловік-Телець не буде заважати Левиці, отримувати свою частку захоплення і похвали від начальства, і залишить їй представницькі функції в бізнесі, то вони будуть плідно працювати. Жінка-Лев, в свою чергу, не повинна заважати Тельцю заробляти.

Коли жінка-Лев - начальник, а чоловік-Телець - підлеглий - це хороший діловий союз. Жінка-Лев ідеальна в ролі начальниці. Вона любить блищати і проявляє щедрість до тих співробітників, які не сперечаються. А чоловік-Телець, як раз відноситься до цієї категорії. Він не буде сперечатися і проявить незвичайну працьовитість, якщо йому будуть добре платити. Іноді, звичайно, начальницю-Льва може дратувати впертість Тельця, він не вміє «шукати підхід» до начальства, але це з лишком компенсується його надійністю і працездатністю.

Коли жінка-Лев - підпорядкована, а чоловік-Телець - начальник - це найгірша з можливих комбінацій. Жінка-Лев любить великі проекти, блиск і свята. Вона може затіяти велике діло, організувати основні моменти, а потім закинути його, надавши іншим допрацьовувати дрібниці. Їй необхідно, щоб її хвалили. Начальник-Телець же вважає, що нагорода за роботу виражається в тих грошах, які отримує співробітник, а похвали - це вже зайве. А тим більше за недороблену роботу (саме так він сприймає невміння Левиці справлятися з дрібницями).

Новости