Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць. | Raznoblog - сайт для жінок і чоловіків

  1. Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць. Жіноче напівпальто різних...
  2. Модні тренди цього року.
  3. Зимове напівпальто цього сезону.
  4. Демісезонне напівпальто.
  5. Як вибрати напівпальто.
  6. Модні матеріали і аксесуари для напівпальто.
  7. Аксесуари.
  8. Підбір напівпальто за розміром.
  9. Фото-галерея жіночих напівпальто.
  10. Які бувають напівпальто.
  11. Модні тренди цього року.
  12. Зимове напівпальто цього сезону.
  13. Демісезонне напівпальто.
  14. Як вибрати напівпальто.
  15. Модні матеріали і аксесуари для напівпальто.
  16. Аксесуари.
  17. Підбір напівпальто за розміром.
  18. Фото-галерея жіночих напівпальто.
  19. Які бувають напівпальто.
  20. Модні тренди цього року.
  21. Зимове напівпальто цього сезону.
  22. Демісезонне напівпальто.
  23. Як вибрати напівпальто.
  24. Модні матеріали і аксесуари для напівпальто.
  25. Аксесуари.
  26. Підбір напівпальто за розміром.

Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць.

Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць.

Моделей пальто дизайнери пропонують чимало, і прекрасна половина населення планети зможе підібрати моделі за смаком. Але для харизматичних і яскравих натур більше підходять не класичний пальто, а більш зручні напівпальто. Різниця - в довжині. Класичні пальто доходять до коліна або середини ікри, а більш практичні напівпальто закінчуються біля середини стегна. Укорочена довжина ідеально підходить для осіннього сезону з його сльотою і брудом, поки холоду не настали, і капітального утеплення не потрібно. Сподіваємося, що Вам сподобаються моделі з нашої фото-галереї.

Які бувають напівпальто.

Залежно від використовуваного для виготовлення матеріалу їх поділяють на категорії. Перша - моделі з кашеміру. Вони дуже приємні і м'які. Це кращий матеріал для осінніх моделей, але він же і найдорожчий. Пальто з кашеміру зможе стати однією з найбільш нарядних речей гардеробу. Прослужить така річ максимально довго. Друга категорія - моделі зі шкіри з хутряною обробкою. Найбільше дана модель схожа на подовжену куртку. Хутром оброблені манжети, краю вироби і його комір. Традиційний декор - з каракульчі або норки. Дуже естетичні песцеві або єнотові вставки. Якщо напівпальто з натуральної шкіри з яких-небудь причин є неприйнятною, можна підібрати для себе екземпляр зі штучного хутра. Для осінніх не надто холодних вечорів непоганим варіантом є напівпальто в'язане. Його довжина зазвичай закінчується в районі коліна. В процесі виготовлення використовується в'язка ажурна або візерунки високої складності.

Моделі можуть застібатися на гудзики або фіксуватися в'язаним же поясом. Пальто з драпу - ще один різновид. У досить важкою незвичайного переплетення тканини чудові властивості зберігати форму і тепло. Моделі з драпу можуть бути однотонними або кольоровими, з довгим ворсом або коротким, з гладкою лицьовою стороною і з рисунчатой ​​підкладкою, як на представлених тут фотографіях.

Модні тренди цього року.

Моделі нинішнього сезону - це незвичайні тканини і різноманіття кольорів. У всіх колекціях простежується тяжіння до стилю мілітарі. Практично кожна модель декорована погонами, є накладні кишені і грубі гудзики. Актуальний і фасон редингот. Це модель полупрілегающего силуету з двобортною застібкою. Відмітна деталь модного сезону - комір, декорований оксамитом і кишені-клапани. Носити таку модель рекомендовано з традиційними джинсами або спідницями . Кольори обов'язково повинні відповідати зовнішності майбутньої власниці. Якщо модель підбирається тільки через ультраактуальності кольору, то навряд чи вона стане улюбленою при повній невідповідності особливостям зовнішності. Вписати придбання в щоденний гардероб можна тільки в тому випадку, коли вона повністю відповідає смаковим уподобанням. Мода запропонувала тренд однотонності. Чи не в фаворитах експериментальні орнаменти і багатобарвні композиції. Звертати увагу слід на речі однотонні.

Але з будь-якого правила є винятки. Оскар де ля Рента пропонує демісезонне напівпальто в синьо-жовтій гамі. Але носити його зможе не кожна леді: обов'язкове зовнішність дуже яскрава і неординарна, щоб модель не затьмарила володарку. У колекції Версаче пропонуються контрастні за відтінками моделі. Але однотонність тренда розбавляють тільки ця варіації. Завжди можна освіжити однотонне і досить суворе пальто . Допоможуть яскраві аксесуари: сумки, рукавички, шарфи або капелюшки. Правильний вибір гарантує дозволений контраст. Але носити даний вид верхнього одягу доведеться розкритим з одягом контрастною за кольором. Можна і застебнути, якщо контрастує одяг видно на відстані не менше двадцяти сантиметрів. В тренді кольори яскраві і соковиті або м'які і нейтральні по тону. Натурам креативним і оригінальним підійдуть перші, рожеві, жовті або червоні. Але обов'язково повну відповідність з цветотипом зовнішності.

Для тих, кому до вподоби ніжна пастель, пропонується світлий відтінок коричневого або беж. Ці рішення є унікальними, і підійдуть багатьом дамам. Серед світлих відтінків безсумнівними лідерами залишаються блакитний і світло-салатовий. Дуже актуальні класичні білий і чорний. Все підбираються до ансамблю аксесуари контрастувати з основними тонами не повинні. Сумочка цілком може бути підібрана в тон напівпальто. Для створення яскравого акценту підбираються контрастні рукавички і шарфик. Пояс повинен за кольором бути аналогічним верхньому одязі, та й обов'язковим його носіння не рахується. Одним з основних трендів є поєднання напівпальто з витонченою капелюшком або стильним кепі. При цьому необов'язково повний збіг відтінків або контрастність.

Зимове напівпальто цього сезону.

