Жінка-Стрілець

  1. Жінка-Стрілець - гороскоп сумісності в любові і шлюбі Любов - її стихія. Жінка-Стрілець захоплено...
  2. Сумісність жінки-Стрільця зі знаками Зодіаку
  3. Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Телець
  4. Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Близнюки
  5. Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Рак
  6. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Лев
  7. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Діва
  8. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Терези
  9. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Скорпіон
  10. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Стрілець
  11. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Козеріг
  12. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Водолій
  13. Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Риби

Жінка-Стрілець - гороскоп сумісності в любові і шлюбі

Жінка-Стрілець - гороскоп сумісності в любові і шлюбі

Любов - її стихія. Жінка-Стрілець захоплено і з ентузіазмом приймає всі прояви життя, і закоханість надає особливої ​​яскравості її почуттів.

За гороскопом сумісності Стрілець-жінка не може ставитися до любові так серйозно, як інші жінки. Любов - частина її життя, але не єдиний її сенс. Якщо вона знаходить справжнього товариша, котрий поділяє її захоплення, люблячого подорожувати, роман доставляє особливу радість.

Для неї життя - це рух, і кожна нова любов - досвід, який чомусь учить. Вона отримує задоволення від флірту і кокетства, а чоловікам, в свою чергу, подобається її невимушеність. Коли ця жінка знаходить свою велику любов, вона зберігає вірність обранцеві.

Вона романтик, який вийде заміж швидше за коханням, ніж заради грошей або положення в суспільстві. Коли ця розумна, цікава, оптимістична і смілива жінка нарешті створює сім'ю з якимось щасливчиком, вона виявляється чудовою дружиною.

Багато хто сприймає за екстравагантність не тільки її помітну манеру одягатися, а й її незручну звичку говорити правду прямо в очі. Таке враження, що жінка-Стрілець кидає виклик усьому суспільству, переступаючи через його неписані закони.

Насправді вона просто дуже правдива, а її енергія і прямота часто не дозволяють їй вчасно зупинитися. У запалі розмови Стрілець здатна висловити співрозмовнику найнеприємніші речі, знаючи, що потім буде про це шкодувати.

Тим більше дивно вам буде дізнатися, що це яскраве, непосидюча, безпосереднє створення володіє ще і дуже гострим розумом, здатним схоплювати буквально на льоту. Та й як могло б бути інакше, адже допитливість жінки-Стрільця робить її Обізнані в багатьох областях, зміцнює її пам'ять і відточує мислення.

За сумісності жінки-Стрільця, незважаючи на те, що вона вміє в розумі вирішувати математичні задачки і знає, коли вимерли динозаври, в життєвих питаннях Стрілець здатна проявляти повну довірливість і наївність. Її оптимізм, чуйність і віра в людей нерідко призводять до того, що її довірою зловживають, а то і зовсім відверто користуються. Все це відноситься і до любовних відносин, в яких у Стрільця буває чимало образ і розчарувань.

Однак навіть якщо на душі у неї лежить важкий камінь, ви навряд чи зможете про це здогадатися: жінка-Стрілець лікує себе своїм головним ліками - оптимізмом. У важкі хвилини вона може виглядати навіть більш веселого і безтурботного, ніж зазвичай! Гордість і незалежність не дозволяють їй прилюдно плакатися в жилетку.

Втім, і зі свого боку жінка-Стрілець здатна розбити чимало сердець. Адже хоча вона з радістю йде назустріч новим відносинам, але довести їх до стадії шлюбу - зовсім не межа її мрій. Вона занадто незалежна, надто любить подорожувати і дуже боїться втратити свою дорогоцінну свободу. Думки про те, що їй треба буде сидіти вдома, виховувати дітей і спати все життя з одним чоловіком здатні ввергнути її в жах.

Тому якщо ви хочете зробити їй пропозицію, спробуйте переконати її в тому, що всі (крім останнього пункту) буде зовсім не так, як вона боїться. Дайте їй зрозуміти, що ви не з тих чоловіків, які змушують жінку кинути роботу і стояти біля плити. Розділіть з нею хоча б деякі з її інтересів, сходіть разом з нею в похід, запрошуйте частіше друзів в гості. Тільки якщо жінка-Стрілець буде впевнена в тому, що і після весілля її життя буде кипіти і ходити ходуном, вона, мабуть, відповість вам «так».

