Жіночі брюки з лампасами: з чим носити в 2019 році? фото

  1. Хвилююча історія брюк з лампасами
  2. Актуальні моделі і кольору в 2019
  3. Модні кольори
  4. З чим носити, щоб виглядати стильно?
  5. Кому носити штани з лампасами?

Одним із трендів, що не втрачають свою актуальність в 2019 році, знову стали жіночі штани з лампасами

Одним із трендів, що не втрачають свою актуальність в 2019 році, знову стали жіночі штани з лампасами. Незважаючи на те, що багато блогери вважають їх - спірною тенденцією, вони міцно закріпилися в гардеробах модниць. Яку модель вибрати в цьому році, якого кольору і з чим поєднувати, читайте далі.

Хвилююча історія брюк з лампасами

Вперше лампаси - вертикальні смуги контрастного кольору - з'явилися на формі військових. За їх кольором можна було визначити рід військ. Потім три білих смужки стали візитною карткою спортивної фірми Адідас, отримавши місце в жіночому гардеробі.

Вперше на подіумах брюки з лампасами з'явилися завдяки модному бренду Chloe. C легкої руки Клер Уейт Келлер тепер смужки можна побачити не тільки в спортивних залах, а й в ресторанах, на зіркових вечірках і гучні прем'єри.

Отже, штани бувають різної довжини, шиються з різних тканин, самі смужки можуть бути різної ширини. У цьому сезоні лампаси з'явилися навіть на джинсах.

Актуальні моделі і кольору в 2019

Якщо ви збираєтеся включити лампаси в свій гардероб, будьте вкрай уважні при виборі деталей образу. Не варто просто брати старі спортивні штани, модний образ у вас навряд чи вийде. Отже, які моделі особливо актуальні зараз.

  1. У цьому сезоні фешн-індустрія подарувала нам штани з лампасами в підлогу. Виглядають дуже жіночно і зухвало. Головне - не носити з кросівками та іншої спортивної адаптованою взуттям.
  2. Цей модний сезон - сезон контрастів, тому інший супер актуальний тренд - укорочені брюки. Залежно від матеріалу виконання підійде дівчатам з більш спортивним або більш міським стилем. Ця модель трохи менш вимоглива до взуття, хоча відверто спортивне взуття - однозначно моветон.
  3. Широкі штани подарують романтичний або ділової образ. Моделі можуть бути як довгі, так і короткі, що розширюються від коліна або від стегна - так що знайти свій варіант зможе будь-яка дівчина.
  4. Джинси з бічними смужками з іншого матеріалу або страз виділять вас з натовпу на вечірці. Джинси, як правило, завужені до низу в залежності від заходу дозволяють надягати каблуки або більш демократичне взуття на танкетці.
  5. Безумовний тренд цієї весни - шкіряні штани з лампасами. Кольори для таких моделей варто вибирати спокійні і не дуже контрастні. Із взуття можна вибрати високий каблук (при цьому верх не повинен бути обтягуючим інакше вийде «самі розумієте що»), або черевики на плоскій підошві.

Дизайнери не скупляться на фактури, тканини і кольору, так що забудьте про трикотажних штанях.

Модні кольори

Що стосується кольору, то як і раніше актуальні класичні кольори - чорний, сірий бежевий і білий.

Чорні з білими смужками штани або білі з чорними - один з нестаріючих хітів сезону. Поєднання сірого і чорного або бежевого - виглядає стильно. Лампаси можуть бути як у вигляді суцільних смужок з тієї ж тканини, так і оригінальні - наприклад з мережива.

Контрастне поєднання червоного і білого, а також майже будь-яких інших яскравих кольорів розфарбує 2019 рік.

Срібло і золото зараз в моді. Сріблясті і золотисті штани з смужками, виконаними в темних відтінках, відмінно підійдуть для світського заходу. Джинси з срібними або золотими смужками по боках також органічно увіллються в ваш гардероб.

Зверніть увагу на різнокольорові лампаси на тлі чорного або синього. На таких моделях смужки нашиваються в два-три ряди і можуть поєднувати до трьох кольорів.

На таких моделях смужки нашиваються в два-три ряди і можуть поєднувати до трьох кольорів

З чим носити, щоб виглядати стильно?

Для образу в діловому стилі поєднуйте класичні жіночі брюки з лампасами з легкими блузками і жакетами. Якщо колір смужок поєднується з кольором жакета, таке поєднання до того ж витягне фігуру і зробить вас стрункіше.

Для жіночних образів вибирайте шовкові варіанти, вони зроблять вас витонченішими і елегантніше.

Для жіночних образів вибирайте шовкові варіанти, вони зроблять вас витонченішими і елегантніше

Якщо ви віддаєте перевагу стиль smart casual , До штанів з лампасами підберіть вільний светр або легкий джемпер. Інший варіант - облягаючі моделі з шкіряною курткою і блузою.

Інший варіант - облягаючі моделі з шкіряною курткою і блузою

Розшитий бомбер або подовжений кардиган допоможуть створити вам цибулю в стилі спорт-шик.

Розшитий бомбер або подовжений кардиган допоможуть створити вам цибулю в стилі спорт-шик

Найбільші відчайдухи і сміливі модниці зможуть поєднувати лампаси з мереживними топами, корсетами та кедами на платформі.

Якщо на вулиці прохолодно, сміливо одягайте з вузькими моделями дублянку або пальто оверсайз , А також ботильйони в колір смужок .

Кому носити штани з лампасами?

Всім, якщо правильно підібрати модель і довжину.

Струнким дівчатам підійдуть обтягуючі вузькі штани з бічними смужками. Повним жінкам варто придивитися до виробів з м'яких тканин і еластичним поясом. Бічні смужки відмінно приховують деякі недоліки фігури і візуально витягають їх володарку, особливо в поєднанні з високим каблуком.

Невисоким дівчатам відмінно підійдуть ультрадлінние і широкі брюки, що закривають високий каблук. Прямий крій універсальний і підійде будь-якого типу фігури.

Вирішуйте, і в цьому сезоні ви точно знайдете свої штани з лампасами!

Кому носити штани з лампасами?
З чим носити, щоб виглядати стильно?
Кому носити штани з лампасами?

Новости