Жіноче зимове напівпальто обов'язково елегантне і тепле. Для виготовлення використовують кашемір, різні види вовни, драп і сукно. Темні і бляклі тони вже не актуальні. Всілякі відтінки зеленого, червоного, жовтого увійшли в моду. Осіння депресія відступає при вигляді яскравих моделей кольору бурштину і м'якоті гарбуза. Білий і беж залишається актуальним. Однак разом з ними в лідери вийшли насичені бузковий, червоний і синій. В хіти сезону вийшла клітина. Особливо затребувана вона у молоді. Для моделей комбінуються кілька матеріалів. Оздоблення на комірі, пояс і вставки можуть бути зі шкіри, оксамиту або хутра. Для екстравагантних моделей рукав може бути укорочений або використовується рясна обробка дрібними елементами: патамі, блискавками і відлітними кокетками. Ці вироби добре носити з джинсами і жіночими брючними костюмами класичного крою. Пальто-парку комбінувати легко з усіма стилями одягу. Цей варіант підходить для тих, кому необхідні універсальні речі.

Залишаються актуальними класичні тони, а також коричнево-сіро-синя гамма і болотні тони. Однак варіації носіння змінилися. Так, напівпальто-парки носити рекомендується не тільки з джинсами, а з сукнями з шовку з рослинним принтом. Прекрасним варіантом взуття до цього фасону будуть зручні уггі для прогулянки або елегантні високі ботфорти із замші для вечора. Триває запозичення з чоловічого гардероба. Дафлкот з бушлатом стали улюбленими моделями і для напівпальто. У жіночих варіантах у них насичені тони. Довжина виробів - трохи не досягає колін, а застібки виконані зі шкіри контрастного з основним тоном кольору. Двобортні моделі бушлатів з кашеміру до середини стегна. Моделі прекрасні з ботфортами і класичними високими чоботами . Стильно носити дафлкот і бушлати з довгими спідницями і обробленими хутром черевиками. У зимовому сезоні в моді і стиль мілітарі, з великими гудзиками і ременями зі шкіри. Напівпальто нагадують одяг сорокових і чудово виглядають з високими чоботами зі шкіри. Популярні принти і досить викликають візерунки.

Леопард і візерунки «під рептилію» (див. Фото в нашому каталозі), а також різнокольорові клітини і абстракція розженуть нудьгу і піднімуть настрій. У таких моделях леді ні на кого не будуть схожі. Це - підкреслена індивідуальність. Пальто-пуховик - ще одні зимова ідея дизайнерів. Актуальні кольори, розкішна хутряна обробка і широкі пояси з декоративними пряжками і вставками з аналогічних матеріалів - це їх відмінні риси. Одяг настільки зручна, що цілком може вважатися найкомфортнішим трендом сезону. Будь-які чоботи будуть поєднуватися з пуховиків , А по теплу і легкості у подібного фасону немає конкурентів. Додаткова перевага - можливість прання в машині. З усіх різновидів жіночого верхнього одягу тільки напівпальто в повній мірі підкреслює витонченість жіночих фігурок. Але це - за умови вибору відповідних моделей. Носити можна будь-які, і мода рамок не встановлює. Дизайнери видозмінять звичні моделі кожен сезон, пропонуючи все нові варіації кольорів і фасонів.

Демісезонне напівпальто.

Конкуренцію осіннім моделям цього представнику жіночого гардеробу ніякі інші варіанти верхнього одягу не складають. Найбільш затребуваним стилем сезону і поточного, і майбутнього, залишається мілітарі і стиль сімдесятих років минулого століття з тяжінням до мінімалізму. Головне достоїнство - можливість продемонструвати стрункі ніжки. Так само вибирати такі моделі воліють автоледи: водіння машини в напівпальто набагато зручніше, ніж в класичному пальто. У моду весни увійшли моделі орні. У них немає гудзиків, і воно заорюється за допомогою пояса, виглядає подібне рішення дуже стильно. В тренді і оригінальні фасони: кажан, тюльпан, футляр, пончо і зі спідницею. Але для того, щоб сміливо купувати такі варіанти, варто обзавестися хоча б однією моделлю класичного крою. Пастельні, ягідні і світлі відтінки будуть дуже доречні у весняній моді.

Позицій не здає і клітина. Саме вона надає пікантності моделям. Традиційні матеріали, замша, драм, кашемір і шкіра затребувані і в новому сезоні. Трикотажне демісезонне напівпальто - це новинка. Моделі досить креативні і незвичайні. З настанням весни затребуваними стануть моделі однотонні, прикрашені орнаментами і вишивками. Вдало вписалася в тренд і етнотематіка. Навісні петлі, так вдало видозмінити пальто, знайшли застосування і серед моделей нашого сьогоднішнього героя. Хутро залишається найбільш популярним варіантом обробки.

Як вибрати напівпальто.

Увагу варто приділяти силуету моделі. Рекомендується підбирати трапецієподібні і прямі силуети. Актуальні й моделі оверсайз. Їх особливість - похилі плечі і округлі рукава. Можливий варіант з рукавом на три чверті. Ретельно варто підбирати і декор. Великі лацкани, асиметричні кишені, подвійні клапани, шкіряна обробка поличок і рукавів - це оригінальна обробка сезону. В тренді декоративна відстрочка поділів, нерівні лінії швів, великі гудзики, контрастні вставки і декоративні блискавки. Увагу привертає і складна текстура, тому підбирати стильне напівпальто слід з урахуванням цього параметра. У моді букльований твід, драп, крій краще лаконічний. Зимові моделі краще вибрати картатій забарвлення. Це основний орнамент модних моделей. Статусність власниць підкреслять напівпальто хутряні. Найбільш затребуваними залишаються песець, лисиця і соболь. Жінка в подібній моделі впевнено почуває себе з будь-яких ситуаціях.

Для власниць фігур овальних, з широкою талією, але вузькими стегнами і плечима, переважні фасони приталені, без подплечников, але не надто вільні, що акцентують увагу на лінії талії. Оздоблення рекомендується мінімальна. При масивної нижньої частини і вузькою верхньою підбирати краще моделі з об'ємною обробкою верхньої частини: хутряними комірами або іншої подібної обробкою. Талію виділити допоможе ремінь. При широких плечах і вузькому тазі потрібен мінімум деталей обробки, а сама модель краще відрізна по талії. Дуже добре, якщо у неї буде широкий низ зі складками. Прямокутна фігура потребує асиметричному крої, вишивках і аксесуарах, які підкреслюють жіночність: широкий ремінь і кишені, наприклад. Для ідеальних фігур все фасони однаково виграшні. Якщо параметри нестандартні, ставитися до вибору одягу варто якомога ретельніше. Дискомфорт - не найкращий супутник протягом сезону, і тому при великому бюсті, широких плечах і вузьких стегнах підбирати треба моделі з мінімумом декору на грудях, без яскравих візерунків і поєднань структур.