За сумісності в любові і шлюбі жінки-Стрільця - вам треба бути заздалегідь готовим до того, що Стрілець буде дуже своєрідною господинею. Вона як ніхто вміє приймати гостей (причому із задоволенням може це робити по кілька разів на тиждень), вона буде чудовою матір'ю, але ролі домашньої прибиральниці, посудомийки і навіть кухарки - явно для неї.

Якщо підгоріла яєчня і діряві шкарпетки - не ваш межа мрій, найміть краще домробітницю.

Хоча жінка-Стрілець здатна все на світі звернути в легку жарт, ви можете не сумніватися в її силі почуттів. Пам'ятайте, що, незважаючи на свій яскравий наряд і зовнішню безтурботність, вона як дитина чиста і наївна.

Вона не вміє хитрувати і тим більше брехати. Її «люблю» коштує тисячі зізнань, а її весела усмішка здатна розтоплювати лід і людські серця. Там, де вона, завжди літо. А що ще потрібно для нескінченного щастя?

Сумісність жінки-Стрільця - образ Улюбленого

За сумісності жінки-Стрільця - чоловік її мрії повинен бути прекрасний як зовні, так і внутрішньо. Вітаються мужній вигляд і інтелект. А головне - ця людина повинна бути беззастережно відданий своїй коханій.

Сумісність жінки-Стрільця зі знаками Зодіаку

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Овен

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Овен

Ще древні мудреці говорили, що «Стрілець» прекрасне доповнення до «Овна». За сумісності жінки-Стрільця і ​​Овна-чоловіки - у цієї пари прекрасне взаєморозуміння. Жінка-Стрілець практично завжди потрапляє під стрілу Амура, пущену чоловіком-Овном. Як правило, любов в цій парі спалахує з першого погляду. У цих двох дуже багато спільних інтересів. Особливо їх зближує любов до поїздок, подорожей, походів, спортивних занять і культурно-масових заходів.

Ця пара випромінює багато позитиву, яким вони щедро діляться з усіма оточуючими. Пару Стрілець і Овен сміливо можна назвати міцною і успішною, і шлюбний союз має всі шанси бути гармонійним і щасливим. У них приголомшливу подібність темпераментів, цілей і інтересів ... >> Жінка-Стрілець - чоловік-Овен

Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Телець

Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Телець

Пара жінка-Стрілець і Телець-чоловік рідко зустрічається. Дуже часто їх поєднує взаємовигідний розрахунок. Але, ті пари Стрільців і Тельців, які змогли побудувати свої відносини, заклавши в основу любов, ніколи про це не шкодують.

У союзі Стрільця і ​​Тельця завжди багато позитиву, особливо на перших порах. Жива, дотепна жінка-Стрілець просто зачаровує чоловіка-Тельця, а її безстрашність і відчайдушність його захоплюють. А жінка-Стрілець, хоча не бажає розлучатися зі своєю незалежністю, завжди тягнеться до ґрунтовного і дуже практичному чоловікові-Тельцю ... >> Жінка-Стрілець - чоловік-Телець

Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Близнюки

Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Близнюки

При сумісності жінки-Стрільця і ​​Близнюків-чоловіки, дивно, але факт: точно так же, як «мінус» на «мінус» в якихось випадках дає «плюс», так само і незалежність чоловіки-Близнюків в союзі з яскраво вираженою незалежністю жінки-Стрільця іноді здатна в результаті привести до досить міцним і тривалим відносинам.

