Жіночі духи, які подобаються чоловікам: рейтинг кращих ароматів

  1. Роль аромату в стосунках
  2. ТОП 10 кращих жіночих парфумів
  3. 2. Noble Leather від Yves Saint Laurent
  4. 3. Decadence від Marc Jacobs
  5. 4. Euphoria Essence від Calvin Klein
  6. 5. Roses De Chloé
  7. 6. Mandorlo Di Sicilia від Acqua Di Parma
  8. 7. Chance Eau Vive від Chanel
  9. 8. Mimosa & Cardamom від Jo Malone
  10. 9. Eros Pour Femme від Versace
  11. 10. L'Extase від Nina Ricci
  12. Групи духів
  13. Куди наносити парфуми

Коли справа стосується відносин - дрібниць не буває. Важливо все: постава, стиль, усмішка, погляд і навіть запах. Які парфуми зазвичай подобаються чоловікам? Ми склали докладний рейтинг ТОП 10 найкращих ароматів, які допоможуть звернути увагу, залучити й спокусити.

Роль аромату в стосунках

Запах безпосередньо пов'язаний з сексуальним потягом. Підтвердження цьому можна знайти не тільки на сторінках модних журналів, а й в дослідженнях швейцарських, італійських і американських вчених. Запах спокушає найефективніше, і з цим не посперечатися. Кожна дівчина зобов'язана правильно підбирати свій інструмент для підкорення чоловіків. Які ж аромати привертають сильну половину людства?

Було доведено, що бактеріальні «загарбники», які формує наш особистий аромат, дійсно приваблюють інших людей. Тепер уявіть, що відчувають чоловіки, коли милі дами ще й підсилюють цей природний аромат чарівними молекулами духів.

Дослідники зібрали природний аромат (навіть не питайте, яким чином) 50 жінок. Представники сильної статі після практичної частини експерименту оцінювали кожен зразок, до якого запаху більше тягне.

В результаті експеримент ні до чого не привів, природний запах дівчат приблизно однаковий. Приходимо до висновку, що саме запахи, посилені духами, можуть схилити чашу терезів на бік дівчини, ніяк не звичайний запах «бактеріальних загарбників».

Чуттєве сприйняття так само грає певну роль. Якщо чоловік один раз «збожеволів» від запаху своєї невістки, то в наступних епізодах вашого роману він буде чекати такого ж ефекту. І, якщо ви зможете підтримувати подібний запах протягом ваших відносин, то буквально прив'яже до себе неприборканого хлопця. Інша справа що потрібно і міняти час від часу свій стиль, у всьому, в тому числі і пахощі.

ТОП 10 кращих жіночих парфумів

1. Miu Miu від Miu Miu

Miu Miu від Miu Miu

Гарантований стовідсотковий успіх в справах любовних. Аромат конвалії і жасмину зробить свою справу. Нотки троянди теж грає свою роль і залучають потрібне увагу. Розкривається в деревних нотах і стає прохолодним, створюючи таємничість навколо дівчини.

2. Noble Leather від Yves Saint Laurent

Noble Leather від Yves Saint Laurent

Амбра і ваніль створюють той самий східний аромат. Від вас дійсно буде пахнути східними пристрастями, пристрасно і незвично. Густий запах створений виключно для фатальних красунь, які вже давно готові зустріти свою долю. А цей аромат буде відмінним завершальним елементом в створенні образу фатальної жінки.

3. Decadence від Marc Jacobs

Decadence від Marc Jacobs

Ірис, контрольований духами, народжує то саме незабутнє відчуття. І в центрі уваги будеш саме ти, мила пані, яка превознесёт себе дякую цьому прототипу.

4. Euphoria Essence від Calvin Klein

Euphoria Essence від Calvin Klein

У цій марці змішуються чудові смаки: відчуваються нотки білого шоколаду в шлейфі, який збуджує основний чоловічий інстинкт. Все змішується в малині і ожини, така сексуальна жіночий парфюм дійсно може не тільки порушити інстинкт, але і конвертувати все до вищих душевні почуття.

5. Roses De Chloé

Roses De Chloé

Не існує нічого натхненність і сексуальніше ніж пелюстки пахучою троянди. І саме в цій марці захований весь рожевий сад, який привертає бажання хлопців.

