Жіноче взуття в чоловічому стилі

  1. Дербі і оксфорди в жіночому гардеробі
  2. Броги в жіночому гардеробі
  3. жіночі лофери
  4. жіночі челсі
  5. А ще у нас є статті про ...

Останні кілька сезонів дизайнери одягають моделей-дівчат в чоловічому стилі. Це стосується і взуття. Жіноче взуття в чоловічому стилі до пари образу в цілому. Переглянувши покази останніх сезонів найпопулярніших брендів і підібрали най-най.

Жіноче взуття в чоловічому стилі

Запозичені з чоловічого гардероба речі в жіночій моді з'явилися ще під час Коко Шанель. Це торкнулося і взуття. Особливим плюсом цього віяння є те, що чоловіче взуття, в першу чергу, створювалася для зручності в повсякденному носінні, а вже потім для краси.

Дербі і оксфорди в жіночому гардеробі

Перше, що було помічено, це такий вид взуття як дербі і оксфорди . Різне в них лише те, що у дербі відкрита шнурівка, під якою прихований язичок, а у оксфордів - закрита.

За своїм застосуванню перейшовши в жіночий гардероб їх використання не змінилося: носять їх ті, хто слідує певним дрес-коду. Наприклад, їх можна носити з вузькими джинсами або штанами в поєднанні з сорочкою або светром, або того й іншого разом.

Дизайнери з ними експериментують, хтось покриває їх квітковим принтом (Acne), хтось робить їх з срібною або металізованої шкіри (Cheap Monday), а хто то шиє їх бежевих і рожевих тонів (Lanvin).

Броги в жіночому гардеробі

Наступний вид - це броги , Так звані туфлі з перфорацією. Бувають вони декількох видів. Але примітні два - полуброгі і броги. Різниця у них в тому, що у перших декорований тільки носок, а у других перфорація присутній на всій поверхні. Їх, як і вище описані види взуття, теж роблять з різною шкіри і різного забарвлення, і також носять в подібному стилі одягу.

жіночі лофери

І ось ми підійшли до Лофери. У наших широтах це можливо більш літній варіант, але вони і підійдуть до теплої і сухої осені. Для цього потрібно вибрати лофери з щільної шкіри і на масивній рифленою підошві. Радимо носити їх або на босу ногу, що більш правильно і красиво, або вже на гарний носок.

жіночі челсі

Челсі - черевики на низьких підборах, їх красу в шкарпетці це зручна гумка збоку, завдяки чому їх зручно одягати і немає цієї набридливої ​​шнурівки. Були вони популярні в 60-х рр. Їх зараз робить кожна друга марка. Дуже зручна і практичне взуття.

А ще у нас є статті про ...

  • Монки взуття Монки завжди залишаються модними, займаючи проміжне положення між Оксфорд і дербі. Зручність, засноване на відмові від шнурків, не головний привід купити цю [...]
  • Еко взуття: де купити? Виробники ECCO взуття говорять про те, що поки конкуренти думають про взуття, вони думають про стопі, про те, як 52 кісточки і 56 сухожиль дозволяють переміщатися в [...]
  • Elche взуття Компанія Elche ( «Ельче») - російський виробник взуття, відомий своїми валянками. Взуття Elche має відмінну репутацію і здатна задовольнити навіть найвимогливіший [...]
  • Patrol взуття Уже понад 20 років взуття Patrol створює нові поняття про рух, даруючи свободу зухвалим, сміливим і молодим. Взуття Patrol - живе втілення динаміки міста.
  • Desert Boots, або Дезерт Золота середина між вихідними туфлями і черевиками в стилі casual, зручніше, ніж мокасини, і без задушливого ефекту для ніг - Дезерт - взуття незамінна восени і [...]

Еко взуття: де купити?

Новости