Жіночі ремені і пояси: які, з чим і як?

  1. З чим носити модний аксесуар - широкий шкіряний пояс ↑
  2. З чим носити вузький і пояс середньої ширини? ↑
  3. З чим вам носити шкіряний пояс корсет ↑
  4. З чим носити жінці свій пояс пояс? ↑
  5. З чим носити ремінь гумку? ↑

Як ви вважаєте, яка річ може в одну секунду перетворити бляклий і непримітний наряд в яскравий і запам'ятовується образ Як ви вважаєте, яка річ може в одну секунду перетворити бляклий і непримітний наряд в яскравий і запам'ятовується образ ?! Так, це жіночі ремені і пояси: широкі і вузькі, у вигляді гумки або у вигляді корсета, кушака або банта, шкіряні або ручної роботи з камінням і кристалами.

Скільки матеріалу для творчості і створення унікального і неповторного зовнішнього вигляду! Сьогодні ми поговоримо про важливе жіночому аксесуарі - ремені і основних видах жіночих ременів, кожен з яких по своєму гарний і має свою сферу застосування.

У 2014 році в моді були безформні, мішкуваті одягу, в якій абсолютно не вчувався жіночий силует. І знову стало модно підкреслення лінії талії, і ремені з поясами стали знову затребуваними, хоча особисто я носила пояса завжди, незалежно від тенденцій примхливої ​​моди.

При цьому дизайнери не зупинилися на якійсь певній моделі. Дозволяється носити абсолютно різні види пасків, тільки необхідно знати з чим носити і з якого приводу він надівається.

Перед тим, як почати свій огляд, хочу сказати, що ремінець може з легкістю змінити зовнішній вигляд як в хорошу сторону, так і виставити напоказ недоліки фігури власниці. Краще мати в своєму гардеробі безліч різних поясів, що відрізняються не тільки за кольором, але і по ширині і фактурі.

ременів, як і шарфів, палантинів і хусток, які ми носимо , Має бути багато. Можна сказати, що ременів у жінки має бути стільки ж, скільки краваток у чоловіків. Аналогічно краватці, один і той же жіночий ремінь або пояс можна поєднувати з різною одягом. А різні види і забарвлення поясів одягаються з певним типом одягу.

Класичні моделі ременів з якісної шкіри ніколи не вийдуть з моди не тільки тому, що вони дуже практичні і універсальні, але можливо і тому, що багато наших жінки просто не вирішуються надіти на себе щось яскраве, екстравагантне і яскраве, або, не вміючи правильно поєднувати різні типи, боятися здатися безглуздими або ж просто не замислюються про те, що є ще й інші цікаві моделі. Однак і звичайні ремені вигідно підкреслюють фігуру і доповнюють образ.

У моєму гардеробі теж є пару поясів «на всі випадки життя» і я вважаю, що це правильно. Ніколи не знаєш, де тобі зустрінеться класна річ, а пояс до нього купити відразу не виходить. Шкіряні ремені для жінок можуть бути найпростішими без прикрас і з лаконічною пряжкою, зазвичай такі ремені носяться з брюками або джинсами. Їх роблять як зі звичайної свинячої шкіри, так і екзотичних видів шкір, наприклад, ефектно виглядає жіночий ремінь зі зміїної шкіри. Але і коштують вони в разу дорожче. Шкіряні ремені можуть бути просто плетеними, а не складатися з єдиного полотна.

Також бувають жіночі шкіряні красиві ремені з масивною пряжкою або прикрасами, наприклад, широкий пояс зі стразами або ж з візерунками і вишивкою. Зазвичай їх надягають, якщо хочуть похвалитися красою свого ременя на клубній вечірці. Вони можуть бути як з м'якою зміїної шкіри, так і з грубою бичачою, щоб тримати форму.

Жіночий ремінь з натуральної шкіри або замшевий може бути різної ширини:

  • широким
  • середньої ширини
  • вузьким і тонким

З чим носити модний аксесуар - широкий шкіряний пояс ↑

Як по іншому називаються широкі пояси на талію? У них багато назв - пояс, корсет, корсаж і навіть камербанд. Набирають популярність широкі шкіряні пояси, які поступово трансформуються в корсети з двома пряжками, але про них трохи пізніше. Принадність широких поясів в тому, що вони добре підкреслюють лінію талії, роблячи її тонше, а також візуально подовжуючи ноги.

Вони дуже красиво поєднуються з різними сукнями, спідницями із завищеною талією, джинсами і хутром. Але будьте обережні! Якщо у вас є зайва вага, то запитайте: «Чи йде повним широкий пояс?». На жаль, ремінь великий ширини буде ще більше конати його господиню.

З чим носити вузький і пояс середньої ширини?