Модні матеріали і аксесуари для напівпальто.

Найпопулярнішими залишаються матеріали натуральні. Їх застосування гарантує міцність і довговічність шкарпетки вироби. Кашемір - це немазкий і тепломісткий матеріал. Вироби з нього лідирують за якістю і естетику зовнішнього вигляду. Але це ще і найдорожча тканина. Серед всіх різновидів твіду, особливо міцного виду вовни з орнаментом «ялинка». Він міцний і теплий. Але люблять такий матеріал не тільки люди: комахи також є його шанувальниками, і від молі оберігати нове напівпальто доведеться особливо ретельно. Букле і велюр дуже красиві, але абсолютно непрактичні. Первісний вигляд вони втрачають дуже швидко без ретельного догляду. Груба і важка рогожка годиться для виготовлення уніформи. Замша і шкіра дуже популярні, але вибирати такі моделі варто в перевірених салонах і носити дуже акуратно.

Орієнтуватися важливо на смак і стиль. Рум'янець на щоках оттенят моделі червоних відтінків, загар - жовтих тонів, а білі додадуть особі фарфорового блиску. Але перш, ніж купувати світле напівпальто, варто обміркувати, наскільки часто доведеться віддавати його в чистку професіоналам. Незграбним і високим жінкам можна підібрати для себе англійський класичний фасон. У моді двобортні тренчі. Образ вийде актуальним і строгим. Моделі стилю мілітарі виглядають і на повній, і на струнку фігуру. Оздоблені хутром моделі й напівпальто-накидки також актуальні. Приталені моделі поєднуються з усіма фасонами. Але з довгою і широкою спідницею носити їх не можна. Фасон шинель з блискучими гудзиками, накладними кишенями-клапанами і прямими плечима вимагає підбору вузького низу: спідниця-олівець або обтягуючі брюки - варіант найкращий.

Більш демократичний дафлкот: до нього підійдуть і прямі брюки, і джинси. До бушлат широкий низ підібрати не вдасться. Для нього - вузькі і короткі спідниці і вузькі же штани. Модель бушлата без рукавів дуже оригінальна. Для неї кращі коротка спідниця і високі чоботи. Довгі рукавички - обов'язковий аксесуар до подібних речей. Для оверсайз потрібно обтягуючий низ: легінси, коротка вузька спідниця або джинси-скинни - це варіації ідеальних партнерів для напівпальто-кокона.

Аксесуари.

Щоб освіжити і урізноманітнити образ, можна підібрати до нього різні аксесуари. Для стриманих кольорів хороші яскраві: малиновий, червоний, кораловий або смарагдовий тони шарфиків, і рукавичок і капелюшків. Чим суворіше фасон напівпальто, тим суворіше повинен бути стиль головного убору. Об'ємні шарфи і шапки - не для коконів-оверсайз. Чим більше тяжіє фасон до класики, тим більше до нього підійде взуття на підборах. Взимку і восени це можуть бути високі чоботи, а в більш теплу погоду їх змінять ботильйони або туфлі . Взуття на низькому ходу - це ідеальний вибір для тих, хто зважився на дафлкот. Особливо важливо не перестаратися, щоб замість яскравого акценту не одержати ефект папугу. Строкаті аксесуари допустимі, але тільки з однотонними моделями. Для яскравих фасонів компаньйони повинні бути тільки однотонними. Для напівпальто в клітку або з візерункової тканини слід підібрати приглушені тони однотонної одягу. Але якщо воно виграє від сусідства з нестандартним аксесуаром, то поекспериментувати варто.

Підбір напівпальто за розміром.

Підібрати відповідний розмір дуже складно на око. Різні виробники - різні розміри. Тому варто перед походом в магазин визначити свої габарити і вивчити розміри, щоб знати, на що орієнтуватися. Важливо знати об'єм грудей, талії і стегон. Зіставляти розмір з ростом не потрібно. При високому зростанні і худорбі цілком підійде модель меншого розміру, зате подовженого фасону. Зимовий варіант завжди повинен підбиратися трохи довше більш легких варіантів верхнього одягу. Обов'язково визначити, які розміри пропонує виробник і враховувати, що носити зимовий напівпальто доведеться з теплими речами, а тому краще приміряти на розмір більше. Для варіантів на вихід буде потрібно близький до свого розмір, а для зручності при тривалих прогулянках необхідно напівпальто на розмір більше.

На ступінь зручності важливо дивитися і при примірці. Річ має не тільки виглядати, але і не утрудняти рухів. Також важливо, щоб залишалася можливість повернення покурпкі. Якщо придбану через інтернет річ можна повернути в магазин, що неподалік від району проживання, на пересилку витрат можна уникнути. При грамотному підході до вибору своєї моделі напівпальто стане більш стильним. Правильні аксесуари посилять привабливість образу. У той час як слідування тільки модним тенденціям і ні чого більше припинить навіть актуальний і стильний лук в карикатуру, де немає гармонії між верхнім одягом і особливостями фігури.

Фото-галерея жіночих напівпальто.

Раджу почитати наші статті:

Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць.

Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць.

Моделей пальто дизайнери пропонують чимало, і прекрасна половина населення планети зможе підібрати моделі за смаком. Але для харизматичних і яскравих натур більше підходять не класичний пальто, а більш зручні напівпальто. Різниця - в довжині. Класичні пальто доходять до коліна або середини ікри, а більш практичні напівпальто закінчуються біля середини стегна. Укорочена довжина ідеально підходить для осіннього сезону з його сльотою і брудом, поки холоду не настали, і капітального утеплення не потрібно. Сподіваємося, що Вам сподобаються моделі з нашої фото-галереї.

Які бувають напівпальто.

Залежно від використовуваного для виготовлення матеріалу їх поділяють на категорії. Перша - моделі з кашеміру. Вони дуже приємні і м'які. Це кращий матеріал для осінніх моделей, але він же і найдорожчий. Пальто з кашеміру зможе стати однією з найбільш нарядних речей гардеробу. Прослужить така річ максимально довго. Друга категорія - моделі зі шкіри з хутряною обробкою. Найбільше дана модель схожа на подовжену куртку. Хутром оброблені манжети, краю вироби і його комір. Традиційний декор - з каракульчі або норки. Дуже естетичні песцеві або єнотові вставки. Якщо напівпальто з натуральної шкіри з яких-небудь причин є неприйнятною, можна підібрати для себе екземпляр зі штучного хутра. Для осінніх не надто холодних вечорів непоганим варіантом є напівпальто в'язане. Його довжина зазвичай закінчується в районі коліна. В процесі виготовлення використовується в'язка ажурна або візерунки високої складності.

