Жіночі духи на всі випадки життя Вибір аромату для будь-якої

  1. Жіночі духи на всі випадки життя Вибір аромату для будь-якої дівчини чи жінки - процес досить непростий,...
  2. Солодкість?
  3. Кращі жіночі композиції духів 2017 року

Жіночі духи на всі випадки життя

Вибір аромату для будь-якої дівчини чи жінки - процес досить непростий, з ноткою творчості. Здійснюючи пошук духів, слід звертати увагу не тільки на бренд, потрібно врахувати також темперамент самої майбутньої власниці духів, стиль її одягу, вік і статус в суспільстві. Як же зробити правильний вибір?

Але, щоб точно знати, який аромат підійде вам найкраще, в першу чергу слід ознайомитися з важливими особливостями різних духів.

Але, щоб точно знати, який аромат підійде вам найкраще, в першу чергу слід ознайомитися з важливими особливостями різних духів

Які парфуми вибрати?

З античності багато людей використовували духи, проте їх творці в той час були мало кому відомі. На сьогоднішній день технологія їх створення зазнала суттєвих змін, а частина популярних брендів прийнято вважати практично твором мистецтва, в які їх виробники вкладають всю свою жизнь.

Насправді у всіх, навіть найбільш розкручених і дорогих ароматів є один і той же склад, що включає спирт для парфумерії та воду, різниця лише в співвідношенні ефірного масла або інших натуральних складових.

Духи для молодої дівчини - невід'ємний атрибут її образу, що підкреслює її юний вік, свіжість, посмішку. Такий підхід є стандартним, однак в нинішній час сучасні жінки в першу чергу бажають бути індивідуальностями, що і відбивається на їх образі. Зухвалість або врівноваженість, виклик всьому світу або спокій - такий вибір може зробити для себе будь-яка дівчина, яка намагається висловити своє внутрішнє «я», в тому числі за допомогою духів.

Солодкість?

За допомогою солодкуватий ароматів дівчатам вдається привернути увагу чоловіків, завдяки чому вони і користуються такою великою популярністю. Кращі варіанти:

  • Chanel Candy - «льодяники з ягід», аромат, мають кардинальні відмінності від безлічі суворих заходів Chanel, має нотки персика, вишні, малини;
  • Prada Candy L`Eau - відмінний яскравий аромат, що поєднує в собі карамель, білий мускус і цитрусових ваніль;
  • Lancome La Vie Est Belle - аромат для м'яких, чуттєвих дам. Асоціативно схожий з фруктово-ягідним десертом, від духів віє легкістю і безтурботністю.

Ніжність?

На чому зупинити вибір дівчатам, від яких віє спокоєм і врівноваженістю? В першу чергу в таких запахах не повинно відчуватися різкості. Рекомендовані варіанти:

  • Alta Moda Real - аромат для молоді, від нього так і віє ніжністю і енергією, квіти і фрукти в одному флаконі: рожева магнолія, зелене яблуко, цитрусові - і все це для тебе, єдиною;
  • Iris Bleu & Iris Blanc, L'Occitane - запах, що поєднує в собі смородину, цитрусові, ірис і персик;
  • Alien Eau Extraordinaire, Thierry Mugler - аромат з лінійки Alien, що поєднує в собі свіжий чай і бергамот, що трансформується в ніжність неролі.

Свіжість?

Для любительок свіжих духів відмінними варіантами стануть такі композиції:

  • DIOR - DIOR ADDICT EDT - запах протиріч, поєднує в собі сицилійський мандарин і східний жасмин з нотками ванілі;
  • DOLCE GABBANA - DOLCE FLORAL DROPS - поєднання свіжості і романтизму. До складу входить неролі, водяна лінія, нарцис і амариліса з деревними нотками.

До складу входить неролі, водяна лінія, нарцис і амариліса з деревними нотками

Кращі жіночі композиції духів 2017 року

Список ароматів, що користуються найбільшою популярністю серед молодих дівчат, виглядає так:

  • Womanity - топ-1 в цьому році, нова композиція від Thierry Mugler. Аромат, від якого віє витонченістю і вишуканістю морської води в поєднанні з інжиром, полуницею і чорною ікрою;

Аромат, від якого віє витонченістю і вишуканістю морської води в поєднанні з інжиром, полуницею і чорною ікрою;

  • Miss Dior - ще одна прекрасна річ, що поєднує в собі солодку болгарську троянду з пачулей;

Miss Dior - ще одна прекрасна річ, що поєднує в собі солодку болгарську троянду з пачулей;

  • Sahara Noir - найбільш очікуваний аромат для цінительок прекрасних духів. Поєднує в собі тютюн, чорний перець, грейпфрут і бергамот.

Поєднує в собі тютюн, чорний перець, грейпфрут і бергамот

  • Valentino Acqua Floreale - ще одна очікувана композиція, що поєднує в собі жасмин і апельсинове дерево.

Valentino Acqua Floreale - ще одна очікувана композиція, що поєднує в собі жасмин і апельсинове дерево

  • Жіночі духи Eau de Lacoste - аромат, веющий чуттєвістю і легкістю від Lacoste, де зробили ставку на свіжість і стійкість в цьому сезоні.

Жіночі духи Eau de Lacoste - аромат, веющий чуттєвістю і легкістю від Lacoste, де зробили ставку на свіжість і стійкість в цьому сезоні

  • Жіночі духи Dior Hypnotic Eau Sensuelle - суміш строгих тонів і романтизму. Наявність мандарина в складі додає аромату свіжих і яскравих відтінків.

Наявність мандарина в складі додає аромату свіжих і яскравих відтінків

Такі кращі аромати духів в цьому році. А що вибрали для себе Ви?

Солодкість?
Як же зробити правильний вибір?
Які парфуми вибрати?
Солодкість?
Ніжність?
На чому зупинити вибір дівчатам, від яких віє спокоєм і врівноваженістю?
Свіжість?
А що вибрали для себе Ви?

Новости