Жіночі камені для народження дітей і обереги для немовлят

  1. Камені для зачаття дитини
  2. Жіночі камені для вагітних
  3. Камені обереги для немовлят

Під час вагітності жінка намагається всіма способами захистити себе і своє дитя. У цьому нелегкому завданні їй на допомогу приходять прикраси, інкрустовані дорогоцінними і напівкоштовними каменями. З давніх часів до нашого часу дійшли знання про використання каменів в захисті сім'ї, допомоги в зачатті, підтримки під час вагітності і після народження малюка. Раніше цілитель міг призначити ліки, до складу якого додавався певний товчений мінерал. Сьогодні немає потреби звертатися до таких радикальних методів, і все ж - як вибрати саме свій мінерал?

Камені для зачаття дитини

З організмом все в порядку, долікувалися дрібні і великі болячки, і ось він, довгоочікуваний період в житті З організмом все в порядку, долікувалися дрібні і великі болячки, і ось він, довгоочікуваний період в житті. Сім'я вирішила, що їй пора розростися. До зачаття потрібно поставитися так само відповідально, як і до самої вагітності і тим паче до пологів. На цьому етапі варто звернутися до літотерапії - камнелеченію.

Серед каменів, що сприяють швидкому зачаттю, на першому місці по праву стоїть рубін . Витончене колечко на мізинці дівчата допоможе швидко завагітніти. З тієї ж роллю прекрасно справляються димчастий кварц і бурий карнеол. З їх допомогою відтворна функція в організмах майбутніх батьків покращує свою роботу.

Страшний діагноз - безпліддя. Однак не варто впадати у відчай - для закоханих немає нічого неможливого. літотерапія пропонує аметист , Який здатний зробити позитивний вплив на репродуктивну функцію організму, тому варто придбати срібний перстень з аметистом. Існує думка, що в старовину молодята пили з чаш, виконаних саме з цього каменю. Схожу дію надає нефрит , Який береже і мати, і дитя до самої появи малюка на світ. підвіска з місячним каменем (Селеніту) також сприяє швидкої вагітності, але носити її рекомендується не більше одного разу протягом тижня. Камінь дії, він же сердолік , Дуже ефективний в питаннях зачаття малюка, як і красуня-яшма . смарагд часто називають каменем матерів. Цей символізує життя камінь дає той же результат, що і аметист, але носити їх разом не рекомендується. коралове намисто збалансує гормональний фон і усуне дрібні порушення. А ось любительки алмазів часто і не підозрюють, що носять при собі один з найсильніших талісманів, які захищають свою господиню від безпліддя. А молочний опал-кахолонг , Званий «скам'янілим молоком», допомагає не тільки в зачатті і вагітності. Він сприяє лактації, тому коли жінка припиняє годувати грудьми - краще зняти прикраса з цим каменем.
До змісту

Жіночі камені для вагітних

І ось - довгоочікуване щастя І ось - довгоочікуване щастя! Тепер його потрібно зберегти, і в цьому майбутній мамі допоможуть лазурит і Бурштин . Останній чудово допомагає від безсоння і головні болі, якщо покласти його в необробленому вигляді на ніч під подушку. гранат поповнить запаси енергії і додасть сил. Не секрет, що вагітна жінка часто стає примхливою і дратівливою. Амазонит і сердолік заспокоять і гармонізують душевний стан. Сердолік в Європі носили у вигляді бус, щоб захиститися від лихого ока і викидня. бірюза допоможе виносити малюка до терміну, яшма захистить від кровотечі. малахіт , Аметист, онікс навіють добрі сни. Якщо в спадок або в подарунок отримано прикраса з алмазом, то камінь буде зберігати свою володарку від травм і хвороб, а також поділиться енергією, якої так не вистачає під час вагітності. Більш того, якщо алмаз стосується шкіри, то він допомагає збити температуру і вивести шлаки з організму.

Вагітність - це не тільки щасливий період очікування малюка. Організм матері працює за двох, і щоб через посиленого навантаження не виникло проблем, потрібно поліпшити його роботу.

