Жіночі сорочки в клітку на 2019 рік: на фото моделі з довгим і коротким рукавом, сині, чорні, червоні

  1. З чим носити і поєднувати жіночі сорочки в клітину в 2019 році? Приклади луків на фото
  2. Наймодніші течії - картата сорочка в сміливою інтерпретації
  3. Кольорова клітина - найпопулярніші мотиви

Жіноча картата сорочка гармонійно виглядає не тільки з джинсовим комбінезоном в американському фільмі про фермерів. Це вічна класика, яка підходить до будь-якого стилю гардеробу і знайде застосування як в діловому, так і в повсякденному стилі одягу. Цей елемент гардероба може стати прекрасним доповненням ділового стилю і навіть романтичного наряду, не кажучи вже про стилях кежуал, спорт, кантрі, бохо. Фото жіночих сорочок в клітку на 2019 рік демонструють розкішні образи, таку річ можна сміливо комбінувати з джинсами і брюками, спідницями і сукнями, головне - засвоїти кілька простих рекомендацій і вибрати для себе підходящий варіант наряду.

Подивіться на фото моделі жіночих сорочок в клітку з коротким і довгим рукавом, представлені сині, червоні та чорні кольори:

З чим носити і поєднувати жіночі сорочки в клітину в 2019 році? Приклади луків на фото

З чим носити картату жіночу сорочку в 2019 році, щоб залишатися в тренді? Ви здивуєтеся, дізнавшись, наскільки це універсальна річ і як її можна поєднувати. Одягайте сорочку в клітку з тонкої тканини в якості блузи, доповнюючи її спідницею-олівцем або брюками зі стрілками. Для офісного стилю можна використовувати невеликий витончений орнамент або великий, але в ніжних спокійних тонах. Доповнить картину пара човників на шпильці, невелика сумка на жорсткому каркасі і сувора зачіска. Не менш вдалим буде образ, в якому картата сорочка з рукавом надіта поверх майки або футболки. Таке поєднання можна носити з джинсами або джинсовими шортами, міні-спідницею з шкіри або деніму. Із взуття до джинсів більше підійдуть кеди, а до шкіряній спідниці знадобиться щось більш елегантне начебто босоніжок на корковій танкетці. Рюкзак або м'яка сумка, кепка або бандана - образ тінейджера готовий. Подивіться приклади луків з картатою сорочкою на фото:

[Affegg id = 76 limit = 3]

[Affegg id = 76 limit = 3]

З чим поєднувати жіночі сорочки в клітину в 2019 році так, щоб виглядати сучасно і стильно, залежить від довжини рукава і самої моделі. Довга сорочка в клітку може зіграти роль кардигани, якщо надіти її поверх шифонового або трикотажного сукні . Вибирайте сорочку з добротної недешевої тканини, можна підперезати її ременем. Туфлі - обов'язково на підборах, в руках - клатч або мініатюрна сумочка на ланцюжку. А ось з мереживним сукнею геометричні орнаменти краще не поєднувати, тоді весь шарм ажурного полотна зійде нанівець. Довге виріб з тканини легше можна носити як туніку - теж з ременем, але гудзики обов'язково застібаємо все. Доповнимо туніку брюками-скинни або однотонними бриджами, легінси сюди не підійдуть - занадто легковажний і ніби недороблений вийде образ. Якщо довжина ніг дозволяє, можна носити таку туніку з сандалями на плоскій підошві, а модницям невисокого зросту краще все ж віддати перевагу каблук або високу танкетку.

Подивіться приклади вдалих луків на фото - проілюстровані образи для різноманітних випадків життя:

Наймодніші течії - картата сорочка в сміливою інтерпретації

З чим носити сорочку в клітинку, щоб привернути увагу і здобути славу володаркою оригінального почуття стилю? Варто прислухатися до порад стилістів, які розповідають про самі модні течії в майбутньому сезоні. Якщо ви вже обзавелися ультрамодними джинсами-бойфрендами, придбайте в комплект до них сорочку на пару розмірів більше, ніж ви зазвичай носите. Збалансуйте силует, підвернувши рукава, асиметрично і недбало заправивши поділ за пояс, можна навіть неправильно застебнути гудзики, змістивши полички відносно один одного. Такий зухвалий наряд немов кидає виклик оточуючим, з його допомогою ви продемонструєте свою незалежність і сміливість. Щоб залишатися дівчиною і не виглядати грубо, вибирайте ніжну тканину і яскраві кольори. Картата сорочка в сміливою інтерпретації дозволить виглядати стильно і сучасно.

[Affegg id = 76 next = 3]

[Affegg id = 76 next = 3]

Ще один варіант - балахон, надіньте довгу сорочку поверх вузьких джинсів, але не надягайте ремінь. Відмінний наряд для тих, хто комплексує з приводу зайвих кілограмів в області живота і боків. Струнким красуням такий комплект допоможе підкреслити крихкість силуету. Як жіночного доповнення можна використовувати коротенькі лаконічні намиста, які проглядаються крізь розстебнутий комір сорочки.

Стильні жіночі сорочки в клітину 2019 року можуть бути і напівпрозорими, такі речі можна надіти з красивим, але досить закритим бюстгальтером або бюст'є як блузи, з кроп-топом або топом-бандо в більш розкутому образі. Спробуйте комбінацію прозорою сорочки і жилета з джинси, шкіри або замші - непогана інтерпретація ковбойського стилю з елементами жіночності і спокуси.

Кольорова клітина - найпопулярніші мотиви

Говорячи про кольоровий клітці в одязі, на думку відразу приходять два популярних і відомих принта. Перший - так звана шотландка, червоний фон і низка подвійних смуг - чорних і білих. Цю забарвлення найкраще комбінувати з чорними речами, підійдуть і червоні, але обережно - відтінки червоного на сорочці і іншому елементі лука повинні бути ідентичні. Червона сорочка в клітку ідеально підходить для ковбойських образів і прекрасно поєднується з деніму. Найпопулярніші мотиви на цьому не закінчуються, дизайнери запропонували кілька інших комбінацій.

[Affegg id = 76 next = 3]

[Affegg id = 76 next = 3]

Другий відомий орнамент - клітина Burberry, в якій переважає бежевий колір, а доповнюють його білі, чорні і червоні тонкі смуги. Одяг фірмової забарвлення рідко побачиш, в основному це легендарні сумки і шийні хустки, однак фірмовий принт Burberry часто підробляють, тому цілком можливо, що ви зустрінете в магазині таку сорочку. Це прекрасний варіант для офісної блузи, можна надіти її з бежевими або білими брюками, а ввечері змінити їх на червоні - стильний святковий варіант.

Чорна сорочка в клітку може вдало вписатися як в офісний цибулю, так і в гранж-образ, дивлячись з якого матеріалу вона буде зшита. З квітів можна рекомендувати ахроматические відтінки і, звичайно ж, червоний. Підтримати образ в морському стилі допоможе синя сорочка в клітку, носите її з тими речами, які ви одягаєте до тільнику. Крім білого і червоного підійдуть відтінки бірюзового, а також жовтий - для сміливих модниць.

Отже, картата сорочка в 2019 році може сміливо зайняти центральну позицію в вашому гардеробі, адже вона поєднується з багатьма речами. Створюйте нові образи, експериментуйте зі стилем, не бійтеся нових ідей і сміливих нарядів!

Створюйте нові образи, експериментуйте зі стилем, не бійтеся нових ідей і сміливих нарядів

автор: Марина Лактіонова

З чим носити і поєднувати жіночі сорочки в клітину в 2019 році?

Новости