Можна сміливо сказати, що Близнюки і Стрілець - знайшли один одного. У цих двох вражає уяву схожість інтересів, поглядів на життя. Варто відзначити, що обидва можуть бути довгий час просто друзями або чудовими коханцями. Про шлюб стануть замислюватися тільки тоді, коли це з якої - то причини стане необхідно. Штамп в паспорті для цієї пари не грає ніякого значення. Їм весело і цікаво проводити час один з одним, а дотримуватися будь-які традиції - це не в їх стилі. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Близнюки

Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Рак

Сумісність жінка- Стрілець - чоловік-Рак

За сумісності жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Рак, у цієї пари в спільному житті виникає багато труднощів і протиріч. Але, якщо ці двоє по-справжньому полюбили один одного, то вони можуть не тільки добре жити, але і разом досягти успіхів.

У жінки-Стрільця невичерпне джерело енергії і життєво сили, які так і притягує чоловіка-Рака і фізично і духовно. Часто в цій парі є суперечливість і несхожість поглядів і думок, переконань і світоглядів. Зате, вони ідеальні друзі і партнери.

Сімейне життя Стрілець-Рак пари ніколи не буде тихою, надто вже різні характери у цих людей. Через емоційності жінки-Стрільця обидва, як правило, відчувають в цьому союзі весь діапазон складних почуттів, від пекучої ревнощів, сліз і образ до любові і пристрасті. Стрілець чарівна, але занадто легковажна. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Рак

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Лев

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Лев

За сумісності жінки-Стрільця і ​​Льва-чоловіки - цей союз можна по праву віднести до найвдалішим, гармонійним сімейним спілкам. У цих двох схожі погляди на життя, характер, вони однаково люблять проводити час. Подібність темпераментів і характерів обох партнерів є справжнім запорукою щасливого сімейного союзу. До того ж обидва активні, енергійні, оптимістичні, розумні і неабиякі. У пари жінка-Стрілець і чоловік-Лев, як правило, дуже красиві і обдаровані діти.

Чоловік-Лев старається для своєї улюбленої партнерки створити просто ідеальні умови для життя, ніхто як він не розбирається так добре в лабіринтах її душі, розуміє її прагнення, бажання і потреби. І не тільки розуміє, а й намагається задовольнити їх. Для Стрільця такий чоловік є втіленням Бога на землі ... >> Жінка-Стрілець - чоловік-Лев

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Діва

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Діва

За сумісності жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Діви цей сімейний союз може бути вдалим тільки в тому випадку, якщо обидва досить розвинені духовно, довіряють один одному і не обмежують особистий простір і свободу свого партнера.

У жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Діви досить - таки сильне фізичне тяжіння. Але, незважаючи на це, існує величезна різниця в темпераменті і в поглядах на життя. У цьому шлюбному союзі кожен дивиться на навколишній світ тільки зі своєї дзвіниці. Напруга у взаєминах починає проявлятися практично відразу ж після весілля. Жінку-Стрільця дратують щоденні лекції чоловіки-Діви про необхідність і корисність праці, про перспективи й реальні можливості. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Діва

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Терези

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Терези

Пара жінка-Стрілець і Ваги-чоловік - мають чудову сумісність практично у всіх сферах життя. Їх сімейний союз практично завжди виявляється міцним і щасливим. Якщо існує взаємна любов, то всі труднощі легко переборні. Жінка-Стрілець і чоловік-Терези відмінно розуміють один одного з півслова або навіть погляду, а на дрібні недоліки один одного не звертають навіть уваги.

У їхніх стосунках завжди присутній взаєморозуміння, підтримка, співучасть. Жінка-Стрілець, вийшовши заміж за чоловіка-Терези знаходить надійне плече і захист від будь-яких негараздів, а для чоловіка-Терези, дорожче всіх нагород є любов Стрільця, до того ж, вона приносить йому удачу. Перебуваючи поруч один з одним, вони відчувають себе повністю задоволеними життям. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Терези

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Скорпіон

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Скорпіон

За сумісності жінки-Стрільця і ​​Скорпіона-чоловіки - вони мають багато схожих рис характеру, але міцним цей союз назвати не можна, обидва партнери досить волелюбні, незалежні і темпераментні, і частіше за все потрібно досить тривалий час, щоб для того, щоб обидва розгледіли і оцінили гідності один одного.

