Жіночі куртки демісезонні і плащі • Весняний каталог 2018 Darda

Жіночі куртки та демісезонні плащі на синтепоні, легкі вітрозахисні курточки, весняна парку і полегшене пальто з плащової тканини, - необхідні речі для будь-якої дівчини в міжсезоння. Вибір гардероба на весну або осінь залежить, виключно, від погодних умов, поєднання модного змісту і якості виробу в цілому.
Сучасні дизайнери пропонують масу цікавих варіантів для різної вікової категорії, відмінністю смакових переваг, що залежать від типу фігури і сприйняття модних тенденцій в суспільстві.

У весняному сезоні покупці України не тільки побачать новий каталог плащів і курточок інтернет-магазину Darda в Хмельницькому, а й стануть свідками результату передових технологій виготовлення тканин, творчого підходу до пошиття верхнього одягу, унікальних ідей в індустрії моди. Передові торгові марки китайських та італійських виробників ставлять акцент на зручність і комфорт, втілюючи стильні деталі лекала і якісні матеріали в своїх проектах.

  1. Свіжий подих - європейський мінімалізм.
  2. Чіткі лінії крою.
  3. Дорогі обробки з кашеміру, вовни альпаки і шкіри, логотипи та нашивки.
  4. Основна кольорова гама для весняного періоду:
  • світлі пастельні тони: перловий бежевий, світло-сірий, димчастий блакитний і м'ятний, рожева пудра, ніжний жовтий, оливковий;
  • яскраві кольори: золото, бронза, срібло, смарагд;
  • традиційні темні: чорний, синій, графіт, зелений.

Розберемося детальніше в класифікації сучасного одягу, яка незабаром з'явиться на вітрині інтернет магазину Darda для роздрібних і оптових покупців України.


Батальна серія в пріоритеті, вибір моделей від 46 до 68 розміру цієї весни просто чудовий Батальна серія в пріоритеті, вибір моделей від 46 до 68 розміру цієї весни просто чудовий! Фірми: Mishele, Damader, Towmy, Quiet Poem, Hannan liuni, Buton та багато інших, виконають мрію повних жінок здаватися стрункими і привабливими.

Тепер купити жіночу шкіряну куртку в інтернет-магазині України стане недорого, адже прямі поставки імпортної продукції компанії Darda економлять витрати на посередників.

Нові золотисті і срібні напилення на зовнішній шар шкіри не кричущі, а більш спокійні і витримані, приємні погляду. Вони сприймаються жінками, навіть в почесному віці, дуже гідно. Приглушена срібляста куртка золотого кольору з бронзовим відтінком - складна комбінація, але саме така палітра вказує на високий статус своєї власниці. Молодіжна лінія трохи відрізняється по яскравості - це обгрунтовано бажанням виділитися і справити враження.

Для тих, хто бажає купити коротку жіночу куртку великого розміру для повсякденного використання, їзди в машині, як піджака на прохолодну пору року, хочемо звернути увагу на особливості своєї фігури.

Дамі з великими стегнами підійде пряма форма з невеликим розширенням в районі сідниць, тому полегшені куртки з рукавом 3/4 "кажан" або рукава-кімоно вдало відкоригують різницю між верхньою і нижньою частинами тіла. Об'ємні прикраси з тонкою шалі, повітряного шовкового хомута, накинутих на шию, урівноважать пропорції. Для більшої стрункості, одягати під анорак, пончо, куртку-блузон, Спенсер рекомендується штани, довгу спідницю, на урочистий вихід - плаття в підлогу.

Щоб не замислюватися про правильні комбінаціях своїх нарядів, краще купити жіночий плащ великого розміру з утеплювачем. Демісезонне пальто з плащової тканини довжиною за коліно прекрасно вирішить цю проблему. В цьому випадку, злегка приталені плащ-пальто з вузьким поясом для власниць 46-54 розмірів, - ідеальне рішення.

Для високих жінок довгі плащі з капюшоном категорії "супер баталії" просто знахідка. Вони здатні приховати небезпечні зони і візуально підтягнути живіт, а вільний крій, типу трапецієподібної літери "А", не повинен нагадувати балахон.


Модні новинки для витончених дівчат об'єднують в собі міські метушливі мотиви, романтичні нотки, аскетичні деталі декору з металевими ланцюжками і класичні варіанти від Коко Шанель будинку моди Chanel Модні новинки для витончених дівчат об'єднують в собі міські метушливі мотиви, романтичні нотки, аскетичні деталі декору з металевими ланцюжками і класичні варіанти від Коко Шанель будинку моди Chanel.

Жіночий бомбер золотого кольору від виробника Gessica об'єднує спортивний напрямок з якимось гламуром.

Сріблясті куртки-вітровки TY Camille на підкладці утеплені дуже тоненьким шаром синтетичного волокна. Вони стануть в нагоді на теплі дні і послужать захистом від вітру.

Пальто з квітковим малюнком на рукавах - це зона лідера, впевненою молоді, яка прагне до індивідуального виразу серед однолітків.

Чорна парку на весну під черевики або спортивне взуття - сама довершеність вуличного стилю, який став трендом з 2017 року. Куртка-парку Fine Baby Cat не має обмежень за віком, гармонує з звуженими і укороченими джинсами, лосинами.

Класичний тренч для рослих дівчат, які люблять мінімалізм в одязі, підкреслить відданість до простих, але вишуканим за фактурою нарядам. На останньому показі Maison Margiela колекції весна 2018 були представлені найоригінальніші фасони з дзеркальними полюсами, що відрізняються кольором. Такий весняний плащ-тренч від виробника Fodarlloy освіжить образ будь-якої молодої жінки, і навіть персони солідних років.

Елегантне коротке кашемірове пальто зі знімним капюшоном від торгової марки Snow Owl бездоганно у всіх відносинах. Його т рапеціевідная форма в інтерпретації зі стьобаними вставками нагадує помірний консервативний образ. Головний козир - красива приваблива застібка, добротний матеріал і високу якість.

багато весняні жіночі куртки 2018 схожі на піжамний стиль, який не обмежує рухів, неймовірно зручний і прекрасно доповнюється аксесуарами.

Новости