Жіночі лофери: 15 стильних образів

  1. Лофери - туфлі нероб
  2. Лофери популярні завжди!
  3. Лофери з пензликом на носі. Лофери зі спідницею.
  4. Класичні жіночі лофери з брюками і джинсами
  5. Лофери: тепер і жіночі туфлі
  6. Куди ходити і з чим носити лофери
  7. Жіночі лофери - універсальне взуття, яка чудово підходить і під джинси, і під спідницю, і навіть під...

У цьому сезоні дуже популярні лофери. Стильні туфлі з довгими язичками і пензликами на підйомі. Спочатку, туфлі лофери були на маленькому підборах, але прогрес не стоїть на місці, і дизайнери придумали стильні туфлі лофери на високих підборах. Багато хто цікавиться, з чим носити туфлі лофери, і ми Вам про це сьогодні детально розповімо.

Онлайн-журнал Явмоде.ру підготував огляд і фото модного взуття - Лофери або ще кажуть лоуфери.

Лофери - туфлі нероб

Лофери перекладається з англійської, як «нероба». Лофери - це взуття без застібки і без шнурків. На туфлях Лофери є довгі язички і перемичка на підйомі, а ніс цих туфель зазвичай закруглений.

Лофери (лоуфери) бувають і чоловічі, і жіночі. У цій статті ми поговоримо про жіночих Лофери. Якщо з чоловіками все просто, немає питань з чим носити чоловічі лофери, то з жіночими моделями все куди цікавіше. Є масу варіантів, як можна цікаво поєднувати лофери в різних стилях і образах.

У цьому сезоні дуже популярні лофери

Фото новинка сезону: лофери з класичними шортами Фото новинка сезону: лофери з класичними шортами   Лофери з класичними брюками і піджаком - фото новинки сезону   Фото новинки: туфлі лофери з сукнею Лофери з класичними брюками і піджаком - фото новинки сезону Фото новинки: туфлі лофери з сукнею

Лофери популярні завжди!

Лофери - це не новинка сезону з майже 100-річною історією. Вони з'явилися давно, ще в 30-х роках.

І щороку дизайнери представляють жіночі лофери в своїх колекціях. Які тільки лофери ми зустрічаємо на подіумі - і класичні лаковані і шкіряні лофери, і лофери зі стразами і шипами. Різнобарвні лофери, з леопардовим забарвленням, з декоративними китицями і без них.

Давай подивимося фото, які бувають жіночі лофери, і варіанти поєднання Лофери з іншим одягом

Давай подивимося фото, які бувають жіночі лофери, і варіанти поєднання Лофери з іншим одягом

Лофери з сукнею - фото новинки сезону Лофери з сукнею - фото новинки сезону   Поєднання Лофери з бежевим сукнею - фото новинки сезону   Туфлі лофери з брюками - фото новинки сезону Поєднання Лофери з бежевим сукнею - фото новинки сезону Туфлі лофери з брюками - фото новинки сезону

Лофери з пензликом на носі. Лофери зі спідницею.

Класичні жіночі лофери мають пензлик на носі взуття. Такі лофери можуть бути на плоскій підошві, низькому або високому каблуці. Лофери зазвичай мають товстий зручний каблук.

Класичні лофери приголомшливо поєднуються і з брюками, і з джинсами, і звичайно, зі спідницями. З класичних «буржуйних» туфель лофери стали повсякденним взуттям, подібно балеткам і мокасинам.
Ви можете побудувати приголомшливо стильні образи і з довгими, і з короткими спідницями. Абсолютно не прив'язуючись до стилю, лофери можна поєднувати з різними луками.

Жіночі лофери зі спідницею в клітку - фото новинка сезону Жіночі лофери зі спідницею в клітку - фото новинка сезону   Поєднання Лофери в різних стилях   Лофери з класичною спідницею і светром - фото новинка сезону Поєднання Лофери в різних стилях Лофери з класичною спідницею і светром - фото новинка сезону

Класичні жіночі лофери з брюками і джинсами

Ще одні жіночі лофери з прорізом на носі. Їх ще називають лофери з пенні. Поява цього різновиду лоуфери відносять до 50-х років, коли американські студенти вставляли в проріз на носі Лофер пенні, щоб успішно скласти іспити. Ось така цікава забута історія Лофери. А тепер це просто стильне взуття, яка чудово поєднується з джинсами, брюками.

А тепер це просто стильне взуття, яка чудово поєднується з джинсами, брюками

Лофери з зеленими брюками - фото новинки сезону Лофери з зеленими брюками - фото новинки сезону   Лофери з пальто - фото новинки сезону   Лофери з чорними брюками - фото новинки сезону   Туфлі лофери з джинсами - фото новинки Лофери з пальто - фото новинки сезону Лофери з чорними брюками - фото новинки сезону Туфлі лофери з джинсами - фото новинки

Лофери: тепер і жіночі туфлі

Спочатку лофери були чоловічим взуттям, але в 60-70 рр. з'явилися жіночі лофери, і відразу завоювали серця багатьох жінок.

Зараз на прилавках магазинів великий вибір жіночих Лофер. Вони можуть бути і не плоскій підошві, і на підборах - низькому, середньому або високому. Але, як правило, каблук в Лофери завжди товстий. Лофери на шпильки Ви не зустрінете, якщо тільки лофери-гібриди.

Туфлі лофери з білими брюками - фото новинки Туфлі лофери з білими брюками - фото новинки   Туфлі лофери з брюками - фото новинки Туфлі лофери з брюками - фото новинки

Куди ходити і з чим носити лофери

Лофери можна надягати на роботу, якщо немає обов'язкового ділового стилю в офісі, або наприклад, на прогулянку, побачення. Лофери не зовсім підходять для вечірки або клубу, але якщо правильно підібрати сукню та аксесуари, то можна в принципі одягнути і туди.

Модні жіночі лофери можуть бути не тільки класичного чорного, коричневого або бежевого кольору. Дизайнери пропонують дуже цікаві забарвлення і прикраси жіночих Лофер. Вони можуть бути самими незвичайними, навіть салатовим або з малюнком мордочки кішки.

Туфлі лофери з шортами - фото новинки Туфлі лофери з шортами - фото новинки   Лофери з класичними брюками - фото новинки сезону   Лофери з джинсами - фото новинки сезону Лофери з класичними брюками - фото новинки сезону Лофери з джинсами - фото новинки сезону

Жіночі лофери - універсальне взуття, яка чудово підходить і під джинси, і під спідницю, і навіть під штани. Вибирай і носи модні жіночі лофери, і будь найстильнішою!

З любов'ю, Редакція ЯвМоде.ру

ру

Новости