жіноча парфумерія

  1. Жадор Діор - опис аромату Напевно кожен бачив рекламу Жадор Діор, де розкішна Шарліз Терон гордо...
  2. Жіночі аромати літо 2017 року
  3. «With love for you ...» by Iren Bukur
  4. Antonio Banderas Blue Cool Seduction Woman - Блю Кул Седакшн Вуман
  5. Angel Schlesser Esprit de Gingembre for Women - Ангел Шлессер Еспріт Де Джінжембр
  6. Angel Schlesser Oriental Edition II - Ангел Шлессер Ориенталь Едішн 2
  7. Angel Schlesser Femme - Ангел Шлессер Фемм
  8. Angel Schlesser Essential - Ангел Шлессер Есеншіал
  9. Angel Schlesser Ambre Frais - Ангел Шлессер Амбре Фрайс

Жадор Діор - опис аромату

Напевно кожен бачив рекламу Жадор Діор, де розкішна Шарліз Терон гордо крокує в карколомному плаття, повільно знімаючи з себе прикраси, вбрання і вимовляючи слова відомої марки духів. Складається враження, що запах проникає крізь екран і є можливість відчути його аромат.

Givanchy Eaudemoiselle - опис аромату

Аромат Givanchy Eaudemoiselle побачив світло в 2010 році. Модний будинок Givanchy вирішив створити не просто квітковий аромат, а по-справжньому ексклюзивну новинку. Перед парфумерами стояла задача - підкреслити елітарність і аристократичність відомого бренду. Створений парфум - аромат світського суспільства, де відчувається дух свободи і елегантності.

Жіночі аромати літо 2017 року

Літо - час, коли кожна жінка хоче відчувати себе королевою. Доповнити образ допоможуть правильно підібрані аромати, які зможуть розкрити внутрішній світ і привернути увагу.

Колекція з нових і перевірених часом літніх ароматів 2017 представлена ​​в огляді наймодніших духів. Саме вони знаходяться сьогодні на піку популярності і ідеально підходять для частого використання, особливо в період літньої спеки.

«With love for you ...» by Iren Bukur

Духи української торгової марки «Ірен Букур» з романтичною назвою «With love for you ...» ( «З любов'ю для Вас ...») зроблені з ексклюзивного французького сировини Завдяки цьому вони мають ефектний і стійкий запах, що утримується протягом усього дня.

«With love for you ...» - духи з теплим, пристрасним і в той же час вишуканим ароматом, який пробуджує в жінці шарм, чарівність і чуйність. Щодо використання цього парфуму, ви немов опиняєтеся в світі гармонії, щастя і любові.

Antonio Banderas Blue Cool Seduction Woman - Блю Кул Седакшн Вуман

Antonio Banderas Blue Cool Seduction Woman - витончений і елегантний жіночий парфюм для справжніх спокусниць. Чарівний, терпкий, полонить - повз жінки, яка оточена його ореолом, просто неможливо пройти.

В парфум зібрана справжня колекція дивовижних ароматів. В основі бензойна смола, пачулі і муксус. в серці композиції - чудовий квітковий букет з жасмину, півонії і гарденії. А верхня нота присвячена фруктовим відтінкам дині і груші, в які внесено легкий флер із запашних пелюсток фіалки, конвалії і бергамота.

Спокушання, яке несе в собі будь-яка жінка - ось справжня суть цього парфуму.

Angel Schlesser Esprit de Gingembre for Women - Ангел Шлессер Еспріт Де Джінжембр

Angel Schlesser Esprit de Gingembre for Women - рідкісні духи, в основі яких лежить пряний східний імбир.

Треба сказати, що це аромат на любительок - дуже терпкий, глибокий і інтенсивний.

Середня нота, що включає муксус, білий перець і лотос надає йому ще більшу чарівну силу. Правда, трохи більш романтичною робить цю композицію цитрусовий шлейф, що складається з грейпфрутових і мандариновий тонів.

Духи для сильних і навіть емансипованих жінок, які вміють насолоджуватися життям.

Angel Schlesser Oriental Edition II - Ангел Шлессер Ориенталь Едішн 2

Angel Schlesser Oriental Edition II - це парфум для справжніх спокусниць, пристрасних і витончених жінок, справжніх східних красунь.

Пряний, досить інтенсивний і глибокий аромат, який послужить прекрасним доповненням до вечірнього туалету. Базова нота - це справжнє буйство відтінків: пачулі, кедр, амбра, сандал і муксус ідеально поєднуються один з одним. У центрі композиції - гостра гвоздика зі свіжим і тонким шафраном. І, нарешті, незрівнянний квітковий шлейф з конвалії, троянди, фіалки і жасмину.

У цьому парфум, як і в самій жінці, несумісні, на перший погляд речі, поєднуються разом абсолютно органічно!

Angel Schlesser Femme - Ангел Шлессер Фемм

Angel Schlesser Femme - денні, дуже тонкі і легкі духи для молодих ніжних, і романтичних жінок.

Тим не менш, це досить химерна суміш відразу трьох ароматів - фруктового, квіткового і деревного, які, переплітаючись між собою, створюють насправді незвичайну композицію.

Її основна нота - досить гостра, це червоний стручковий перець, трохи пом'якшений ялівцем. Середня нота - дарує нам свіжість шавлії і лісового моху і, нарешті, на самій верхній ноті відчувається просто немислимий аромат конвалії, з яким чудово гармонують легкі цитрусові і Кардамоновие відтінки.

Angel Schlesser Essential - Ангел Шлессер Есеншіал

Angel Schlesser Essential - свіжий, річний жіночий парфюм, побудований на поєднанні квіткових і деревних відтінків.

Чудові парфуми, які будуть доречні і вранці, і ввечері. Тонкий шлейф, який залишає верхня нота з бергамота і червоної смородини, плавно переходить в глибші і насичені тони ароматної і дущістой болгарської троянди. В основі ж композиції - вишукане поєднання сандалового дерева з терпким запахом мускату і ветівера.

Феєричний аромат, який оцінять стильні, сучасні і пристрасні жінки.

Angel Schlesser Ambre Frais - Ангел Шлессер Амбре Фрайс

Angel Schlesser Ambre Frais - чуттєвий і витончений аромат для вишуканих жінок, який представляє химерну суміш квіткових, цитрусових тонів, відтіняють пряної бурштинової індійської амброю, яка лежить в основі композиції.

Крім неї, в базову ноту входить ваніль, білий муксус і, що вже зовсім незвично, шоколад. Серце композиції - тонкі квіткові аромати - конвалія і ірис, що додають їй романтизм і зворушливу ніжність. Шлейф аромату Angel Schlesser Ambre Frais - класичний бергамот в незвичайному поєднанні з чорною сливою і гальбанума.

Зовсім свіжий і оригінальний підхід до класичного жіночого парфуму!

Новости