Шкіряні пояси класичної ширини можна поєднувати з будь-яким одягом: від вуличного і ділової до вечірньої. Також і тонкі ремінці поєднуються практично з усім і не мають обмежень. Їх можна носити і з спідницями, і з сукнями, і поверх блуз, з шортами і брюками. Вибирайте найбільш підходящі до одягу за кольором і не обмежуйтеся тільки чорним або білим. Активно використовуйте будь-які кольори: і блакитний, і бежевий, і червоний, і навіть болотного кольору з сірим. Такі ремені вигідно підкреслюють талію на сукнях у жінок з фігурою за типом прямокутник .

Вузькі шкіряні ремені відмінно гармонують з жіночими в'язаними кофтами і трикотажними сукнями, а також з верхнім одягом: шубами, пальто, плащами. Їх можна носити затягнутими або просто лежать на стегнах, а також носити кілька ремінців відразу. Жінкам із зайвою вагою рекомендую використовувати саме вузенькі ремінці, якщо це передбачено нарядом. Нижче на фото ви можете подивитися деякі моделі красивих ременів і поясів.

Нижче на фото ви можете подивитися деякі моделі красивих ременів і поясів

Пояс-бант додасть образу жіночності та витонченості. Дуже красиво виглядає на вечірніх і котелень сукнях, але бантик на поясі можна зустріти і в повсякденному одязі. До речі, елегантно буде виглядати чорний бант на червоному сексуальній сукні або білий бант на поясі чорного маленького сукні. Я писала про силу червоних суконь і з чим їх можна поєднувати в статті «Як носити червону сукню?»

Завжди шикарно виглядає бант на поясі з атласної стрічки. Ви навіть можете його зшити самі. Це не важко, тим більше, що скоро у мене вийде стаття на цю тему. Будуть різні варіанти, схеми і викрійки. До речі, носити на поясі бант можна не тільки з сукнею. На фото нижче ви бачите як гармонійно і жіночно виглядають штани з бантом у вигляді пояса.

Пояс-корсет або корсаж створений спеціально для справжніх модниць. Такий серйозний аксесуар точно приверне увагу своїми розмірами, а також зробить вашу талію візуально більш тонкої і стрункою. З шкіряним корсетним поясом ви будете виглядати екстравагантніше і дуже сексуально. Крім цього, він зробить вашу груди пишніше, візуально звичайно. Подивіться на фото, як спокусливо обтягує талію пояс корсет.

Вступайте в наш здоровий клуб і читайте нові статті по догляду за обличчям і тілом, а також поради по здоров'ю і спорту .

Потрібно відрізняти від звичайного корсета пояс-корсет. Все ж ремінь - це ремінь і він тільки підтримує груди, а не покриває її зверху, придавлюючи її.

З чим вам носити шкіряний пояс корсет ↑

Такий виріб дуже виграшно виглядає з ошатним сукнею, подовженої блузкою або тунікою. З брюками і джинсами він буде не дуже зручний, хоча може і не погано виглядати. Але все ж краще всього вибирати не брюки, а спідниці, причому обтягує моделі. Ідеальним варіантом буде: обтягує червона спідниця олівець , Блузка з тонкого напівпрозорого шовку з об'ємними рукавами і жабо або оборками на грудях. Ну і звичайно потрібно встати на каблук, причому досить високий.

Знову стали ультрамодними поясні ремені, які не мають пряжок або з помилковими пряжками. Цей пояс просто обмотується навколо талії пару раз і зав'язується вузлом або бантиком. Такий пояс пояс може бути виконаний як їх тонкої шкіри, так і щільних тканин, а також він може бути прикрашений стразами, камінням, вишивкою та бісером. Нижче на фото ви можете побачити різноманітність поясів у вигляді поясів.

З чим носити жінці свій пояс пояс?

Широкий чорний або коричневий шкіряний пояс пояс добре поєднується з хутром, наприклад норковій шубою. Яскравий червоний атласний пояс чудово підійде до вечірнього вбрання. Перфорований або з пензликами на кінцях пояс-пояс буде добре виглядати з джинсами, до будуємо штанів підійде шкіряна модель пояса. Білий тканинної ажурний пояс, як на фото знизу, прекрасно підійде в якості поясу річному легкого плаття.

Не раджу носити широкий пояс жінкам з типом фігури яблуко , Оскільки він тільки виявить недоліки фігури.

Не раджу носити широкий пояс жінкам з   типом фігури яблуко   , Оскільки він тільки виявить недоліки фігури

Дуже популярна і практична модель жіночого ременя-гумки, який може бути дуже широким або вузьким. Ідея створення такого пояса прийшла до нас з 80-х років минулого століття і до сих пір не вийде з моди. Це вид жіночого пояса, який підходить жінкам з будь-якою фігурою, але варто уникати широкої гумки з яскравою пряжкою дівчатам з повною фігурою.