Моделі можуть застібатися на гудзики або фіксуватися в'язаним же поясом. Пальто з драпу - ще один різновид. У досить важкою незвичайного переплетення тканини чудові властивості зберігати форму і тепло. Моделі з драпу можуть бути однотонними або кольоровими, з довгим ворсом або коротким, з гладкою лицьовою стороною і з рисунчатой ​​підкладкою, як на представлених тут фотографіях.

Модні тренди цього року.

Моделі нинішнього сезону - це незвичайні тканини і різноманіття кольорів. У всіх колекціях простежується тяжіння до стилю мілітарі. Практично кожна модель декорована погонами, є накладні кишені і грубі гудзики. Актуальний і фасон редингот. Це модель полупрілегающего силуету з двобортною застібкою. Відмітна деталь модного сезону - комір, декорований оксамитом і кишені-клапани. Носити таку модель рекомендовано з традиційними джинсами або спідницями . Кольори обов'язково повинні відповідати зовнішності майбутньої власниці. Якщо модель підбирається тільки через ультраактуальності кольору, то навряд чи вона стане улюбленою при повній невідповідності особливостям зовнішності. Вписати придбання в щоденний гардероб можна тільки в тому випадку, коли вона повністю відповідає смаковим уподобанням. Мода запропонувала тренд однотонності. Чи не в фаворитах експериментальні орнаменти і багатобарвні композиції. Звертати увагу слід на речі однотонні.

Але з будь-якого правила є винятки. Оскар де ля Рента пропонує демісезонне напівпальто в синьо-жовтій гамі. Але носити його зможе не кожна леді: обов'язкове зовнішність дуже яскрава і неординарна, щоб модель не затьмарила володарку. У колекції Версаче пропонуються контрастні за відтінками моделі. Але однотонність тренда розбавляють тільки ця варіації. Завжди можна освіжити однотонне і досить суворе пальто . Допоможуть яскраві аксесуари: сумки, рукавички, шарфи або капелюшки. Правильний вибір гарантує дозволений контраст. Але носити даний вид верхнього одягу доведеться розкритим з одягом контрастною за кольором. Можна і застебнути, якщо контрастує одяг видно на відстані не менше двадцяти сантиметрів. В тренді кольори яскраві і соковиті або м'які і нейтральні по тону. Натурам креативним і оригінальним підійдуть перші, рожеві, жовті або червоні. Але обов'язково повну відповідність з цветотипом зовнішності.

Для тих, кому до вподоби ніжна пастель, пропонується світлий відтінок коричневого або беж. Ці рішення є унікальними, і підійдуть багатьом дамам. Серед світлих відтінків безсумнівними лідерами залишаються блакитний і світло-салатовий. Дуже актуальні класичні білий і чорний. Все підбираються до ансамблю аксесуари контрастувати з основними тонами не повинні. Сумочка цілком може бути підібрана в тон напівпальто. Для створення яскравого акценту підбираються контрастні рукавички і шарфик. Пояс повинен за кольором бути аналогічним верхньому одязі, та й обов'язковим його носіння не рахується. Одним з основних трендів є поєднання напівпальто з витонченою капелюшком або стильним кепі. При цьому необов'язково повний збіг відтінків або контрастність.

Зимове напівпальто цього сезону.

Жіноче зимове напівпальто обов'язково елегантне і тепле. Для виготовлення використовують кашемір, різні види вовни, драп і сукно. Темні і бляклі тони вже не актуальні. Всілякі відтінки зеленого, червоного, жовтого увійшли в моду. Осіння депресія відступає при вигляді яскравих моделей кольору бурштину і м'якоті гарбуза. Білий і беж залишається актуальним. Однак разом з ними в лідери вийшли насичені бузковий, червоний і синій. В хіти сезону вийшла клітина. Особливо затребувана вона у молоді. Для моделей комбінуються кілька матеріалів. Оздоблення на комірі, пояс і вставки можуть бути зі шкіри, оксамиту або хутра. Для екстравагантних моделей рукав може бути укорочений або використовується рясна обробка дрібними елементами: патамі, блискавками і відлітними кокетками. Ці вироби добре носити з джинсами і жіночими брючними костюмами класичного крою. Пальто-парку комбінувати легко з усіма стилями одягу. Цей варіант підходить для тих, кому необхідні універсальні речі.

Залишаються актуальними класичні тони, а також коричнево-сіро-синя гамма і болотні тони. Однак варіації носіння змінилися. Так, напівпальто-парки носити рекомендується не тільки з джинсами, а з сукнями з шовку з рослинним принтом. Прекрасним варіантом взуття до цього фасону будуть зручні уггі для прогулянки або елегантні високі ботфорти із замші для вечора. Триває запозичення з чоловічого гардероба. Дафлкот з бушлатом стали улюбленими моделями і для напівпальто. У жіночих варіантах у них насичені тони. Довжина виробів - трохи не досягає колін, а застібки виконані зі шкіри контрастного з основним тоном кольору. Двобортні моделі бушлатів з кашеміру до середини стегна. Моделі прекрасні з ботфортами і класичними високими чоботами . Стильно носити дафлкот і бушлати з довгими спідницями і обробленими хутром черевиками. У зимовому сезоні в моді і стиль мілітарі, з великими гудзиками і ременями зі шкіри. Напівпальто нагадують одяг сорокових і чудово виглядають з високими чоботами зі шкіри. Популярні принти і досить викликають візерунки.

Леопард і візерунки «під рептилію» (див. Фото в нашому каталозі), а також різнокольорові клітини і абстракція розженуть нудьгу і піднімуть настрій. У таких моделях леді ні на кого не будуть схожі. Це - підкреслена індивідуальність. Пальто-пуховик - ще одні зимова ідея дизайнерів. Актуальні кольори, розкішна хутряна обробка і широкі пояси з декоративними пряжками і вставками з аналогічних матеріалів - це їх відмінні риси. Одяг настільки зручна, що цілком може вважатися найкомфортнішим трендом сезону. Будь-які чоботи будуть поєднуватися з пуховиків , А по теплу і легкості у подібного фасону немає конкурентів. Додаткова перевага - можливість прання в машині. З усіх різновидів жіночого верхнього одягу тільки напівпальто в повній мірі підкреслює витонченість жіночих фігурок. Але це - за умови вибору відповідних моделей. Носити можна будь-які, і мода рамок не встановлює. Дизайнери видозмінять звичні моделі кожен сезон, пропонуючи все нові варіації кольорів і фасонів.

