Жіноча італійське взуття Baldinini

  1. Жіноче взуття Baldinini "Жінка може нести сумку, але взуття несе в собі жінку" - Крістіан Лубутен...

Жіноче взуття Baldinini

"Жінка може нести сумку, але взуття несе в собі жінку" - Крістіан Лубутен

Мільйон червоних троянд? Ні, краще нові туфлі ! Предмет обожнювання практично кожної жінки, що характеризує її більше ніж будь-який інший - взуття. Вона створює настрій, може виправити невдалий день або навіть змінити життя, підкреслити достоїнства і приховати недоліки. Ну а якщо на підошві присутній напис «Made in Italy» пара претендує на звання найбільш стильною і улюбленою, адже італійське взуття - мрія модниць усього світу. Саме в цю категорію потрапляє жіноче взуття Baldinini. Завоювавши симпатії журналів і колег по цеху, бренд Балдинини здобув всенародну популярність і потрапив в світовий топ наймодніших.

Завоювавши симпатії журналів і колег по цеху, бренд Балдинини здобув всенародну популярність і потрапив в світовий топ наймодніших

Марка Балдинини з'явилася в 1910 році в невеликому містечку Сан Мауро і з тих пір виробляє шедеври комфортної чоловічий і жіночого взуття , Будучи широко відомої за рахунок професійного підходу до своєї справи. Спочатку взуття від Baldinini створювалася за індивідуальним замовленням, але пізніше стали випускатися великі партії і колекції. Протягом десятиліть компанія була відома лише в межах Італії і своєю популярністю зобов'язана Джимі Балдинини, який підняв взуттєве виробництво на вищий рівень і перетворив невелику майстерню в лейбл з світовим ім'ям.

Модельний ряд жіночого взуття Baldinini представлено зразками якості і стилю: балетками, сандалями , Кедами, чобітьми , Босоніжками, кросівками , черевиками і туфлями . Будь-яка модель - гармонійне поєднання елементів і деталей, втілених в дизайні творів зі шкіри. Кожен магазин взуття Baldinini пропонує вироби в стилі casual та спортивний шик, вишукані колекції для виходу в світ і вечірок.

Ручне виробництво моделей бренду забезпечує компанії популярність і престиж. Всі товари марки створюються з використанням виключно натуральних матеріалів високої якості, а кольорова палітра пропонує широкий вибір як для любителів спокійних і пастельних відтінків, так і для тих, хто вважає за краще привертати увагу яскравістю.

Де купити взуття Baldinini?

Взуття Baldinini в Києві представлена ​​в монобрендових магазинах і ексклюзивному Корнер в ЦУМі. На танкетці, каблуці або плоскій підошві, класичні або сучасні, тут ви знайдете різноманітні моделі. Крім того, придбати Baldinini взуття на офіційному сайті ULTRASHOP можна з будь-якої точки України, скориставшись безкоштовною доставкою і бонусною програмою. Моделі з останніх колекцій, спеціальні пропозиції та новини улюбленого бренду - тут ви знайдете все.

Незважаючи на колосальний інтерес до марки, кожна пара досі робиться вручну. Італійське взуття Baldinini відрізняється витонченістю, впізнаваним стилем, високою якістю і комфортом в шкарпетці. Асортимент марки дозволяє підібрати пару на будь-який випадок життя, а якість виробів гарантовано самою репутацією італійського взуттєвого будинку. Вся продукція Балдинини доповнює один одного, що дозволяє створювати ідеальні образи кожен день.

Де купити взуття Baldinini?

Новости