З чим носити ремінь гумку?

Жіночі гумові ремені можна одягати як на легку сукню, так і на верхній одяг, наприклад, на пуховик. Крім цього, такий еластичний жіночий ремінь чудово виглядає з в'язаними виробами, трикотажними кофтами та кардіганами.

На фото нижче витончений темно синій ремінь гумка прикрашений камінням, стразами і бісером. Допускається грати на контрасті, коли пояс гумка виділяється із загального ансамблю одягу, наприклад, контраст чорного і білого. Темно-коричневий і чорний ремінь по типу гумки з цікавою пряжкою відмінно підходить до пуховикам і навіть шуб.

Темно-коричневий і чорний ремінь по типу гумки з цікавою пряжкою відмінно підходить до пуховикам і навіть шуб

Цей розділ мій найулюбленіший, оскільки я жах як люблю речі виготовлені вручну - майстрами своєї справи. Напевно це тому, що жінки і чоловіки, які створюють цю краси не штампують всі під копірку, а в кожен виріб вкладають частинку своєї душі. Від того ці речі якісь одухотворені і унікальні. Я сама дуже люблю творити щось своїми руками, сподіваюся і вам сподобаються ті моделі ременів, які я вважала дуже красивими.

Пояси ручної роботи можуть бути з абсолютно різних матеріалів: шкіряні, тканинні, мереживні, металеві, плетені і навіть в'язані. Часто такі вироби прикрашаються натуральними каменями, буває навіть напівдорогоцінним, стразами і кристалами Swarovski, а також бісером і намистинами. Хто володіє технікою можуть навіть створити срібні жіночі пояса з ланок з'єднані кільцями, у вигляді ланцюжка або просто металеві з різними красивими візерунками.

Як правило, така ручна робота коштує недешево, але це їх безумовно виправдовує. Адже, купуючи такий пояс або ремінь ви і ваш образ стаєте унікальним і цікавим. Нижче на фото я вибрала ті, ремені, які мені сподобалися з першого погляду.

Нижче на фото я вибрала ті, ремені, які мені сподобалися з першого погляду

В цьому році стилісти вважають, що масивні металеві пряжки з великою кількістю страз і каменів не актуальні. В цьому році модними вважаються пояса, пряжки яких буде в тому самого пояса. Підбирайте колір пояса під основний колір вбрання. Зараз зовсім не обов'язково дотримуватися правила: пояс, взуття та сумочка одного кольору.

Якщо у вас наряд однотонний і ви хочете зробити акцент за допомогою пояса, то обов'язково продублюйте той же колір ременя в іншому аксесуар, наприклад, шийному хустці. В цьому році стало модно поєднувати ремені з капелюшками або рукавичками. Якщо ви вирішите поєднувати з рукавичками, то дотримуйтеся правила: чим ширше пояс, тим коротше рукавички.

Тим, хто має не зовсім ідеальну фігуру за допомогою ременя можна успішно приховати недоліки. Для цього нижче я наводжу кілька порад, як вибирати і носити ремені повненьким жінкам.

  • Якщо ви маєте невеликий животик, то приховати його допоможе ремінь на стегнах.
  • Якщо живіт значних розмірів, то вибирайте ремінь з великою і красивою пряжкою, який також носите на стегнах.
  • Якщо ви володарка занадто пишних грудей, то уникайте широких поясів, для вас більше підійдуть тонкі ремінці.
  • Якщо у вас дуже широкі стегна, то не зволікайте ремінь занадто туго. таким чином утворюються небажані складки. Краще зробіть його трохи ослабленим. Найкращим варіантом буде ремінь-кушак.А
  • Якщо ви маленького зросту, то уникайте широких поясів, які роблять ваш зріст і ноги ще коротше. Вам підійдуть тонкі ремінці, візуально витягають силует.
  • Якщо ви дама у віці, то уникайте сильного контрасту ременя і одягу. Наприклад, надітий на чорне плаття бежевий пояс зробить вашу талію повніше.

Ось і все, що я хотіла розповісти. У наступній статті я розповім і покажу як зав'язувати різні пояса, не пропустіть. До нової зустрічі! І наостанок краще відео про найважливіше ремені у вашому житті! Всім пристебнути ремені!

На цьому у мене все. Нехай ваш вигляд буде бездоганний і чудовий настільки, щоб затьмарити своїх подруг.

З теплотою і турботою, Равіла.

Схожі записи

Якщо у вас є зайва вага, то запитайте: «Чи йде повним широкий пояс?
З чим носити вузький і пояс середньої ширини?
З чим носити жінці свій пояс пояс?
З чим носити ремінь гумку?

Новости