6. Mandorlo Di Sicilia від Acqua Di Parma

Mandorlo Di Sicilia від Acqua Di Parma

Персик, Ваніль і іланг-іланг: так пахне романтичну відпустку на березі Сицилії, де в повітрі розлита нега і середземноморський темперамент, а чорноока красені готові на все заради уваги прекрасної синьйорини

7. Chance Eau Vive від Chanel

Chance Eau Vive від Chanel

Грайливий аромат, який просто створений для фліртує дівчини з явною ноткою нахабства. Ні, «пацанки» не рекомендується. Цей аромат червоного апельсина створений для справжніх, спритних принцес.

8. Mimosa & Cardamom від Jo Malone

Mimosa & Cardamom від Jo Malone

Цей аромат здатний довести дівчині її унікальність, допоможе продемонструвати їй свою унікальність і дати необхідний ресурс для залучення чоловіків - духовну силу. Духовна сила проявляється в тому, що аромат маскує сильні якості дівчини, а демонструє лише витонченість, крихкість і слабкість. Це і є справжній прояв сили.

9. Eros Pour Femme від Versace

Eros Pour Femme від Versace

Цей парфум дійсно зачіпає струни душі людської, адже названий на честь бога любові. Терпкий аромат жасмину і бергамот, а також нотки граната змушують серце потенційного залицяльника битися набагато сильніше звичайного темпу.

10. L'Extase від Nina Ricci

L'Extase від Nina Ricci

Чуттєвий аромат може ненароком сп'янити будь-якого непідготовленого чоловіка. Не тільки краса - страшна сила, але і аромат. Надсилайте цей квітковий аромат в правильне русло і зможете залучити свій об'єкт обожнювання.

Групи духів

Міркувати про перевагу духів у відносинах між чоловіками і жінками можна нескінченно, але без нагальної теорії подібні міркування будуть представлятися сухими. Подивимося ж, які бувають духи по запаху, розділимо їх на групи:

  • Шипрові. Підійдуть дамам, які віддають перевагу звичайним запахи природним запахів. Цій групі притаманні аромати шавлії, лаванди, троянд. Такий аромат підходить не тільки для прекрасних жінок, а й для сильних чоловіків, які хочуть стежити за собою.
  • Амброві містять в собі різні масла. Найбільше використовуються чоловіками;
    Альдегідні будуть розкриті тільки після взаємодії з людським тілом. Потрібно нанести його на попередньо обмиті тіло, і тоді в повній мірі розкриється не простий аромат тіла, а чарівний аромат сандалового дерева;
  • Деревні. Притаманний аромат рожевого куща, ветівера, сандала, мирти, мускусу.

Місця на тілі, куди потрібно наносити парфум, щоб продовжити їх звучання:

Куди наносити парфуми

Кожна дівчина помічала, що аромат протягом дня має властивість потроху зникати, з часом слабшати. А на якісь місця взагалі можна нічого наносити, не залишить слідів буквально через через годину. Прийшла пора познайомитися з зонами, в яких «молекули нападу» вашого запаху відчувають себе найбільш комфортно і можуть виконати свою головну місію - залучення чоловіків :

  • Волосся. Багато засновники парфумерних марок на повному серйозі стверджують, що у волосся потенціал для збереження приємного запаху набагато більше, ніж у конкурентних місць на вашому тілі. Спробуйте використовувати парфуми безпосередньо для волосся, для більшого ефекту. Після нанесення розчісуйте волосся, щоб поширити запах в усі ділянки.
  • Область за вухами. Досить відома область. Навіть неосвіченому в таких питаннях дівчата зі всієї сміливістю скажуть, як саме наносили духи на свій випускний вечір. Область за вухами в цьому списку опиниться аж ніяк не останньою. Хеннессі надав цій ідеї особливого поширення, і тепер розкрито властивість, що жіночий аромат набуває особливого значення саме в цій області, як не дивно.
  • Задня частина шиї. Може бути це дивно, проте саме такий аромат живе найбільше. Він дійсно зберігає свою стійкість навіть після дуже активного дня коли вже зовсім немає шансів не відновлення колишньої запаху пристрасті. Не забудьте перед тим, як застегнёте комірець блузки, скропити то місце всередині.

Рейтинг найкращих жіночих парфумів, які подобаються чоловікам was last modified: by Armina

Які парфуми зазвичай подобаються чоловікам?
Які ж аромати привертають сильну половину людства?

Новости