Жінка-Стрілець і Телець-чоловік - сумісність

  1. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Телець - ПЛЮСИ
  2. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Телець - МІНУСИ
  3. Гороскоп Стрілець-Телець - сумісність і гармонія
  4. Як жінці-Стрільця завоювати чоловіка-Тельця
  5. Сумісність жінки-Стрілець і чоловіки-Тельця в дружбі
  6. Сумісність жінки-Стрільця і ​​Тельця-чоловіка в діловій сфері

Пара жінка-Стрілець і Телець-чоловік рідко зустрічається

Пара жінка-Стрілець і Телець-чоловік рідко зустрічається. Дуже часто їх поєднує взаємовигідний розрахунок. Але, ті пари Стрільців і Тельців, які змогли побудувати свої відносини, заклавши в основу любов, ніколи про це не шкодують.

У союзі Стрільця і ​​Тельця завжди багато позитиву, особливо на перших порах. Жива, дотепна жінка-Стрілець просто зачаровує чоловіка-Тельця, а її безстрашність і відчайдушність його захоплюють.

А жінка-Стрілець, хоча не бажає розлучатися зі своєю незалежністю, завжди тягнеться до ґрунтовного і дуже практичному чоловікові-Тельцю.

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Телець - ПЛЮСИ

В ідеальній парі жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Тельця партнери багато дають один одному. Так, чоловік-Телець, схильний до скупості, вчиться правильному поводженню з грошима, а жінка-Стрілець, в союзі з чоловіком-Тельцем, знаходить невластиву їй практичність і ощадливість.

В результаті у виграші виявляються обоє: чоловік-Телець починає дозволяти собі маленькі радості життя, а Жінка-Стрілець в результаті економії на «непотрібних речах» може дозволити собі купити дорогі і якісні речі.

Ще однією відмінною рисою пари жінка-Стрілець і чоловік-Телець є їх спроможність. Такі пари практично ніколи не бувають бідними. Їхній будинок обставлений розкішними речами, які, як правило, купує жінка-Стрілець, і без яких цілком міг би обійтися чоловік-Телець. Але, натомість, жінка-Стрілець приносить удачу. З усіх знаків Зодіаку, Стрілець самий везучий в фінансових питаннях , І його удача, природно, поширюється і на близьких йому людей.

У парі сумісності Стрілець і Телець виглядають дуже доглянуто, і можна навіть сказати «холено». Вони обидва люблять добре виглядати, а жінка-Стрілець привносить в їх спільний стиль оригінальність і «родзинку». На їх зовнішній вигляд також сприятливо позначається їх любов до регулярного харчування і хорошому сну.

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Телець - МІНУСИ

Жінку-Стрільця і ​​чоловіка-Тельця багато що може зв'язати, але ще більше розлучити. Так що перспектива їх непростих відносин повністю залежить від їхнього терпіння і бажання бути разом.

Але, найголовніша проблема сумісності знаків Зодіаку Стрільця і ​​Тельця - абсолютно різний світогляд. Навіть до шлюбу обидва відносяться по-різному. Жінка-Стрілець віддає перевагу союз двох самостійних, вільних людей, а чоловік-Телець, прагне до традиційного домострою.

Телець відрізняється впертістю, консерватизмом і йому нелегко міняти свої погляди. Він практично не сприймає нове. У нього обмежений кругозір і тільки єдино можливий варіант застосування тих чи інших речей. А жінка-Стрілець, навпаки, відкрита всьому новому, вона з легкістю приймає думки, що не схожі на свої. Також їй властиво легко змінюватися в результаті зміни обставин. Часто вона цікавиться абстрактними речами: політикою, філософією, культурою інших країн.

Але різниця в поглядах, на жаль, зачіпає не тільки філософські теми. Вона проникає буквально в усі повсякденні справи. У цієї пари можуть виникати сварки навіть по таких дрібницях, як: спробувати нове блюдо, або вибрати звичне. Поїхати на відпочинок в Іспанію або як зазвичай, на дачу? Купити супер-соковижималку останньої моделі або по-старому віджимати сік за допомогою м'ясорубки і т.д.

Цій парі необхідно шукати компроміс у всіх сферах спільного життя, починаючи від організації побуту і закінчуючи вихованням дітей. Спори з приводу, куди витрачати гроші, взагалі, здається, ніколи не закінчаться. На перших етапах знайомства, жінці-Стрільця стійкі погляди чоловіка-Тельця будуть здаватися обмеженістю, а його вроджена бережливість взагалі буде відзначена як скупість і жмотнічество. А чоловік-Телець вирішить, що жінці-Стрільця потрібні тільки гроші.

Гороскоп Стрілець-Телець - сумісність і гармонія

За гороскопом сумісності Стрільця і ​​Тельця, щоб в їхній родині була гармонія, необхідно кожному з партнерів постаратися прийняти іншого таким, яким він є. Зрозуміло, це буде нелегко. Але, переконати один одного вони не зможуть ніколи. І в цьому їм не допоможуть ніякі аргументи, адже кожен з них вважає свої погляди єдино правильними, і крім того, вони допомагають їм жити в радості.

Досить часто пари жінка-Стрілець і чоловік-Телець знаходять спільну мову, тільки пройшовши через тривалий період сварок і нерозуміння. З плином часу жінка-Стрілець починає розуміти користь економії та твердих, консервативних переконань чоловіки-Тельця , А той, у свою чергу починає помічати, що широта душі і кругозору його партнерки принесла чимало вигоди.