Першою проблемою стає токсикоз. Його можна перемогти, якщо носити бурштин на довгому ланцюжку в області шлунка. Дуже велике навантаження випробовують нирки. Поліпшення їх роботи сприяють селеніт , Аметист, раухтопаз . Рожевий кварц і аквамарин приберуть набряклість і нададуть дію, рівноцінне теплому компрес. Величезну роботу виконує серце вагітної жінки, перекачує незвично великий об'єм крові. Нестача кисню викликає анемію. Справитися з нею під силу топазу , тигрове око , Лазуриту і кривавої яшмі. Ці мінерали завдяки своїм чудовим властивостям збільшують кількість гемоглобіну і сприяють поліпшенню кровообігу. Нефрит і сердолік покращують і очищають кров. Малахіт (особливо його темні види) захистить малюка від кисневого голодування.

Часта слабкість і скачуть тиск не вистоять проти бурштину. При вагітності не хочеться труїти організм таблетками. Зняти біль можна на енергетичному рівні, розглядаючи камені певних кольорів. Зелені допоможуть заспокоїтися, помаранчеві і золотисті піднімуть настрій. Незалежно від місця, в якому даються взнаки хворобливі відчуття, прибрати їх можна агатом або оніксом.

гагат , Або чорний бурштин, прожене передпологовій страх і зменшить біль при переймах і пологах, а сард, добре загоює рани, виявиться вельми корисним після кесарева. Його рекомендується носити так, щоб камінь в оправі стосувався тіла безпосередньо. Кахолонг також полегшить страждання породіллі, особливо якщо кільце з ним буде надіто на середній палець.
До змісту

Камені обереги для немовлят

Новонароджений малюк потребує захисту Новонароджений малюк потребує захисту. Це не тільки батьківська любов, але і талісман, який мама дбайливо загорнула в тканину і сховала в ліжечку, або ж приколола мішечок з оберегом до колясці.

Дуже популярний бурштин, що захищає дитину від лихого ока і злих намірів, що дарує йому міцний сон і хороше здоров'я. Янтар поліпшить характер малюка. А Горний кришталь подбає про гармонійний розвиток дитини відповідно до закладених природою рисами. Як і бурштин, цей камінь можна використовувати для дитячої захисту з самого народження. Білий агат посилить позитивні якості, внесе баланс і спокій, захистить від пристріту і негативу з боку. Щоб дитина не лякався, серед його захисних талісманів повинен бути малахіт. Найкраще мінерал проявить чудові властивості, якщо його власником буде сором'язливий, сором'язливий малюк. Малахіт зніме головний біль і не допустить появи почуття самотності. Пробудити цікавість і потяг до знань допоможе аметист, який сприяє розвиткові інтелекту. Вчить концентруватися, і вносить гармонію у відносини з оточуючими дитини людьми. Для захисту новонародженого малюка від пристріту, для допомоги в розвитку і підтримки здоров'я використовується «курячий бог». З давніх-давен вважається, що камінь обіцяє щастя того, хто його знайшов і тому, хто його носить. Сердолік рекомендується носити з дитинства, особливо він виручає маму і дитину в період прорізування зубів. Якщо мати носить прикрасу з хризоберилом , То його позитивні властивості поширюються і на новонародженого. А жінці цей камінь допомагає впоратися з депресією і зміцнити відносини з рідними.

При виборі каменю варто враховувати не тільки дію, яке він надає. Є багато супутніх чинників, зокрема, знак зодіаку і дата народження. Перед тим як надіти прикраса з тим або іншим мінералом, дізнайтеся у фахівців, як правильно його носити і як поводитися з каменем. У будь-якому випадку, при покупці вам варто прислухатися до своїх відчуттів. Свій камінь ви обов'язково відчуєте.
До змісту

Сьогодні немає потреби звертатися до таких радикальних методів, і все ж - як вибрати саме свій мінерал?

Новости