Жіночі черевики SALOMON COMET 3D LADY GTX®

Це черевики моєї дружини. Черевики пройшли поїздки в Кисловодськ і фітнес - забіги по горах. Дощі, бруд, сніг схилів Ельбрусу. Показали себе на відмінно!

Показали себе на відмінно

Жіночі черевики повинні бути ближче до кросівок, звичайно якщо це нескладний трекінг. Але при цьому працювати як серйозні трекінгові черевики, по повній програмі.

Але при цьому працювати як серйозні трекінгові черевики, по повній програмі

Вони повинні добре фіксувати ногу, але мати правильну шнурівку. Правильна шнурівка повинна по різному регулювати шнурування підйому ступні і гомілки. При русі шнурівка має властивість «їхати», розслабляється нагорі і затягується внизу. Це веде до ризику травми голеностопа і здавлює ступню.

Черевики повинні бути на фірмовій мембрані Gore-Tex. Як виявилося інші мембрани не дуже добре працюють. Мембрана це захист від води і холоду.
Нарешті підошва. Хороша трекинговая багатошарова підошва, це захист від ударів носка й п'яти. Підошва повинна мати агресивний протектор. Для ходьби по пересіченій місцевості, камінню і снігу.

Зручні практичні жіночі черевики від Salomon з мембраною, які відмінно підійдуть для трекінгу і хайкінга. У цих черевиках використовуються передові технології, які Salomon використовує в своїх кросівках для трейлраннінга. Саме тому ці черевики такі зручні.
Ідеальний вибір для любителів активного відпочинку.

  • Завдяки комірчастої структурі мембрани Gore-Tex, розмір осередків якої малий для крапель води, але дозволяє пропускати окремі молекули, які присутні у водяній парі, досягається чудова водонепроникність, що поєднується з хорошою вентиляцією і відведенням вологи зсередини.
  • Захищені носок захистить пальці від ударів.
  • Забезпечують відмінну підтримку щиколотки.
  • Вшитий язичок перешкоджає попаданню бруду і дрібних каменів всередину черевика.
  • Спеціальна петелька ззаду для більш зручного одягання черевиків.
  • Завдяки особливому складу гуми і продуманому малюнку протектора досягається оптимальне зчеплення на будь-якому рельєфі.
  • Проміжна підошва виготовлена зі спеціального пластика EVA, який поглинає енергію ударів і розподіляє її по більшій площі, що дозволяє знизити ударні навантаження на суглоби.
  • Устілка OrthoLite поєднує спеціальний спінений матеріал Ortholite і підп'яточник з пластика EVA. Спінена устілка Ortholite створює більш прохолодне, сухе, корисний простір і поліпшену амортизацію. Вона не втратить свої властивості з часом.
  • Подпяточнікі з EVA забезпечує найкращу підтримку п'яти.
  • Міцні зносостійкі шнурки.
  • Технологічна підошва ContaGrip не залишає чорних слідів.
  • Вага 960 гр

Трохи про компанію. Компанія Salomon заснована у Франції, в місті Ансі, в 1947 році Франсуа Саломоном (фр. François Salomon), його дружиною і сином Жоржем. Спочатку фірма виробляла полотна для пилок (майстром яких свого часу і працював Франсуа) і канти для лиж. Революційним стала розроблена в 1948 році система лижних кріплень «meil carres», відразу поставляється всім виробникам лиж у Франції, Швейцарії, Австрії та США спортивний тип «carres». Жоржу Саломону належить і винахід першого тросового кріплення (1952 рік). З 1997 року компанія є частиною Adidas-Salomon AG, міжнародної корпорації, яка спеціалізується на виробництві спортивних товарів. 2 травня 2005 року Adidas-Salomon AG оголосила, що укладена домовленість між нею і фінською компанією Amer Sports про продаж компанії Salomon за суму 485 мільйонів євро. Переклад суми був завершено 20 жовтня 2005 року. Salomon відокремлює свої магазини від мережі роздрібних магазинів Adidas.

comments powered by HyperComments

Новости