Коли жінка-Стрілець розповідає про свої стосунки з чоловіком-Скорпіоном, вона каже: «Ніколи не знаєш, чого від нього чекати». А чи знаєте ви, що говорять чоловіки-Скорпіони про своє життя з жінкою-Стрільцем? Таке ж! Цим знакам ніколи не передбачити поведінку один одного, і в цьому принадність їх відносин. Сімейний союз між чоловіком-Скорпіоном і жінкою-Стрільцем є досить поширеним. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Скорпіон

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Стрілець

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Стрілець

За сумісності жінки-Стрільця і ​​Стрільця-чоловіки, даний шлюбний союз відрізняється своєю яскравістю, оригінальність, жвавістю. У їхніх стосунках завжди буде багато веселощів, подорожей, відряджень, раптових сюрпризів. Для обох подружжя характерна активність і бурхлива діяльність. Крім того, між жінкою-Стрільцем і Стрільцем практично відразу ж виникає сильне фізичне тяжіння. У них чудова сексуальна сумісність і море фантазій на цей рахунок.

Обом Стрільцям цікаво проводити час разом, як правило, вони відмінні друзі і у них може бути чудовий роман, який залишиться в пам'яті назавжди. Дуже часто між цими знаками спалахує справжня велика любов. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Стрілець

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Козеріг

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Козеріг

За сумісності жінки-Стрільця і ​​Козерога-чоловіки цю пару не можна назвати міцною. Єдине, що здатне утримати їх разом - це справжня взаємна любов. Вона допоможе подолати їм багато труднощів на їх спільному шляху, і вони залишаться разом, навіть якщо життя буде намагатися розлучити їх. Але, якщо хоч у одного з партнерів немає щирих почуттів, то не варто навіть намагатися зберегти цей союз.

У союзі Стрільця і ​​Козерога може бути багато образ і непорозумінь. Жінка-Стрілець життєлюбна і частенько витає в хмарах, а завзятий чоловік-Козеріг обома ногами твердо стоїть на землі. На перших порах ця несхожість викликає інтерес, відчуття новизни і незвичайних відчуттів, але, з плином часу, це неминуче викликає конфлікти ... >> Жінка-Стрілець - чоловік-Козеріг

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Водолій

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Водолій

За сумісності жінка-Стрілець і Водолій-чоловік прекрасно розуміють один одного. Разом вони складають яскраву і оригінальну пару. Обидва волелюбні і незалежні, тому не поспішають оформити свої стосунки офіційно і просто живуть собі на втіху.

Це один з тих спілок, який, за висловом одного англійця, полягає на небесах. У тому, що знаходить Стрілець і Водолій один в одному, немає нічого земного. Між ними виникає інтелектуальна і духовна зв'язок. Це починає простежуватися вже в самому моменті знайомства.

Вільний союз Стрілець-Водолій не завжди виявляється міцним, зате він запам'ятовується на все життя. У обох партнерів зберігається безліч яскравих вражень і емоцій від спільно проведеного часу. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Водолій

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Риби

Сумісність жінка-Стрілець - чоловік-Риби

За сумісності жінки-Стрільця і ​​Риби-чоловіки їх союз досить рідкісний, і його можна з повним правом назвати союзом протилежностей. Чоловіки-Риби, звик спокійно плисти за течією і рішення своїх проблем довіряє долю. А жінка-Стрілець активна, енергійна і в разі виникнення проблем звикла діяти, а не чекати «з моря погоди». в зв'язку з таким різним підходом до життя, їм важко зрозуміти один одного.

У сімейному житті жінка-Стрілець, як правило, намагається розбудити чоловіка-Риби, однак, практично завжди, домагається прямо протилежного результату. Втім, якщо Стрілець по-справжньому любить свого чоловіка-Риби, то вона здатна оцінити в ньому його внутрішню гармонію, талант і доброту. Крім того, у жінки-Стрільця і ​​чоловіки-Риби хороша сексуальна сумісність. .. >> Жінка-Стрілець - чоловік-Риби

А що ще потрібно для нескінченного щастя?
А чи знаєте ви, що говорять чоловіки-Скорпіони про своє життя з жінкою-Стрільцем?

Новости