Жіночі черевики на осінь: як вибрати

  1. На що звернути увагу
  2. Жіночі осінні черевики
  3. Осінні черевики-снікерси
  4. Високі черевики на шнурівці

Здавалося б, що за проблема - як вибрати черевики? Ідеш в найближчий магазин, асортимент зараз ширше нікуди, приміряла, купила. Ганьбила місяць. І викинула. Ну, або не викинуть, а відправила на дачу - навесні ходити, правда, в суху погоду, якщо тільки.

Тому що, як би не старалися китайські виробники - а на полицях наших «бутиків» 99% продукції родом з Піднебесної - шити жіночі черевики на осінь, на російську осінь вони в більшості своїй не розраховані. А ось на що роблять акцент найвідоміші в світі бренди, представляючи свої лінійки модних черевиків на осінь 2015 року, давайте розберемося.

На що звернути увагу

Отже, для того, щоб зрозуміти, на що звернути увагу при виборі осінніх черевик для жінок, потрібно, перш за все, тримати в голові можливі погодні умови і ситуацію під ногами. Дощ, перепади температур, перші заморозки, мокрий сніг, калюжі і бруд, подекуди - вже перші реагенти і солі, прямий вплив спрямованого гарячого повітря від грубки в машині або в громадському транспорті - вражаючий список, чи не так? Так що ж, кирзові чоботи - єдиний вихід?

Зовсім ні. Timberland, Caterpillar і Ecco навчилися виробляти і красиву, і надійне взуття, яка прослужить вам дуже довго. А секретів кілька.

Перше - це якісна шкіра, найчастіше, промаслена. Або сучасна синтетика з різного роду мембранами як Gore-Tex, водовідштовхувальними і дихаючими.

Друге - це якісна лита підошва з гумового компаунда, здатного витримувати і перепади температур, і хімію.

Третє - тільки пророблена технологія зшивання і склейки верхній частині черевика і підошви.

Четверте - анатомічно вивірена колодка, на якій, власне, черевики і конструюються. До «своїм» колодкам виробники йдуть роками, китайці ж ліплять по феншую або за вченням Лао-цзи, треба уточнити.

І, по-п'яте, як би не намагалися виробники з Піднебесної і не писали «Made in Italy», але їх осінні черевики для жінок видно за версту. Ну а який дизайн пропонують нам бренди, давайте подивимося.

Жіночі осінні черевики

Тімберленд, якщо хто не знав - це не тільки легендарні жовті черевики Earthkeepers. Переконатися в цьому легко - модні черевики осінь 2015 жіночому розділі викликають суцільний позитив. Наприклад, модель Beckwith chukka boots:

Промаслена патінірованная під ретро шкіра, фірмова підошва, купа всяких оригінальних технологій - дивіться на сайті, і всього 150 $ . І красиво, і надійно - це ж Timberland.

До речі, купувати в магазині Timberland.com можна без проблем, розплачуючись картами наших банків. Доставку робите на склад вашого посередника в США, займає вона 5-7 робочих днів і коштує 9,95 $. Звідти - вже в Росію.

Осінні черевики-снікерси

Еко у нас люблять і цінують. Тому що надійно і дорого. Але ось завзяті модниці вічно незадоволені дизайном від датського виробника, мовляв, зовнішня краса і стиль завжди у нього приноситься в жертву технологій і функціональності. Чи не можемо погодитися - як не вибрати черевики Cleo, наприклад? Оригінальний дизайн цієї моделі, виконаний у вигляді снікерсів хай-топів на товстій литій підошві, напевно сподобається кожній, хто стежить за модою:

До речі, зараз ця модель на американському сайті Ecco коштує всього 136 $ (В нашому магазині - більше 11000 рублів). Магазин також без проблем приймає карти, емітовані нашими банками. Плюс регулярно оголошує про безкоштовну доставку по США. Як зараз.

Високі черевики на шнурівці

Caterpillar шиє черевики давно. Не всі тільки знали, що і для слабкої статі теж. Причому жіночих черевиків на осінь в колекції представлено чимало. Але ми відібрали ось такі, з промасленим шкіри, комбінованої з щільним Вощіння кинувся (це типу щільного бавовни):

Так, в таких черевиках не страшні будь-які погодні сюрпризи. Правда, викласти за них доведеться 160 $ . Але зате років на п'ять питання з осінньої взуттям буде знято.

Що стосується шопінгу на Catfootwear.com , То проблем ніяких виникнути не повинно. У магазині немає обмежень на оплату міжнародними картами. Єдина вимога - щоб адреса білінгу був американський, так що вказуйте адресу вашого посередника в США.

Загалом, дивіться колекції якісного взуття, вибирайте і замовляйте, а то осінь скоро закінчиться. Вдалих покупок!

Так що ж, кирзові чоботи - єдиний вихід?
Чи не можемо погодитися - як не вибрати черевики Cleo, наприклад?

Новости