Демісезонне напівпальто.

Конкуренцію осіннім моделям цього представнику жіночого гардеробу ніякі інші варіанти верхнього одягу не складають. Найбільш затребуваним стилем сезону і поточного, і майбутнього, залишається мілітарі і стиль сімдесятих років минулого століття з тяжінням до мінімалізму. Головне достоїнство - можливість продемонструвати стрункі ніжки. Так само вибирати такі моделі воліють автоледи: водіння машини в напівпальто набагато зручніше, ніж в класичному пальто. У моду весни увійшли моделі орні. У них немає гудзиків, і воно заорюється за допомогою пояса, виглядає подібне рішення дуже стильно. В тренді і оригінальні фасони: кажан, тюльпан, футляр, пончо і зі спідницею. Але для того, щоб сміливо купувати такі варіанти, варто обзавестися хоча б однією моделлю класичного крою. Пастельні, ягідні і світлі відтінки будуть дуже доречні у весняній моді.

Позицій не здає і клітина. Саме вона надає пікантності моделям. Традиційні матеріали, замша, драм, кашемір і шкіра затребувані і в новому сезоні. Трикотажне демісезонне напівпальто - це новинка. Моделі досить креативні і незвичайні. З настанням весни затребуваними стануть моделі однотонні, прикрашені орнаментами і вишивками. Вдало вписалася в тренд і етнотематіка. Навісні петлі, так вдало видозмінити пальто, знайшли застосування і серед моделей нашого сьогоднішнього героя. Хутро залишається найбільш популярним варіантом обробки.

Як вибрати напівпальто.

Увагу варто приділяти силуету моделі. Рекомендується підбирати трапецієподібні і прямі силуети. Актуальні й моделі оверсайз. Їх особливість - похилі плечі і округлі рукава. Можливий варіант з рукавом на три чверті. Ретельно варто підбирати і декор. Великі лацкани, асиметричні кишені, подвійні клапани, шкіряна обробка поличок і рукавів - це оригінальна обробка сезону. В тренді декоративна відстрочка поділів, нерівні лінії швів, великі гудзики, контрастні вставки і декоративні блискавки. Увагу привертає і складна текстура, тому підбирати стильне напівпальто слід з урахуванням цього параметра. У моді букльований твід, драп, крій краще лаконічний. Зимові моделі краще вибрати картатій забарвлення. Це основний орнамент модних моделей. Статусність власниць підкреслять напівпальто хутряні. Найбільш затребуваними залишаються песець, лисиця і соболь. Жінка в подібній моделі впевнено почуває себе з будь-яких ситуаціях.

Для власниць фігур овальних, з широкою талією, але вузькими стегнами і плечима, переважні фасони приталені, без подплечников, але не надто вільні, що акцентують увагу на лінії талії. Оздоблення рекомендується мінімальна. При масивної нижньої частини і вузькою верхньою підбирати краще моделі з об'ємною обробкою верхньої частини: хутряними комірами або іншої подібної обробкою. Талію виділити допоможе ремінь. При широких плечах і вузькому тазі потрібен мінімум деталей обробки, а сама модель краще відрізна по талії. Дуже добре, якщо у неї буде широкий низ зі складками. Прямокутна фігура потребує асиметричному крої, вишивках і аксесуарах, які підкреслюють жіночність: широкий ремінь і кишені, наприклад. Для ідеальних фігур все фасони однаково виграшні. Якщо параметри нестандартні, ставитися до вибору одягу варто якомога ретельніше. Дискомфорт - не найкращий супутник протягом сезону, і тому при великому бюсті, широких плечах і вузьких стегнах підбирати треба моделі з мінімумом декору на грудях, без яскравих візерунків і поєднань структур.

Модні матеріали і аксесуари для напівпальто.

Найпопулярнішими залишаються матеріали натуральні. Їх застосування гарантує міцність і довговічність шкарпетки вироби. Кашемір - це немазкий і тепломісткий матеріал. Вироби з нього лідирують за якістю і естетику зовнішнього вигляду. Але це ще і найдорожча тканина. Серед всіх різновидів твіду, особливо міцного виду вовни з орнаментом «ялинка». Він міцний і теплий. Але люблять такий матеріал не тільки люди: комахи також є його шанувальниками, і від молі оберігати нове напівпальто доведеться особливо ретельно. Букле і велюр дуже красиві, але абсолютно непрактичні. Первісний вигляд вони втрачають дуже швидко без ретельного догляду. Груба і важка рогожка годиться для виготовлення уніформи. Замша і шкіра дуже популярні, але вибирати такі моделі варто в перевірених салонах і носити дуже акуратно.

Орієнтуватися важливо на смак і стиль. Рум'янець на щоках оттенят моделі червоних відтінків, загар - жовтих тонів, а білі додадуть особі фарфорового блиску. Але перш, ніж купувати світле напівпальто, варто обміркувати, наскільки часто доведеться віддавати його в чистку професіоналам. Незграбним і високим жінкам можна підібрати для себе англійський класичний фасон. У моді двобортні тренчі. Образ вийде актуальним і строгим. Моделі стилю мілітарі виглядають і на повній, і на струнку фігуру. Оздоблені хутром моделі й напівпальто-накидки також актуальні. Приталені моделі поєднуються з усіма фасонами. Але з довгою і широкою спідницею носити їх не можна. Фасон шинель з блискучими гудзиками, накладними кишенями-клапанами і прямими плечима вимагає підбору вузького низу: спідниця-олівець або обтягуючі брюки - варіант найкращий.

Більш демократичний дафлкот: до нього підійдуть і прямі брюки, і джинси. До бушлат широкий низ підібрати не вдасться. Для нього - вузькі і короткі спідниці і вузькі же штани. Модель бушлата без рукавів дуже оригінальна. Для неї кращі коротка спідниця і високі чоботи. Довгі рукавички - обов'язковий аксесуар до подібних речей. Для оверсайз потрібно обтягуючий низ: легінси, коротка вузька спідниця або джинси-скинни - це варіації ідеальних партнерів для напівпальто-кокона.

Аксесуари.

