Жіночі зимові черевики Merrell, теплий чоловічий худі Converse, підліткові снікерси UGG - наші знахідки в 6PM

Не пропустіть нову добірку вражаючих знахідок, зроблених учасниками нашого форуму в американському онлайн-стоці одягу і взуття 6PM.

Не пропустіть нову добірку вражаючих знахідок, зроблених учасниками нашого форуму в американському онлайн-стоці одягу і взуття 6PM

Жіночі зимові черевики Merrell - $ 49.99. Той самий випадок, коли приказка "готуй сани влітку ..." актуальна, як ніколи. Шикарні зимові черевики знаменитого спортивного бренду мають верх з натуральної шкіри з водовідштовхувальним просоченням. Всередині - мембрана, яка гарантує нозі сухість і комфорт в будь-яких умовах, і 200 г утеплювача - черевики підійдуть для справжніх зимових холодів. Підошва має відмінну амортизацію і протектор для чіпкості. Узлісся зі штучного хутра надає цим "усюдиходам" жіночність і витонченість. Цінник моделі - 165 доларів.

Теплий чоловічий худі Converse - $ 24.00. Класичний комфортний светр з капюшоном пошитий з натурального щільного бавовни. Всередині - м'який начісування, ідеальний для перших холодних осінніх днів. Знижка на худі становить 70%.

Снікерси хлопчика-підлітка UGG - $ 21.00. Пошиті з поєднання натуральної шкіри і текстилю. Усередині м'яка тканинна підкладка, яка забезпечує ступні дихання, і устілка з натуральної вовни, завдяки якій кросівки можна буде носити до холодів. Регулярна вартість снікерсів - 70 доларів.

Інші не менш цікаві з точки зору ціни і якості позиції - наприклад, сонцезахисні окуляри Timberland за $ 14.99, жіночі джинси-скинни Mavi Jeans за $ 19.99 або чоловічі повністю шкіряні оксфорди Florsheim за $ 25.00 ви, як завжди, знайдете в нашій постійно оновлюється темі кращих знахідок в 6PM .

Новости