Жіноча літнє взуття 2016

Підсумки модних показів, що пройшли на початку 2016 року, змогли порадувати порадували навіть найдосвідченіших модників

Підсумки модних показів, що пройшли на початку 2016 року, змогли порадувати порадували навіть найдосвідченіших модників. Не було ні банальностей, ні відвертою безглуздості, та й в цілому було показано велику кількість абсолютно різних моделей, що не може не радувати. Одним словом, серед безлічі напрямків ви обов'язково знайдете своє, яке допоможе вам створити свій стиль, що виражає вашу індивідуальність.

утилітарні балетки

Різноманітність балеток було не дуже велике, але зате серед представлених моделей не було нудних або банальних примірників. Склалося враження, що дизайнери в цьому році вирішили брати якістю і оригінальність, а не кількістю. Більшість представлених балеток були прикрашені намистинами, мереживом або аплікацією. Не рідко вона дивували і поєднанням кольорів, вибираючи яскраві кольорові гами.

Окремо варто сказати, про балетках, які сильно нагадують балетні пуанти. Така схожість було досягнуто за рахунок стрічок і шнурків, обгорнутих навколо ніг.

Класична шпилька

Класична взуття на шпильці в цьому році йде на задвірки світу моди. Переважна більшість дизайнерів вирішили, що в цьому році їй немає місця. Вона зрідка з'являлася на нечисленних показах. Мабуть світ моди вирішив дати дорогу більш сучасним і революційним рішенням.

Плетіння і просто велика кількість ремінців - сандалі

Мода на плетіння фактично підірвала світ моди 2016 року, викликавши небачений фурор, що відбилося і на взуття. Багато кутюр'є вирішили показати своє бачення даного тренду впроваджуючи його в свої творіння. До слова, акцент робився не тільки на популярних ремінця, а й на яскравих весняно-літніх кольорах.

Висока рівна платформа

Хіт літнього сезону 2016 року - висока рівна платформа. Модниці вже давно вимагали чогось такого і в цьому році дизайнери почули їх побажання, додавши трохи оригінальності, а іноді навіть «фрікові». Вони створили дуже багато взуття в абсолютно різних стилях і різних форм, але є у них і один загальний елемент - суцільна платформа. В результаті вийшов такий собі street-style, які одночасно і жіночний і в міру зухвалий.

модний спорт

якщо елегантні босоніжки або туфлі викликають у вас лише нестерпний нудьгу, то вам багато в чому пощастило. Цього року спортивне взуття буде на піку своєї популярності. Вже кілька сезонів поспіль, сліпони ( мокасини на платформі) щільно влаштувалися в гардеробі сучасних модниць, але в цьому році вони будуть популярні як ніколи раніше. До того ж вони дуже вдало комбінуються з абсолютно різним одягом: джинси, легкі сукні, спідниці. Тож не дивно, що багато модні будинки включили і в свої колекції.

Новости