До того ж, чоловік-Телець нарешті бачить, що не дивлячись на деяке тринькання жінки-Стрільця, у них не просто красиво обставлений будинок, а ще й багато. А жінка-Стрілець нарешті оцінює ті якості чоловіки-Тельця, які їй колись не подобалися, як надійність. На жаль, до цього періоду проходить дуже багато часу, і частенько пар розпадаються перш, ніж зможуть зрозуміти і оцінити один одного.

Пом'якшити протиріччя жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Тельця не можна. Єдине, що можна зробити, так це включати в своє повсякденне життя побільше справ, в яких подібні думки, і максимально виключити ті, в яких є стійка різниця в про погляди. І ще ... обов'язково стежте за своєю зовнішністю і завжди виглядаєте на відмінно. І чоловік-Телець, і жінка-Стрілець небайдужі до зовнішньої краси і фізичним даним один одного.

Як жінці-Стрільця завоювати чоловіка-Тельця

Багато якості жінки-Стрільця і ​​її інтереси будуть незрозумілі чоловікові-Тельцю і здадуться йому чужими і непотрібними. Широкий кругозір жінки-Стрільця він не оцінить, так як сам любить обмежувати сферу своїх інтересів, цінує тільки практичні і цього погляду корисні речі. Гроші він звик заробляти важкою працею і йому не подобаються улюбленці долі, до яких можна віднести щасливу жінку-Стрільця. Подорожувати він теж не любить, так це порушує його стабільність, якої він дуже дорожить.

Тому, якщо дівчина-Стрілець вирішила завоювати хлопця-Тельця, то їй необхідно закликати на допомогу своє почуття гумору. Це якраз те, що об'єднує ці знаки Зодіаку. І чоловік-Телець, і жінка-Стрілець не відрізняються сильним дотепністю, але з радістю посміються над хорошою жартом. Почуття гумору у обох просте, навіть кілька грубувате, але не вульгарне. Якщо жінка-Стрілець знайде над чим посміятися разом з чоловіком-Тельцем, то його інтерес до неї неодмінно зросте в рази.

У жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Тельця сильне фізичне тяжіння один до одного. Чоловікові-Тельцю дуже подобається сексуальний темперамент жінки-Стрільця і ​​її непересічна зовнішність. Але, ніколи не маніпулюйте сексуальними стосунками, інакше так ви знецінити його, а це одне з того небагато чого, що може скріпити сімейний союз між даними партнерами.

Чоловік-Телець дуже любить смачно і ситно поїсти, а жінка-Стрілець, якщо накриває на стіл, то «смачненького» завжди багато. В очах чоловіка-Тельця, це, мабуть, найголовніше гідність доброї жінки. Єдине, не варто перестаратися з екзотичними стравами і делікатесами, які, на думку чоловіка-Тельця, занадто дорогі. Він оцінить просту, але смачно приготовлену їжу.

Сумісність жінки-Стрілець і чоловіки-Тельця в дружбі

Між жінкою-Стрільцем і чоловіком-Тельцем дуже рідко зав'язуються дружні відносини. У них мало спільних інтересів і спільних поглядів. Якщо ці двоє дружать, то найчастіше цьому сприяє вигода. Наприклад, дружба може виникнути між жінкою-Стрільцем і чоловіком-Тельцем, який недавно емігрував. Чоловік-Телець з великими труднощами звикає до нової місцевості, умов, що змінилися, тому допомога товариською і гнучкою жінки-Стрільця йому дуже потрібна.

Половинкам цих знаків є привід остерігатися зрад. Між жінкою-Стрільцем і чоловіком-Тельцем існує сильний фізичний потяг.

Сумісність жінки-Стрільця і ​​Тельця-чоловіка в діловій сфері

Найчастіше діловий союз між жінкою-Стрільцем і чоловіком-Тельцем не дає ніяких результатів. Обидва працюють так, що не перетинаються один з одним. Але, їх ділове співробітництво може бути успішним, якщо робота буде пов'язана з грошима. І жінка-Стрілець, і чоловік-Телець люблять гроші і вміють їх заробляти, хоч і застосовують для цього різні способи.

Коли жінка-Стрілець і чоловік-Телець колеги або партнери - це посередній союз. У жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Тельця абсолютно різні стиль роботи, швидкість і ритм. Якщо у даної пари спільну справу і вони добровільно пішли на співпрацю, то вони зможуть розділити обов'язки так, щоб це принесло максимум користі для обох. Чоловік-Телець візьме на себе рутинну роботу, і ті місця, де виникли труднощі. А жінка-Стрілець буде відкривати нові можливості для розвитку і процвітання бізнесу.

Коли жінка-Стрілець-начальник, а чоловік-Телець - підлеглий - непоганий діловий союз. Чоловік-Телець не амбітний і легко приймає і виконує всі доручення начальниці-Стрільця. Та, теж цінує свого працьовитого співробітника, хоча і вважає повільним.

Коли жінка-Стрілець - підпорядкована, а чоловік-Телець - начальник. Чоловік-Телець в ролі начальника, як в ролі підлеглого, неквапливий, спокійний і завзятий у досягненні поставлених цілей. У співробітників він цінує, перш за все, працьовитість, і якщо жінка-Стрілець справляється з поставленими перед нею завданнями, то нарікань до її роботи не буде. А в іншому випадку, начальник-Телець ні до кого не буде поблажливий.

Поїхати на відпочинок в Іспанію або як зазвичай, на дачу?

Новости