Щоб освіжити і урізноманітнити образ, можна підібрати до нього різні аксесуари. Для стриманих кольорів хороші яскраві: малиновий, червоний, кораловий або смарагдовий тони шарфиків, і рукавичок і капелюшків. Чим суворіше фасон напівпальто, тим суворіше повинен бути стиль головного убору. Об'ємні шарфи і шапки - не для коконів-оверсайз. Чим більше тяжіє фасон до класики, тим більше до нього підійде взуття на підборах. Взимку і восени це можуть бути високі чоботи, а в більш теплу погоду їх змінять ботильйони або туфлі . Взуття на низькому ходу - це ідеальний вибір для тих, хто зважився на дафлкот. Особливо важливо не перестаратися, щоб замість яскравого акценту не одержати ефект папугу. Строкаті аксесуари допустимі, але тільки з однотонними моделями. Для яскравих фасонів компаньйони повинні бути тільки однотонними. Для напівпальто в клітку або з візерункової тканини слід підібрати приглушені тони однотонної одягу. Але якщо воно виграє від сусідства з нестандартним аксесуаром, то поекспериментувати варто.

Підбір напівпальто за розміром.

Підібрати відповідний розмір дуже складно на око. Різні виробники - різні розміри. Тому варто перед походом в магазин визначити свої габарити і вивчити розміри, щоб знати, на що орієнтуватися. Важливо знати об'єм грудей, талії і стегон. Зіставляти розмір з ростом не потрібно. При високому зростанні і худорбі цілком підійде модель меншого розміру, зате подовженого фасону. Зимовий варіант завжди повинен підбиратися трохи довше більш легких варіантів верхнього одягу. Обов'язково визначити, які розміри пропонує виробник і враховувати, що носити зимовий напівпальто доведеться з теплими речами, а тому краще приміряти на розмір більше. Для варіантів на вихід буде потрібно близький до свого розмір, а для зручності при тривалих прогулянках необхідно напівпальто на розмір більше.

На ступінь зручності важливо дивитися і при примірці. Річ має не тільки виглядати, але і не утрудняти рухів. Також важливо, щоб залишалася можливість повернення покурпкі. Якщо придбану через інтернет річ можна повернути в магазин, що неподалік від району проживання, на пересилку витрат можна уникнути. При грамотному підході до вибору своєї моделі напівпальто стане більш стильним. Правильні аксесуари посилять привабливість образу. У той час як слідування тільки модним тенденціям і ні чого більше припинить навіть актуальний і стильний лук в карикатуру, де немає гармонії між верхнім одягом і особливостями фігури.

Фото-галерея жіночих напівпальто.

Раджу почитати наші статті:

Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць.

Жіноче напівпальто різних фасонів. 157 фото верхнього одягу для модниць.

Моделей пальто дизайнери пропонують чимало, і прекрасна половина населення планети зможе підібрати моделі за смаком. Але для харизматичних і яскравих натур більше підходять не класичний пальто, а більш зручні напівпальто. Різниця - в довжині. Класичні пальто доходять до коліна або середини ікри, а більш практичні напівпальто закінчуються біля середини стегна. Укорочена довжина ідеально підходить для осіннього сезону з його сльотою і брудом, поки холоду не настали, і капітального утеплення не потрібно. Сподіваємося, що Вам сподобаються моделі з нашої фото-галереї.

Які бувають напівпальто.

Залежно від використовуваного для виготовлення матеріалу їх поділяють на категорії. Перша - моделі з кашеміру. Вони дуже приємні і м'які. Це кращий матеріал для осінніх моделей, але він же і найдорожчий. Пальто з кашеміру зможе стати однією з найбільш нарядних речей гардеробу. Прослужить така річ максимально довго. Друга категорія - моделі зі шкіри з хутряною обробкою. Найбільше дана модель схожа на подовжену куртку. Хутром оброблені манжети, краю вироби і його комір. Традиційний декор - з каракульчі або норки. Дуже естетичні песцеві або єнотові вставки. Якщо напівпальто з натуральної шкіри з яких-небудь причин є неприйнятною, можна підібрати для себе екземпляр зі штучного хутра. Для осінніх не надто холодних вечорів непоганим варіантом є напівпальто в'язане. Його довжина зазвичай закінчується в районі коліна. В процесі виготовлення використовується в'язка ажурна або візерунки високої складності.

Моделі можуть застібатися на гудзики або фіксуватися в'язаним же поясом. Пальто з драпу - ще один різновид. У досить важкою незвичайного переплетення тканини чудові властивості зберігати форму і тепло. Моделі з драпу можуть бути однотонними або кольоровими, з довгим ворсом або коротким, з гладкою лицьовою стороною і з рисунчатой ​​підкладкою, як на представлених тут фотографіях.

Модні тренди цього року.

Моделі нинішнього сезону - це незвичайні тканини і різноманіття кольорів. У всіх колекціях простежується тяжіння до стилю мілітарі. Практично кожна модель декорована погонами, є накладні кишені і грубі гудзики. Актуальний і фасон редингот. Це модель полупрілегающего силуету з двобортною застібкою. Відмітна деталь модного сезону - комір, декорований оксамитом і кишені-клапани. Носити таку модель рекомендовано з традиційними джинсами або спідницями . Кольори обов'язково повинні відповідати зовнішності майбутньої власниці. Якщо модель підбирається тільки через ультраактуальності кольору, то навряд чи вона стане улюбленою при повній невідповідності особливостям зовнішності. Вписати придбання в щоденний гардероб можна тільки в тому випадку, коли вона повністю відповідає смаковим уподобанням. Мода запропонувала тренд однотонності. Чи не в фаворитах експериментальні орнаменти і багатобарвні композиції. Звертати увагу слід на речі однотонні.

Але з будь-якого правила є винятки. Оскар де ля Рента пропонує демісезонне напівпальто в синьо-жовтій гамі. Але носити його зможе не кожна леді: обов'язкове зовнішність дуже яскрава і неординарна, щоб модель не затьмарила володарку. У колекції Версаче пропонуються контрастні за відтінками моделі. Але однотонність тренда розбавляють тільки ця варіації. Завжди можна освіжити однотонне і досить суворе пальто . Допоможуть яскраві аксесуари: сумки, рукавички, шарфи або капелюшки. Правильний вибір гарантує дозволений контраст. Але носити даний вид верхнього одягу доведеться розкритим з одягом контрастною за кольором. Можна і застебнути, якщо контрастує одяг видно на відстані не менше двадцяти сантиметрів. В тренді кольори яскраві і соковиті або м'які і нейтральні по тону. Натурам креативним і оригінальним підійдуть перші, рожеві, жовті або червоні. Але обов'язково повну відповідність з цветотипом зовнішності.

