Жіноча колекція взуття a.testoni 2012 | Fashionista.ru | Мода, розкіш, дизайн, стиль життя

У жіночій колекції весняно-літнього сезону 2012 a.testoni об'єднав високий рівень майстерності, властивий цьому бренду, з інноваційним дизайном і насиченою кольоровою гамою, що дозволило створити високоякісні вироби, співзвучні останнім модним тенденціям.

У весняно-літньому сезоні 2012 головну роль відіграють кольору. Ця колекція додала яскравих фарб навіть в найбільш класичні моделі взуття, надаючи їм несподівану контрастність і особливу ефектність.

У моделях лінії Caleidoscope поєднуються чотири різних кольору, роблячи це взуття незамінною в літньому гардеробі, вона підійде до будь-яких нарядам - ​​як повсякденним, так і вечірнім.

Один з провідних квітів цього сезону - яскраво-помаранчевий. Він використаний у взутті з плоскою підошвою, на невеликому каблуці а також в туфлях з високими підборами, як однотонних, так і різнокольорових моделей.

В історії марки a.testoni жіноча лінія завжди займали особливе місце, створюючи певну паралель, яка супроводжує колекції, створені для чоловічої аудиторії починаючи з 60-х років минулого століття. На початку 70-х, після того як перші лінії марки досягли великого успіху, була зроблена жіноча версія декількох моделей з чоловічої колекції - «трубчастих» мокасин а також взуття для прогулянок, які були відтворені в більш акуратному і витонченому виконанні. Так було запущено виробництво жіночої взуттєвої лінії. Миттєвий успіх перевершив всі очікування, затвердивши позицію марки a.testoni на ринку жіночої моди.

Теги: a.testoni , весна-літо 2012 , жіноче взуття , взуття

Новости