Для тих, кому до вподоби ніжна пастель, пропонується світлий відтінок коричневого або беж. Ці рішення є унікальними, і підійдуть багатьом дамам. Серед світлих відтінків безсумнівними лідерами залишаються блакитний і світло-салатовий. Дуже актуальні класичні білий і чорний. Все підбираються до ансамблю аксесуари контрастувати з основними тонами не повинні. Сумочка цілком може бути підібрана в тон напівпальто. Для створення яскравого акценту підбираються контрастні рукавички і шарфик. Пояс повинен за кольором бути аналогічним верхньому одязі, та й обов'язковим його носіння не рахується. Одним з основних трендів є поєднання напівпальто з витонченою капелюшком або стильним кепі. При цьому необов'язково повний збіг відтінків або контрастність.

Зимове напівпальто цього сезону.

Жіноче зимове напівпальто обов'язково елегантне і тепле. Для виготовлення використовують кашемір, різні види вовни, драп і сукно. Темні і бляклі тони вже не актуальні. Всілякі відтінки зеленого, червоного, жовтого увійшли в моду. Осіння депресія відступає при вигляді яскравих моделей кольору бурштину і м'якоті гарбуза. Білий і беж залишається актуальним. Однак разом з ними в лідери вийшли насичені бузковий, червоний і синій. В хіти сезону вийшла клітина. Особливо затребувана вона у молоді. Для моделей комбінуються кілька матеріалів. Оздоблення на комірі, пояс і вставки можуть бути зі шкіри, оксамиту або хутра. Для екстравагантних моделей рукав може бути укорочений або використовується рясна обробка дрібними елементами: патамі, блискавками і відлітними кокетками. Ці вироби добре носити з джинсами і жіночими брючними костюмами класичного крою. Пальто-парку комбінувати легко з усіма стилями одягу. Цей варіант підходить для тих, кому необхідні універсальні речі.

Залишаються актуальними класичні тони, а також коричнево-сіро-синя гамма і болотні тони. Однак варіації носіння змінилися. Так, напівпальто-парки носити рекомендується не тільки з джинсами, а з сукнями з шовку з рослинним принтом. Прекрасним варіантом взуття до цього фасону будуть зручні уггі для прогулянки або елегантні високі ботфорти із замші для вечора. Триває запозичення з чоловічого гардероба. Дафлкот з бушлатом стали улюбленими моделями і для напівпальто. У жіночих варіантах у них насичені тони. Довжина виробів - трохи не досягає колін, а застібки виконані зі шкіри контрастного з основним тоном кольору. Двобортні моделі бушлатів з кашеміру до середини стегна. Моделі прекрасні з ботфортами і класичними високими чоботами . Стильно носити дафлкот і бушлати з довгими спідницями і обробленими хутром черевиками. У зимовому сезоні в моді і стиль мілітарі, з великими гудзиками і ременями зі шкіри. Напівпальто нагадують одяг сорокових і чудово виглядають з високими чоботами зі шкіри. Популярні принти і досить викликають візерунки.

Леопард і візерунки «під рептилію» (див. Фото в нашому каталозі), а також різнокольорові клітини і абстракція розженуть нудьгу і піднімуть настрій. У таких моделях леді ні на кого не будуть схожі. Це - підкреслена індивідуальність. Пальто-пуховик - ще одні зимова ідея дизайнерів. Актуальні кольори, розкішна хутряна обробка і широкі пояси з декоративними пряжками і вставками з аналогічних матеріалів - це їх відмінні риси. Одяг настільки зручна, що цілком може вважатися найкомфортнішим трендом сезону. Будь-які чоботи будуть поєднуватися з пуховиків , А по теплу і легкості у подібного фасону немає конкурентів. Додаткова перевага - можливість прання в машині. З усіх різновидів жіночого верхнього одягу тільки напівпальто в повній мірі підкреслює витонченість жіночих фігурок. Але це - за умови вибору відповідних моделей. Носити можна будь-які, і мода рамок не встановлює. Дизайнери видозмінять звичні моделі кожен сезон, пропонуючи все нові варіації кольорів і фасонів.

Демісезонне напівпальто.

Конкуренцію осіннім моделям цього представнику жіночого гардеробу ніякі інші варіанти верхнього одягу не складають. Найбільш затребуваним стилем сезону і поточного, і майбутнього, залишається мілітарі і стиль сімдесятих років минулого століття з тяжінням до мінімалізму. Головне достоїнство - можливість продемонструвати стрункі ніжки. Так само вибирати такі моделі воліють автоледи: водіння машини в напівпальто набагато зручніше, ніж в класичному пальто. У моду весни увійшли моделі орні. У них немає гудзиків, і воно заорюється за допомогою пояса, виглядає подібне рішення дуже стильно. В тренді і оригінальні фасони: кажан, тюльпан, футляр, пончо і зі спідницею. Але для того, щоб сміливо купувати такі варіанти, варто обзавестися хоча б однією моделлю класичного крою. Пастельні, ягідні і світлі відтінки будуть дуже доречні у весняній моді.

Позицій не здає і клітина. Саме вона надає пікантності моделям. Традиційні матеріали, замша, драм, кашемір і шкіра затребувані і в новому сезоні. Трикотажне демісезонне напівпальто - це новинка. Моделі досить креативні і незвичайні. З настанням весни затребуваними стануть моделі однотонні, прикрашені орнаментами і вишивками. Вдало вписалася в тренд і етнотематіка. Навісні петлі, так вдало видозмінити пальто, знайшли застосування і серед моделей нашого сьогоднішнього героя. Хутро залишається найбільш популярним варіантом обробки.

Як вибрати напівпальто.

Увагу варто приділяти силуету моделі. Рекомендується підбирати трапецієподібні і прямі силуети. Актуальні й моделі оверсайз. Їх особливість - похилі плечі і округлі рукава. Можливий варіант з рукавом на три чверті. Ретельно варто підбирати і декор. Великі лацкани, асиметричні кишені, подвійні клапани, шкіряна обробка поличок і рукавів - це оригінальна обробка сезону. В тренді декоративна відстрочка поділів, нерівні лінії швів, великі гудзики, контрастні вставки і декоративні блискавки. Увагу привертає і складна текстура, тому підбирати стильне напівпальто слід з урахуванням цього параметра. У моді букльований твід, драп, крій краще лаконічний. Зимові моделі краще вибрати картатій забарвлення. Це основний орнамент модних моделей. Статусність власниць підкреслять напівпальто хутряні. Найбільш затребуваними залишаються песець, лисиця і соболь. Жінка в подібній моделі впевнено почуває себе з будь-яких ситуаціях.

Для власниць фігур овальних, з широкою талією, але вузькими стегнами і плечима, переважні фасони приталені, без подплечников, але не надто вільні, що акцентують увагу на лінії талії. Оздоблення рекомендується мінімальна. При масивної нижньої частини і вузькою верхньою підбирати краще моделі з об'ємною обробкою верхньої частини: хутряними комірами або іншої подібної обробкою. Талію виділити допоможе ремінь. При широких плечах і вузькому тазі потрібен мінімум деталей обробки, а сама модель краще відрізна по талії. Дуже добре, якщо у неї буде широкий низ зі складками. Прямокутна фігура потребує асиметричному крої, вишивках і аксесуарах, які підкреслюють жіночність: широкий ремінь і кишені, наприклад. Для ідеальних фігур все фасони однаково виграшні. Якщо параметри нестандартні, ставитися до вибору одягу варто якомога ретельніше. Дискомфорт - не найкращий супутник протягом сезону, і тому при великому бюсті, широких плечах і вузьких стегнах підбирати треба моделі з мінімумом декору на грудях, без яскравих візерунків і поєднань структур.

Модні матеріали і аксесуари для напівпальто.

Найпопулярнішими залишаються матеріали натуральні. Їх застосування гарантує міцність і довговічність шкарпетки вироби. Кашемір - це немазкий і тепломісткий матеріал. Вироби з нього лідирують за якістю і естетику зовнішнього вигляду. Але це ще і найдорожча тканина. Серед всіх різновидів твіду, особливо міцного виду вовни з орнаментом «ялинка». Він міцний і теплий. Але люблять такий матеріал не тільки люди: комахи також є його шанувальниками, і від молі оберігати нове напівпальто доведеться особливо ретельно. Букле і велюр дуже красиві, але абсолютно непрактичні. Первісний вигляд вони втрачають дуже швидко без ретельного догляду. Груба і важка рогожка годиться для виготовлення уніформи. Замша і шкіра дуже популярні, але вибирати такі моделі варто в перевірених салонах і носити дуже акуратно.

Орієнтуватися важливо на смак і стиль. Рум'янець на щоках оттенят моделі червоних відтінків, загар - жовтих тонів, а білі додадуть особі фарфорового блиску. Але перш, ніж купувати світле напівпальто, варто обміркувати, наскільки часто доведеться віддавати його в чистку професіоналам. Незграбним і високим жінкам можна підібрати для себе англійський класичний фасон. У моді двобортні тренчі. Образ вийде актуальним і строгим. Моделі стилю мілітарі виглядають і на повній, і на струнку фігуру. Оздоблені хутром моделі й напівпальто-накидки також актуальні. Приталені моделі поєднуються з усіма фасонами. Але з довгою і широкою спідницею носити їх не можна. Фасон шинель з блискучими гудзиками, накладними кишенями-клапанами і прямими плечима вимагає підбору вузького низу: спідниця-олівець або обтягуючі брюки - варіант найкращий.

Більш демократичний дафлкот: до нього підійдуть і прямі брюки, і джинси. До бушлат широкий низ підібрати не вдасться. Для нього - вузькі і короткі спідниці і вузькі же штани. Модель бушлата без рукавів дуже оригінальна. Для неї кращі коротка спідниця і високі чоботи. Довгі рукавички - обов'язковий аксесуар до подібних речей. Для оверсайз потрібно обтягуючий низ: легінси, коротка вузька спідниця або джинси-скинни - це варіації ідеальних партнерів для напівпальто-кокона.

Аксесуари.

Щоб освіжити і урізноманітнити образ, можна підібрати до нього різні аксесуари. Для стриманих кольорів хороші яскраві: малиновий, червоний, кораловий або смарагдовий тони шарфиків, і рукавичок і капелюшків. Чим суворіше фасон напівпальто, тим суворіше повинен бути стиль головного убору. Об'ємні шарфи і шапки - не для коконів-оверсайз. Чим більше тяжіє фасон до класики, тим більше до нього підійде взуття на підборах. Взимку і восени це можуть бути високі чоботи, а в більш теплу погоду їх змінять ботильйони або туфлі . Взуття на низькому ходу - це ідеальний вибір для тих, хто зважився на дафлкот. Особливо важливо не перестаратися, щоб замість яскравого акценту не одержати ефект папугу. Строкаті аксесуари допустимі, але тільки з однотонними моделями. Для яскравих фасонів компаньйони повинні бути тільки однотонними. Для напівпальто в клітку або з візерункової тканини слід підібрати приглушені тони однотонної одягу. Але якщо воно виграє від сусідства з нестандартним аксесуаром, то поекспериментувати варто.

Підбір напівпальто за розміром.

Підібрати відповідний розмір дуже складно на око. Різні виробники - різні розміри. Тому варто перед походом в магазин визначити свої габарити і вивчити розміри, щоб знати, на що орієнтуватися. Важливо знати об'єм грудей, талії і стегон. Зіставляти розмір з ростом не потрібно. При високому зростанні і худорбі цілком підійде модель меншого розміру, зате подовженого фасону. Зимовий варіант завжди повинен підбиратися трохи довше більш легких варіантів верхнього одягу. Обов'язково визначити, які розміри пропонує виробник і враховувати, що носити зимовий напівпальто доведеться з теплими речами, а тому краще приміряти на розмір більше. Для варіантів на вихід буде потрібно близький до свого розмір, а для зручності при тривалих прогулянках необхідно напівпальто на розмір більше.

На ступінь зручності важливо дивитися і при примірці. Річ має не тільки виглядати, але і не утрудняти рухів. Також важливо, щоб залишалася можливість повернення покурпкі. Якщо придбану через інтернет річ можна повернути в магазин, що неподалік від району проживання, на пересилку витрат можна уникнути. При грамотному підході до вибору своєї моделі напівпальто стане більш стильним. Правильні аксесуари посилять привабливість образу. У той час як слідування тільки модним тенденціям і ні чого більше припинить навіть актуальний і стильний лук в карикатуру, де немає гармонії між верхнім одягом і особливостями фігури.

Фото-галерея жіночих напівпальто.

Раджу почитати наші статті:

Новости